- 30 Nisan 2019
- 1.523
- 2.226
- 133
Aminnn inşallah canım benimKüçücük bi umut bile çok mutlu ediyo anlıyorum senirabbim güzel gönlünden geçeni nasip etsin insallah
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aminnn inşallah canım benimKüçücük bi umut bile çok mutlu ediyo anlıyorum senirabbim güzel gönlünden geçeni nasip etsin insallah
![]()
Benim 9 gün kaldi canimkizlar regl donemlerinize kac gun kaldi
gunler sanki geçmiyor belirtin var mi kuzumBenim 9 gün kaldi canim
İnşallah isteğim o zaten olumsuzluk değil tabii inş hepimiz güzel haberler verelimHayır öyle olumsuz düşünmek yokk hepimiz hamileyim yazalım buraya![]()
12 gün kaldı benim.. Kasık bel ağrısı sürekli idrar ve idrarda koku var eğer belirti satılırsakizlar regl donemlerinize kac gun kaldi
Ben 24 ünde olucam olursam . Ben regle kadar bekleyemiyorum yaaaovulasyondan sonra 12. Gün cikiyo zaten varsa . Ben 10. Gün erken gebelik yapicam sonra normal gebelik testine devam edicem hergun
Meraba benim kafam çok karışık bana yardım edebilir misiniz şimdi ben dr gidiyorum adetimn 3. Günü kkomen verdi baktım adetim bitti yumurtlamam başladı 1 hafta sonra gittim dr dedi 2 yumurtan çatlamak üzere ilşki önerdi ondan sonra gitmedim yumurtam muhtemelen 6 7 aralıkta çatladı anladım çatladığını ama adetim takvime göre 25 aralık çatlamadan sonra ne zaman adet olucam![]()
Teşekkür ederimklomen hakkında hiçbir bilgim yok ama çatlamadan sonra 14 gün sayılıyo sanırım
Teşekkür ederim![]()
Aminnn inşallah canım benimrica ederim canım inşallah bu ay ugurlu gelir hepimize![]()
Okumuştum bi yerde bu da belirtilerden biri gebelik için.. ins oyledirKızlar birşey dicem afedersiniz ama idrarımı yaptığımda böyle çok değişik bir koku geliyor burnuma.. Nedendir bilmiyorum yaşayan duyan varmı iğrenç resmen..
İnşallah sen dahil hepimiz bu ayın somuna hamiş oluruzBende gebelik çıkmasada hepinize çıkar inşallahhhherkes adına heyecanlıyım çok
![]()
Ay evet yaaa senin kaç gün kaldi canim . Belirtimi bilmiyorum da kasik batması oldu bugun is yaparken göğüslerim her zaman ki gibi sis agrili sırtımda agriyo yorulunca . Yalnız ben pek belirti olduğunu düşünmüyorum daha regle çok var bu kadar erken olmaz yanı bence ben kendimi kolluyorumgunler sanki geçmiyor belirtin var mi kuzum
çiZgi görüyorumKizlar benim adetime 4 gün kaldı predictor erken gebelik testi yaptım sonucu paylaştım çok silik gözüküyor belli belirsiz sizce hamilemiyim
İnsallah canim.hayırlısı kuzum inşallah cıkar![]()
Kizlar benim adetime 4 gün kaldı predictor erken gebelik testi yaptım sonucu paylaştım çok silik gözüküyor belli belirsiz sizce hamilemiyim
Canim çizgi hemen mi çıktı ? Bide efektsiz hali varsa atar misinKizlar benim adetime 4 gün kaldı predictor erken gebelik testi yaptım sonucu paylaştım çok silik gözüküyor belli belirsiz sizce hamilemiyim