Gebeliğe Hazırlık Aralık ayı hamile kalmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah isteğim o zaten olumsuzluk değil tabii inş hepimiz güzel haberler verelim

12 gün kaldı benim.. Kasık bel ağrısı sürekli idrar ve idrarda koku var eğer belirti satılırsa
benim daha 15 gün var yumurtlama haftaydim hala yarin bir ovulasyon testi yapip catlayip catlamadigini anliyim diyorum

Test yalan söylemez çizgi hemen çıktıysa bence hamşilesiniz
5 dakikanın sonunda belli oldu çizgi zaten kullanma yerinde 5 dk bekleyin diyordu normalde hiç bı bişey cikmiyor eşim kafami karıştırdı o yeridir çizgi olduğundan değildir dedi

Çizgiyi çok net göremiyorum eşim dedi ki o çizginin yeridir yani çizgi çıktığından degildir dedi kafam karıştı normalde hiç mi belli olmuyor anlamadim
Hayır çizgi var gördüm yalnız hemen çıktı mi çizgi 10 dk içinde önemli olan o. Yarim saat falan geçtiyse çizgi belirdiyse ancak çizgi yeri olabilir

5 dakikanın sonunda belli oldu çizgi zaten kullanma yerinde 5 dk bekleyin diyordu normalde hiç bı bişey cikmiyor eşim kafami karıştırdı o yeridir çizgi olduğundan değildir dedi
Yeri olsa beyaz olur pembe çizgi gibi görüyorum ben . Eşinde her ihtimale karşı öyle diyodur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…