• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Aralık ayı hamile kalmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar az önce duş alırken liflenirken sol göğsüm biraz acıdı.. Umursamadım çıktıktan sonra bir baktım kızarmış kaşındı biraz kaşıdım ama bordo rengine yakın kızardı şimdi daha iyi ama ara sıra bir acı sızı giriyor anlamadım bat a 9 gün var belirti olurmu dicem ama? Bir de bende akıntı lekelenme fln olmadı hiç normal mi olmayabilir mi bazı kadınlar? Bilgimiz varsa cvplarmısınız beni 😊

Akıntım çok fazla oldu bide yüzümde sivilceler çıktı ayrıca yumurtamin olduğu sağ kasığımda ara ara ağrı oldu oyle göğüste hassasiyet falan olmadi
genelde heeks akintidn bahseduyior yumurtlama akıntısı mi birde atesin yuksedimi

Ya uff bende akıntı fln bişi yok ama kasık ağrılarım oluyor ara ara ilk başlarda sağ kasıkta vardı şimdi solda elektrik çarpar gibi geliyo gidiyo bugünde göğsüm çok acıdı Ogrtmn34 Ogrtmn34
heekste degil ama kacgebeye sordumsa akinti diyie çünkü yumurtlama akinti oluyorya ozman zaten yumurtlama gerçekleşmis demek dahaxok akinti geliyor

Ya uff bende akıntı fln bişi yok ama kasık ağrılarım oluyor ara ara ilk başlarda sağ kasıkta vardı şimdi solda elektrik çarpar gibi geliyo gidiyo bugünde göğsüm çok acıdı Ogrtmn34 Ogrtmn34
Ben doktor kontrolundeydim o demişti sağ yumurtalığın da yumurta oluştu catladigi günü de soyledi

Back