• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Aralık ayı hamile kalmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Eklentiler

• Screenshot_2019-12-15-21-21-10-778_com.android.chrome.webp
    Screenshot_2019-12-15-21-21-10-778_com.android.chrome.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 24
karın ağrısı , kasık ağrısı bunlar önceden çok olmazdı bende ama ne zaman belirti aramaya başladıysam o zaman çoğaldı hep stresten
aynen canim kasik agrisi ben dikkat ettim nirmaldede biraz oluyomus bende mesela bende bu ay halsizlik var ona sasirdim merak ediyorum psikolojik mi dogru mu

İşte bebeği olmayan insanların yanında bilerek söylüyorlar :)
Bide şey diyenler var bıraktık korunmayi hemen hamile kaldım tamam olabilir de bu çok zor bişey bence çünkü eskisi gibi üreme yok gelecegin hastalığı kısırlık herkes tedaviyle hamile kalıyor artik

Aynen aman sanki heeks yatmis nasibolunca tek denemede olan oluyor yumurtlAma bilmeyen birton kadinvar
Tabii bende buralarda okuya okuya öğrendim valla fikrim yoktu hiç ..

Belkide biz boşvrerinve gelecek 😀
Demi sanki eskiler yumurtlama , ovülasyon mu biliyorlardı
karın ağrısı , kasık ağrısı bunlar önceden çok olmazdı bende ama ne zaman belirti aramaya başladıysam o zaman çoğaldı hep stresten

Kesin boşverelim,düşündükçe beyine komut veriyoruz hafiften bile ağırsa daha fazla ağırmaya başlıyor belirti bile değilse öyle geliyor bize canım .. Bende ovülasyon ,yumurtlama,çatlama hep buralarda duydum bilmiyordum gerçekten de

Kizlar benim adetime 4 gün kaldı predictor erken gebelik testi yaptım sonucu paylaştım çok silik gözüküyor belli belirsiz sizce hamilemiyim
Bence var ..benimde 4 gün var adete iki gün önce yaptım hicbiseycik yoktu..sali günü kanda ve idrarda net görünür diye düşünü yorum.. ben yarın sabah dayanamayip yapmazsam🙈

Back