- 15 Aralık 2019
- 138
- 126
- 18
- 34
Bu şekilde hamile kalan var mıdır acaba beklemek çok zor geliyorçiZgi görüyorum
Hocam ben hayırlı olsun şimdiden bence hamilesiniz ❤
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu şekilde hamile kalan var mıdır acaba beklemek çok zor geliyorçiZgi görüyorum
Ayy inşallah öyledir çok teşekkür ederim su serpildi içimeOkumuştum bi yerde bu da belirtilerden biri gebelik için.. ins oyledirve bu kokunun seni rahatsız etmesi de belirti diye yazıyordu
![]()
İnşallah sen dahil hepimiz bu ayın somuna hamiş oluruz![]()
Benim de ilk defa bugün göğüs ucum sızladı
Çift çizgiyi görmek bize de nasip olur mu be
Banada hafiften 2.çizgi var gibi geldi .. ne zaman yaptınız test ne kdr gecikti ?Kizlar benim adetime 4 gün kaldı predictor erken gebelik testi yaptım sonucu paylaştım çok silik gözüküyor belli belirsiz sizce hamilemiyim
Burda o kadar şey okuduk gördük ki bence olabilir neden olmasın yarım sabah ilk idrarla yapsan daha net çıkardıBu şekilde hamile kalan var mıdır acaba beklemek çok zor geliyor
İnşallah kuzucumAyy inşallah öyledir çok teşekkür ederim su serpildi içime![]()
İnşallah hep beraber
Ay çok sevindimbenim hiç sızlamıyor ya
İnşallah olucak canım umut hep var![]()
Yok canım biraz karanlık yerdi şimdi aydınlık yerde çektimTestin rengiyle mi oynadınız net görünsün diye ☺
Canim çizgi hemen mi çıktı ? Bide efektsiz hali varsa atar misin
Belirtin var mıydı canımYok canım biraz karanlık yerdi şimdi aydınlık yerde çektim
Şimdi yaptım adetime 4 gün var erken gebelik testi yaptım predictor 6 gün öncesine kadar sonuç veriliyor diyorBanada hafiften 2.çizgi var gibi geldi .. ne zaman yaptınız test ne kdr gecikti ?
İnşallah Allah'ım isteyen herkese nasip etsin çarşamba günü kan testi yapicam bakalimçiZgi görüyorum
Hadi hayırlısı çarşamba gününü bekliyorum sizin içinŞimdi yaptım adetime 4 gün var erken gebelik testi yaptım predictor 6 gün öncesine kadar sonuç veriliyor diyor
Amiin inşallahİnşallah Allah'ım isteyen herkese nasip etsin çarşamba günü kan testi yapicam bakalim
Belirtim sadece akıntım çok fazla olduBelirtin var mıydı canım
Doktora gittiniz miMerhaba ıyı aksamlar kızlar benim de 6 gun kaldı yumurtlama gunlerini gün aşırı degerlendirdk beklıyorz hıc bır belirtim yok sanırım bu ayda boyle gececek![]()
Belli olmaz canım umutsuzluğa kapılma hemen bazı kadınlarda belirti bile olmuyormuş,çok okudum ben burada ..Merhaba ıyı aksamlar kızlar benim de 6 gun kaldı yumurtlama gunlerini gün aşırı degerlendirdk beklıyorz hıc bır belirtim yok sanırım bu ayda boyle gececek![]()
Ne renkti akıntı benim de çok akıntım var ondan soruyorumBelirtim sadece akıntım çok fazla oldu