Vallahi ya , bir de demezler mi ay biz istemiyorduk kazayla oldu falantöbe töbee ama haklısın , biz istiyoruz diye olmuyo neler var valla bu sadece tek bir örnek :)
Seninki hangi matka bende alacağım kUzumbende aldim netten erken gebelik testi ama 4 5 gun kalaya kadar bekliycem
ben 5dakkkia duramam bunun bilimsel etkisi varmi giden gitmistie zaten ben nedense yat kalkma tarzina inanmıyorumDoktor 45 dakika ilişkiden sonra duş alma ayağa kalkma dedi bende hemen kalkiyordum duş alıyordum :)
Piyasanın en güveniliri gebelik testinde de ovulasyon testinde de bence predictor benim aldığım buydu erken gebelik testi olan var 6 gün öncesine kadar sonuç veren ondan aldimBende şimdi internetten bakıyordum predictör var bir de prodoktor diye yazan var sizin yaptığınız güvenilir
Ayy biz istiyoruz olmuyor istemeyenlere geliyor işte :) O yüzden biz istemiyoruz olursa olsun olmazsa da olmasın devam ederizVallahi ya , bir de demezler mi ay biz istemiyorduk kazayla oldu falan
Bende böyle düşünüyorum aynen zaten giden gitmiş ve yolunu bulmuştur o kdr spermden alacağını alıyor zaten geri atıyor kalanları hepsi kalsa ne olur kalmasa ne olurben 5dakkkia duramam bunun bilimsel etkisi varmi giden gitmistie zaten ben nedense yat kalkma tarzina inanmıyorum
Ben de ondan sipariş edeyimPiyasanın en güveniliri gebelik testinde de ovulasyon testinde de bence predictor benim aldığım buydu erken gebelik testi olan var 6 gün öncesine kadar sonuç veren ondan aldim
Aynen aman sanki heeks yatmis nasibolunca tek denemede olan oluyor yumurtlAma bilmeyen birton kadinvarAyy biz istiyoruz olmuyor istemeyenlere geliyor işte :) O yüzden biz istemiyoruz olursa olsun olmazsa da olmasın devam ederiz
Bende böyle düşünüyorum aynen zaten giden gitmiş ve yolunu bulmuştur o kdr spermden alacağını alıyor zaten geri atıyor kalanları hepsi kalsa ne olur kalmasa ne olur
canim ben 5.48e kargo dahil gittigdyordan aldim comfort adi iliskid3n bes gun sonra diyor ama inandirici degil tabiSeninki hangi matka bende alacağım kUzum
Evet bende netten siparis verdim eczanede cok pahalıydı bende 4gun kala yaptimbende aldim netten erken gebelik testi ama 4 5 gun kalaya kadar bekliycem
Belkide biz boşvrerinve gelecekAyy biz istiyoruz olmuyor istemeyenlere geliyor işte :) O yüzden biz istemiyoruz olursa olsun olmazsa da olmasın devam ederiz
Bende böyle düşünüyorum aynen zaten giden gitmiş ve yolunu bulmuştur o kdr spermden alacağını alıyor zaten geri atıyor kalanları hepsi kalsa ne olur kalmasa ne olur
canim ben 5.48e kargo dahil gittigdyordan aldim comfort adi iliskid3n bes gun sonra diyor ama inandirici degil tabi
O test güvenilir değil ucuza olan şeye çok itimat etmeyin bence alacaksanız predictor markasını kullanincanim ben 5.48e kargo dahil gittigdyordan aldim comfort adi iliskid3n bes gun sonra diyor ama inandirici degil tabi
kafaya takinca her seyide belirtiye yoruyor birde insnBelkide biz boşvrerinve gelecek
Demi sanki eskiler yumurtlama , ovülasyon mu biliyorlardıAynen aman sanki heeks yatmis nasibolunca tek denemede olan oluyor yumurtlAma bilmeyen birton kadinvar
ezcanede 30 lira demislerdi burda nette daha uygun canimYa onu da gördüm belkide doğrudur
Ben o kazayla olmaya pek inanmıyorum:)Vallahi ya , bir de demezler mi ay biz istemiyorduk kazayla oldu falan
aynen öyle nasib sen sadece elinden geleni yapcn takdir allahinDemi sanki eskiler yumurtlama , ovülasyon mu biliyorlardı
karın ağrısı , kasık ağrısı bunlar önceden çok olmazdı bende ama ne zaman belirti aramaya başladıysam o zaman çoğaldı hep strestenkafaya takinca her seyide belirtiye yoruyor birde insn
oyle yapicam canim bendeO test güvenilir değil ucuza olan şeye çok itimat etmeyin bence alacaksanız predictor markasını kullanin
Aynen öyle kUzumaynen öyle nasib sen sadece elinden geleni yapcn takdir allahin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?