- 15 Aralık 2019
- 138
- 126
- 18
- 34
İnşallah olur nasip bu işler bende hep öyle hayal ettim Allah isteyen herkese anneligi nasip etsinÇift çizgiyi görmek bize de nasip olur mu be
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah olur nasip bu işler bende hep öyle hayal ettim Allah isteyen herkese anneligi nasip etsinÇift çizgiyi görmek bize de nasip olur mu be
Bence var ..benimde 4 gün var adete iki gün önce yaptım hicbiseycik yoktu..sali günü kanda ve idrarda net görünür diye düşünü yorum.. ben yarın sabah dayanamayip yapmazsam![]()
Sen yap canım sonucu bana da at merak ettim bende carsamba günü kan tahlili yaptırıp emin olucam burda aşırı silik başkalarınınkine bakiyroum çizgi belli bende belli belirsizBence var ..benimde 4 gün var adete iki gün önce yaptım hicbiseycik yoktu..sali günü kanda ve idrarda net görünür diye düşünü yorum.. ben yarın sabah dayanamayip yapmazsam![]()
Tamamen iki cizgininde net olarak gözükmesi için adetten 1 hafta geçmesi lazim galiba:)Ayy evde varsa yapın , salı günü nasıl olsa gidicekmişsiniz öncesinde ben testte görmek isterim açıkçası o 2 çizgiyi :)
Haklısın cnm o daha kötü..Ayy evde varsa yapın , salı günü nasıl olsa gidicekmişsiniz öncesinde ben testte görmek isterim açıkçası o 2 çizgiyi :)
Canım catladigi gece dollendiyse çıkar . Ben çok gordum burda 10. Gün pozitifleri hatta 9. Gün bile pozitif çıkan arkadaş vardı . Sen yarin sabah ilk idrarla tekrar yap koyulduğunu goruceksin5 dk sonra çıktı çizgi aklımı karistiran şu oldu doktor diyorki döllenmeden itibaren 13 gün sonra kan testinde belli olur hamilelik ee önce kanda sonra idrada HCG hormonu belli oluyorsa nasıl 10. Günde idrarda çizgi cikip hamilelik belli oluyor benim bugun döllenmeden sonra 10.gunum oluyor adetime 4 gün var iste
Yaa diyorum işte ben bilmiyorummm :) ama belli mi olur belki çıkar hiç mi ihtimal yok kiTamamen iki cizgininde net olarak gözükmesi için adetten 1 hafta geçmesi lazim galiba:)
Hayırlısı hakkında inşallah pozitif sonuçlanırHaklısın cnm o daha kötü..![]()
Ay hadi İnşallah ya sürekli tek çizgi görmek çok üzücü bı sure sonra sabır tükeniyor ama isyan etmiyorum yumurta çatlaması döllenme vs bunlar hep sebep Allah ol derse olur bunu biliyorum öyle kendimi telkin ediyorumCanım catladigi gece dollendiyse çıkar . Ben çok gordum burda 10. Gün pozitifleri hatta 9. Gün bile pozitif çıkan arkadaş vardı . Sen yarin sabah ilk idrarla tekrar yap koyulduğunu goruceksin
Canim öyle tabi . Bende 2 senedir tek çizgi goruyorum nasıl bi his oldugunu biliyorum . Ayrıca doktorun dediğine bakma Benimde doktorum hep 14. Gün test yaptır diyodu . Sen yarin sabah tekrar normal testin varsa yap bizimle paylaşGebelik testi yapan
Ay hadi İnşallah ya sürekli tek çizgi görmek çok üzücü bı sure sonra sabır tükeniyor ama isyan etmiyorum yumurta çatlaması döllenme vs bunlar hep sebep Allah ol derse olur bunu biliyorum öyle kendimi telkin ediyorum
tabiki sizde:)Sonucu paylaşırsınız:)
Maalesef canım evdekileri tükettim:) inşallah bakalım ya sizlerden güzel seyler duymak beni mutlu etti hemen bu ay da olmadı dedimCanim öyle tabi . Bende 2 senedir tek çizgi goruyorum nasıl bi his oldugunu biliyorum . Ayrıca doktorun dediğine bakma Benimde doktorum hep 14. Gün test yaptır diyodu . Sen yarin sabah tekrar normal testin varsa yap bizimle paylaş![]()
Gebelik testi yapan
Ay hadi İnşallah ya sürekli tek çizgi görmek çok üzücü bı sure sonra sabır tükeniyor ama isyan etmiyorum yumurta çatlaması döllenme vs bunlar hep sebep Allah ol derse olur bunu biliyorum öyle kendimi telkin ediyorum
Siz ne kadardır evlisiniz 2 senedir mi korunmuyorsunuzCanim öyle tabi . Bende 2 senedir tek çizgi goruyorum nasıl bi his oldugunu biliyorum . Ayrıca doktorun dediğine bakma Benimde doktorum hep 14. Gün test yaptır diyodu . Sen yarin sabah tekrar normal testin varsa yap bizimle paylaş![]()
İnsallah yanılmayız ama teste göre hamilesin yanıMaalesef canım evdekileri tükettim:) inşallah bakalım ya sizlerden güzel seyler duymak beni mutlu etti hemen bu ay da olmadı dedim
Sizde görüyorsunuz dimi canım çizgiyi ya:) ben hayal görmüyorum uydurmuyorum yani :)İnsallah yanılmayız ama teste göre hamilesin yanı![]()
2 buçuk senelik evliyiz . 2 buçuk senedir olmuyo sebepsizSiz ne kadardır evlisiniz 2 senedir mi korunmuyorsunuz
Hayır ya gördüm canimSizde görüyorsunuz dimi canım çizgiyi ya:) ben hayal görmüyorum uydurmuyorum yani :)
Yumurta rezervi nasıl bide yaşın kaç canım2 buçuk senelik evliyiz . 2 buçuk senedir olmuyo sebepsiz
Aşılamada yaptırdık olmadı . Evlendiğimiz zaman sadece 2 ay korunmuştuk
Hersey iyi cok şükür benim yaşım 25 eşimin 32Yumurta rezervi nasıl bide yaşın kaç canım
Evet ya sorma eşime diyorum bak var sanki eşim hani diyor ışığı tut bak sanki var surda pembe diyorum ışıkta biraz ortaya çıkıyor dur ben kızlara sorayım dedim:) tekrar tekrar bakıyorum:)Hayır ya gördüm canimyerim ya inanamiyo
![]()