- 17 Temmuz 2019
- 834
- 1.051
- 63
benim daha 15 gün var yumurtlama haftaydim hala yarin bir ovulasyon testi yapip catlayip catlamadigini anliyim diyorumİnşallah isteğim o zaten olumsuzluk değil tabii inş hepimiz güzel haberler verelim
12 gün kaldı benim.. Kasık bel ağrısı sürekli idrar ve idrarda koku var eğer belirti satılırsa
Beyazımsı canimNe renkti akıntı benim de çok akıntım var ondan soruyorum ☺
insallah yeni yila bebisle girsek nasil guzel olurÇift çizgiyi görmek bize de nasip olur mu be
Çizgiyi çok net göremiyorum eşim dedi ki o çizginin yeridir yani çizgi çıktığından degildir dedi kafam karıştı normalde hiç mi belli olmuyor anlamadimÇizgi var canim hemen çıktıysa gözün aydın♥
kac gun vardi reglinizeYok canım biraz karanlık yerdi şimdi aydınlık yerde çektim
4 gün varkac gun vardi reglinize
Test yalan söylemez çizgi hemen çıktıysa bence hamşilesinizBeyazımsı canim
Neye göre bunu dediniz çizgi belli belirsiz görünüyor mu bilemedim sizlere sormak istedimbence hamilesiniz
Ah keşke , senin bat ne zaman kuzuminsallah yeni yila bebisle girsek nasil guzel olur
5 dakikanın sonunda belli oldu çizgi zaten kullanma yerinde 5 dk bekleyin diyordu normalde hiç bı bişey cikmiyor eşim kafami karıştırdı o yeridir çizgi olduğundan değildir dediTest yalan söylemez çizgi hemen çıktıysa bence hamşilesiniz
daha once bende cok kez test yaptim ikinci cizgi hic bir sekilde belli olmuyor hamile degilsenizNeye göre bunu dediniz çizgi belli belirsiz görünüyor mu bilemedim sizlere sormak istedim
daha cok var canim benim 31 aralikAh keşke , senin bat ne zaman kuzum
Ovuluyasyon testi ile denedim ben hamile kalamadim doktor tarafından yumurta takibi daha saglikli geliyor banabenim daha 15 gün var yumurtlama haftaydim hala yarin bir ovulasyon testi yapip catlayip catlamadigini anliyim diyorum
İnsallah bakalım çarşamba gunu kan testi yapicam belli olunca burdan yazarım Allah herkese nasip etsindaha once bende cok kez test yaptim ikinci cizgi hic bir sekilde belli olmuyor hamile degilseniz
Hayır çizgi var gördüm yalnız hemen çıktı mi çizgi 10 dk içinde önemli olan o. Yarim saat falan geçtiyse çizgi belirdiyse ancak çizgi yeri olabilirÇizgiyi çok net göremiyorum eşim dedi ki o çizginin yeridir yani çizgi çıktığından degildir dedi kafam karıştı normalde hiç mi belli olmuyor anlamadim
Zaman çabuk geçiyor allahtan canımdaha cok var canim benim 31 aralik
Yeri olsa beyaz olur pembe çizgi gibi görüyorum ben . Eşinde her ihtimale karşı öyle diyodur5 dakikanın sonunda belli oldu çizgi zaten kullanma yerinde 5 dk bekleyin diyordu normalde hiç bı bişey cikmiyor eşim kafami karıştırdı o yeridir çizgi olduğundan değildir dedi
bu carsamba yumurtlama gunum bitiyor gozukuyor canim bakalim once sizlerin sonra benim guzel haberlerim olur insallahZaman çabuk geçiyor allahtan canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?