- 7 Eylül 2018
- 1.096
- 936
- 73
- 31
İki gune bir tekrarlarım ınsallahCanim sen benim dedigimle umudunu yitirme yarin elinde varsa bi tane daha yap bence eger koyulasirsa kesin vardir :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İki gune bir tekrarlarım ınsallahCanim sen benim dedigimle umudunu yitirme yarin elinde varsa bi tane daha yap bence eger koyulasirsa kesin vardir :)
Bir kaç güne tekrarla canım moralini bozmaİyi akşamlar kızlar bugün adet olmam gerekirdi ama olmadım şimdi test yaptım ama inanın hiçbir fikrim yok ne olursunuz bana yardım edin![]()
Canım senin var gibi yarın öbür gün tekrar yap testi bize de atİki gune bir tekrarlarım ınsallah![]()
Tamam canım ıkı gun sonra tekrarlayıp atarım ınsallah saglıkla ilerlerCanım senin var gibi yarın öbür gün tekrar yap testi bize de at
Canım ben dayanamayıp adetime 2 gün kala kanda gebelik testi yaptım 30 çıktı hamileyim :)Hayır ya gördüm canimyerim ya inanamiyo
![]()
hayırlı olsun belirtilerin nelerdi nasıl hissettin paylasirmiinCanım ben dayanamayıp adetime 2 gün kala kanda gebelik testi yaptım 30 çıktı hamileyim :)
Kan testi yaptırdım canım 30 çıktı:)Canim öyle tabi . Bende 2 senedir tek çizgi goruyorum nasıl bi his oldugunu biliyorum . Ayrıca doktorun dediğine bakma Benimde doktorum hep 14. Gün test yaptır diyodu . Sen yarin sabah tekrar normal testin varsa yap bizimle paylaş![]()
Aaa a a çok sevindim canım senin adına inanmıyorum süper Bi haber buCanım ben dayanamayıp adetime 2 gün kala kanda gebelik testi yaptım 30 çıktı hamileyim :)
Bende hala inanamıyorum ya 30 nasıl bı değer onu bilmiyorum:)Aaa a a çok sevindim canım senin adına inanmıyorum süper Bi haber bu![]()
Akıntım çok fazla oldu bide yüzümde sivilceler çıktı ayrıca yumurtamin olduğu sağ kasığımda ara ara ağrı oldu oyle göğüste hassasiyet falan olmadihayırlı olsun belirtilerin nelerdi nasıl hissettin paylasirmiin
Ay bilmem ki bende hiç bilmiyorumBende hala inanamıyorum ya 30 nasıl bı değer onu bilmiyorum:)
genelde heeks akintidn bahseduyior yumurtlama akıntısı mi birde atesin yuksedimiAkıntım çok fazla oldu bide yüzümde sivilceler çıktı ayrıca yumurtamin olduğu sağ kasığımda ara ara ağrı oldu oyle göğüste hassasiyet falan olmadi
Yok yumurtlamadan sonrada devam eden bı akinti oldu ateş falan yoktugenelde heeks akintidn bahseduyior yumurtlama akıntısı mi birde atesin yuksedimi
Ya uff bende akıntı fln bişi yok ama kasık ağrılarım oluyor ara ara ilk başlarda sağ kasıkta vardı şimdi solda elektrik çarpar gibi geliyo gidiyo bugünde göğsüm çok acıdıgenelde heeks akintidn bahseduyior yumurtlama akıntısı mi birde atesin yuksedimi
akinti nasıldı onu sormak istedimYok yumurtlamadan sonrada devam eden bı akinti oldu ateş falan yoktu
İnşallah kimyasal gebelik ya da dış gebelik değildir ondan korkmaya başladım Allah isteyen herkese nasip etsinAy bilmem ki bende hiç bilmiyorumiyi bir değer galiba
![]()
heekste degil ama kacgebeye sordumsa akinti diyie çünkü yumurtlama akinti oluyorya ozman zaten yumurtlama gerçekleşmis demek dahaxok akinti geliyorYa uff bende akıntı fln bişi yok ama kasık ağrılarım oluyor ara ara ilk başlarda sağ kasıkta vardı şimdi solda elektrik çarpar gibi geliyo gidiyo bugünde göğsüm çok acıdıOgrtmn34
Ben doktor kontrolundeydim o demişti sağ yumurtalığın da yumurta oluştu catladigi günü de soylediYa uff bende akıntı fln bişi yok ama kasık ağrılarım oluyor ara ara ilk başlarda sağ kasıkta vardı şimdi solda elektrik çarpar gibi geliyo gidiyo bugünde göğsüm çok acıdıOgrtmn34
Yok ya neden olsun napıcaksın yarın tekrar mı kan vericeksiin emin olmak için?İnşallah kimyasal gebelik ya da dış gebelik değildir ondan korkmaya başladım Allah isteyen herkese nasip etsin