- 15 Aralık 2019
- 138
- 126
- 18
- 34
Benim dediğim buezcanede 30 lira demislerdi burda nette daha uygun canim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim dediğim buezcanede 30 lira demislerdi burda nette daha uygun canim
Ben o kazayla olmaya pek inanmıyorum:)
aynen canim kasik agrisi ben dikkat ettim nirmaldede biraz oluyomus bende mesela bende bu ay halsizlik var ona sasirdim merak ediyorum psikolojik mi dogru mukarın ağrısı , kasık ağrısı bunlar önceden çok olmazdı bende ama ne zaman belirti aramaya başladıysam o zaman çoğaldı hep stresten
Ben bundan aldimSeninki hangi matka bende alacağım kUzum
İnşallah psikolojik değildir uykuda oluyor muaynen canim kasik agrisi ben dikkat ettim nirmaldede biraz oluyomus bende mesela bende bu ay halsizlik var ona sasirdim merak ediyorum psikolojik mi dogru mu
Ben bundan aldim
Bide şey diyenler var bıraktık korunmayi hemen hamile kaldım tamam olabilir de bu çok zor bişey bence çünkü eskisi gibi üreme yok gelecegin hastalığı kısırlık herkes tedaviyle hamile kalıyor artikİşte bebeği olmayan insanların yanında bilerek söylüyorlar :)
Yok canım gitmedim agustosta kürtajım var 6 ay falan gecsin olmazsa giderim doktoraDoktora gittiniz mi
Tabii bende buralarda okuya okuya öğrendim valla fikrim yoktu hiç ..Aynen aman sanki heeks yatmis nasibolunca tek denemede olan oluyor yumurtlAma bilmeyen birton kadinvar
Belkide biz boşvrerinve gelecek![]()
Demi sanki eskiler yumurtlama , ovülasyon mu biliyorlardı
karın ağrısı , kasık ağrısı bunlar önceden çok olmazdı bende ama ne zaman belirti aramaya başladıysam o zaman çoğaldı hep stresten
eger bu ay olmazsa bende bundan aliyimBen bundan aldim
İnsallah canım bende oyle dusunuyorm gecmeden yapmayacağımBelli olmaz canım umutsuzluğa kapılma hemen bazı kadınlarda belirti bile olmuyormuş,çok okudum ben burada ..
6 gün snra adet olmazsa test yaparsın
Pahalı ama kaliteliEvet ben de bundan alacağım kim yaptıysa bu testten hep hamile
Aynen pahalı ama kalitelieger bu ay olmazsa bende bundan aliyim
uyku cok degil sizde var mi boyle bir durumİnşallah psikolojik değildir uykuda oluyor mu
Aynen bekle canım ,düşünme hiçİnsallah canım bende oyle dusunuyorm gecmeden yapmayacağım
İnşallah nasip olur çocuk isteyen herkeseYok canım gitmedim agustosta kürtajım var 6 ay falan gecsin olmazsa giderim doktora
Sonucu paylaşırsınız:)eger bu ay olmazsa bende bundan aliyim
Amin canım benım Allah saglıklısından versın ben 6 haftalık bebegim gelişmediği için aldırmak zorunda kaldım böylesi cok zor Rabbım hayırlısıyla kimsenin kucagını boş bırakmasınİnşallah nasip olur çocuk isteyen herkese
Yok bende hiç belirtiuyku cok degil sizde var mi boyle bir durum
Bence var ..benimde 4 gün var adete iki gün önce yaptım hicbiseycik yoktu..sali günü kanda ve idrarda net görünür diye düşünü yorum.. ben yarın sabah dayanamayip yapmazsamKizlar benim adetime 4 gün kaldı predictor erken gebelik testi yaptım sonucu paylaştım çok silik gözüküyor belli belirsiz sizce hamilemiyim