• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Aralık ayı hamile kalmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben 24 ünde olucam olursam . Ben regle kadar bekleyemiyorum yaaa 😔 ovulasyondan sonra 12. Gün cikiyo zaten varsa . Ben 10. Gün erken gebelik yapicam sonra normal gebelik testine devam edicem hergun

hayırlısı kuzum inşallah cıkar😍

Meraba benim kafam çok karışık bana yardım edebilir misiniz şimdi ben dr gidiyorum adetimn 3. Günü kkomen verdi baktım adetim bitti yumurtlamam başladı 1 hafta sonra gittim dr dedi 2 yumurtan çatlamak üzere ilşki önerdi ondan sonra gitmedim yumurtam muhtemelen 6 7 aralıkta çatladı anladım çatladığını ama adetim takvime göre 25 aralık çatlamadan sonra ne zaman adet olucam 😊

klomen hakkında hiçbir bilgim yok ama çatlamadan sonra 14 gün sayılıyo sanırım

Kızlar birşey dicem afedersiniz ama idrarımı yaptığımda böyle çok değişik bir koku geliyor burnuma.. Nedendir bilmiyorum yaşayan duyan varmı iğrenç resmen..
Okumuştum bi yerde bu da belirtilerden biri gebelik için.. ins oyledir🙏 ve bu kokunun seni rahatsız etmesi de belirti diye yazıyordu😊

Kizlar benim adetime 4 gün kaldı predictor erken gebelik testi yaptım sonucu paylaştım çok silik gözüküyor belli belirsiz sizce hamilemiyim

Eklentiler

• IMG_20191215_190651.webp
    IMG_20191215_190651.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 53
gunler sanki geçmiyor belirtin var mi kuzum
Ay evet yaaa senin kaç gün kaldi canim . Belirtimi bilmiyorum da kasik batması oldu bugun is yaparken göğüslerim her zaman ki gibi sis agrili sırtımda agriyo yorulunca . Yalnız ben pek belirti olduğunu düşünmüyorum daha regle çok var bu kadar erken olmaz yanı bence ben kendimi kolluyorum

Back