5 dk sonra çıktı çizgi aklımı karistiran şu oldu doktor diyorki döllenmeden itibaren 13 gün sonra kan testinde belli olur hamilelik ee önce kanda sonra idrada HCG hormonu belli oluyorsa nasıl 10. Günde idrarda çizgi cikip hamilelik belli oluyor benim bugun döllenmeden sonra 10.gunum oluyor adetime 4 gün var isteHayır çizgi var gördüm yalnız hemen çıktı mi çizgi 10 dk içinde önemli olan o. Yarim saat falan geçtiyse çizgi belirdiyse ancak çizgi yeri olabilir
Ay inşallah canım inşallahbu carsamba yumurtlama gunum bitiyor gozukuyor canim bakalim once sizlerin sonra benim guzel haberlerim olur insallah
1yildir deniyoruz valla psikolojik olarak insan çok etkileniyor siz ne kadardır deniyorsunuzYeri olsa beyaz olur pembe çizgi gibi görüyorum ben . Eşinde her ihtimale karşı öyle diyodur ☺
Amin hepimize inşallahİnsallah bakalım çarşamba gunu kan testi yapicam belli olunca burdan yazarım Allah herkese nasip etsin
bizimde 4.deneme olucak ama arka arka degil farkli aylarda denedik hep ama nasio olmadi kolay bir surec degilmis gercekten1yildir deniyoruz valla psikolojik olarak insan çok etkileniyor siz ne kadardır deniyorsunuz
Bizim de 4. Deneme 5 aylık evliyiz , yaa inşallah vardır 1 yılın sonunda mucizene kavuşursun inşallah daha önce hiç hamilelik oldu mu1yildir deniyoruz valla psikolojik olarak insan çok etkileniyor siz ne kadardır deniyorsunuz
erkek cocuklar ya da ikiz olunca daha hizli belli oluyor diyorlar ama yorumlarda okudumlarim sadece5 dk sonra çıktı çizgi aklımı karistiran şu oldu doktor diyorki döllenmeden itibaren 13 gün sonra kan testinde belli olur hamilelik ee önce kanda sonra idrada HCG hormonu belli oluyorsa nasıl 10. Günde idrarda çizgi cikip hamilelik belli oluyor benim bugun döllenmeden sonra 10.gunum oluyor adetime 4 gün var iste
Aman olsunda erkek kız fark etmez ikiz çok zor ya diyordum Allah aratmasinda aratınca ikiz olsun ya ne olacak diyorsun siz ne kadar zamandır deniyorsunuzerkek cocuklar ya da ikiz olunca daha hizli belli oluyor diyorlar ama yorumlarda okudumlarim sadece
Oo siz çok yenisiniz biz 2 yıllık evliyiz hayır olmadı hiç bi sorun yok bende de eşimde de ama Allah nasip etmiyorBizim de 4. Deneme 5 aylık evliyiz , yaa inşallah vardır 1 yılın sonunda mucizene kavuşursun inşallah daha önce hiç hamilelik oldu mu
4deneme oluyor bu ayAman olsunda erkek kız fark etmez ikiz çok zor ya diyordum Allah aratmasinda aratınca ikiz olsun ya ne olacak diyorsun siz ne kadar zamandır deniyorsunuz
Bence zamanı gelmiş artık kan sonucunu alınca yazar mısınız burayaOo siz çok yenisiniz biz 2 yıllık evliyiz hayır olmadı hiç bi sorun yok bende de eşimde de ama Allah nasip etmiyor
Tabi ki yazarim bakalım predictor erken gebelik testi ne kadar güvenilir:)Bence zamanı gelmiş artık kan sonucunu alınca yazar mısınız buraya
Doktor 45 dakika ilişkiden sonra duş alma ayağa kalkma dedi bende hemen kalkiyordum duş alıyordum :)Biz 3 yıllık evliyiz 2 aydır deniyoruz ama şansa olursa olsun ,çok öyle günmüş yok ilişkiden sonra ayakları dikip yatmakmış duş almamakmış fln öyle şeyler yapmıyoruz valla :) sürpriz olsun bakalım . Böyle korunmasız çok farklıymış :)
Ayy doğrudur ama 45 dk nasıl beklenir ki :) diyorum ya biz şansa yapıyoruz olacağı varsa zaten olur.Doktor 45 dakika ilişkiden sonra duş alma ayağa kalkma dedi bende hemen kalkiyordum duş alıyordum :)
Bende şimdi internetten bakıyordum predictör var bir de prodoktor diye yazan var sizin yaptığınız güvenilirTabi ki yazarim bakalım predictor erken gebelik testi ne kadar güvenilir:)
Ayy doğrudur ama 45 dk nasıl beklenir ki :) diyorum ya biz şansa yapıyoruz olacağı varsa zaten olur.
Bazen çok uğraşıyor insanlar olmuyor bazen hiç uğraşmadan olan var.
Allah nasip ettiyse olur inşallah,kendinizi sıkmayın düşünmeyin relax olur pozitif enerji yollayın ki pozitif çıksın sonuçlar
valla o bekleme olayini yapiyorum ben 30 dk bekledim hep bu ay iliskiden sonra 30 dk sonra banyoya girdim bakalim etkili miDoktor 45 dakika ilişkiden sonra duş alma ayağa kalkma dedi bende hemen kalkiyordum duş alıyordum :)
Ayak üstü yapıp hamile kalanlar bile var
bende aldim netten erken gebelik testi ama 4 5 gun kalaya kadar bekliycemBende şimdi internetten bakıyordum predictör var bir de prodoktor diye yazan var sizin yaptığınız güvenilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?