Gebeliğe Hazırlık Aralık ayı hamile kalmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayır çizgi var gördüm yalnız hemen çıktı mi çizgi 10 dk içinde önemli olan o. Yarim saat falan geçtiyse çizgi belirdiyse ancak çizgi yeri olabilir
5 dk sonra çıktı çizgi aklımı karistiran şu oldu doktor diyorki döllenmeden itibaren 13 gün sonra kan testinde belli olur hamilelik ee önce kanda sonra idrada HCG hormonu belli oluyorsa nasıl 10. Günde idrarda çizgi cikip hamilelik belli oluyor benim bugun döllenmeden sonra 10.gunum oluyor adetime 4 gün var iste

1yildir deniyoruz valla psikolojik olarak insan çok etkileniyor siz ne kadardır deniyorsunuz
Bizim de 4. Deneme 5 aylık evliyiz , yaa inşallah vardır 1 yılın sonunda mucizene kavuşursun inşallah daha önce hiç hamilelik oldu mu

erkek cocuklar ya da ikiz olunca daha hizli belli oluyor diyorlar ama yorumlarda okudumlarim sadece

Biz 3 yıllık evliyiz 2 aydır deniyoruz ama şansa olursa olsun ,çok öyle günmüş yok ilişkiden sonra ayakları dikip yatmakmış duş almamakmış fln öyle şeyler yapmıyoruz valla :) sürpriz olsun bakalım . Böyle korunmasız çok farklıymış :)

Doktor 45 dakika ilişkiden sonra duş alma ayağa kalkma dedi bende hemen kalkiyordum duş alıyordum :)

Doktor 45 dakika ilişkiden sonra duş alma ayağa kalkma dedi bende hemen kalkiyordum duş alıyordum :)
Ayy doğrudur ama 45 dk nasıl beklenir ki :) diyorum ya biz şansa yapıyoruz olacağı varsa zaten olur.
Bazen çok uğraşıyor insanlar olmuyor bazen hiç uğraşmadan olan var.
Allah nasip ettiyse olur inşallah,kendinizi sıkmayın düşünmeyin relax olur pozitif enerji yollayın ki pozitif çıksın sonuçlar

Ayak üstü yapıp hamile kalanlar bile var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…