Çok doğrubiz de öyle ancak ovulasyon takibi ile zaten yoğunlukta olduğunda yakalamak daha kolay geriye sadece o günü ve bir sonraki günü değerlendirmek kalıyor.. ekstra bir plan olmadığı sürece kaçmaz mrk etme.. adet bittikten ertesi gün ovulasyon testine baslamani tavsiye ediyorum ilk gebelik olduğu için erken veya geç mi yumurtluyosun ancak test ile gorebilirsin. Çalıştığım için ben ateş ölçme akıntı takibi vs yakalayamadim çünkü..insallah güzel haberler gelir
HarikaÇok heyecanlıyım, piki bugün gördüm testte, değerlendireceğiz, inş güzel haber veririm
Beraber bekleyelim o zaman inşallah tutturmusuzdurBenimde ayni sekilde canim tahmini ovulasyon haftasini degerlendirdim bat 23 aralik :)
Hayırlısı olsun arkadaşım .. Benim pek bilgim yok daha yeni yeni deniyoruz da pik ne demek acaba ?Kızlar ben daha pik görmedim bende yeni yıl hediyesi için ugrasıyom bu ay 17 ay oldu
Yumurtlamanın olduğu gün . yumurtlama testi ile takip ediyorsan en koyu olduğu gün.Hayırlısı olsun arkadaşım .. Benim pek bilgim yok daha yeni yeni deniyoruz da pik ne demek acaba ?
Hıı anladım.. Yok takip etmiyorum test ile. Sürekli okuyorum pik diye de mrk etmiştim teşekkürlerYumurtlamanın olduğu gün . yumurtlama testi ile takip ediyorsan en koyu olduğu gün.
Bence test yapSelammmm benim son adet tarihim 11 kasim döngüm ise bugum 33 yarin 2 gün gecikmem olucak göğüslerim sis biraz damarlanma var belim flaa N arada agriyor inşalalh hamileyimdir başına boyle durum gelen varsa selammmm
Insallahh yaBeraber bekleyelim o zaman inşallah tutturmusuzdur
Hadi insallah canim yeni yila hepimiz guzel haberlerle girelim..Kızlar ben daha pik görmedim bende yeni yıl hediyesi için ugrasıyom bu ay 17 ay oldu
O belirtiler beni de cok yoruyor.. umarim hamile kaliriz :)Merhabalar benim son bat 29 kasım .Önümdeki bat 26 aralık.Adetten sonra 7-8-9-12 aralık ilişki oldu ,takvimimde 12 aralık yumurtlama günü olarak yazıyor.Tabii ne kadar doğrudur bilinmez.2 gündür bel ve kasık ağrılarım oluyo hatta bazen kasıklarıma sancı giriyor adet ağrısı gibi ki 13 gün var daha adetime.Olsun diye denemiyoruz sürpriz olursa olur olmazsa olmaz ama içimde bir yerde istiyorum tabii hayırlısı hepimiz için inşallah
Testin varsa sabah ilk idrar ile yapmanı öneririm canım :) inşallah vardır hayırlısıSelammmm benim son adet tarihim 11 kasim döngüm ise bugum 33 yarin 2 gün gecikmem olucak göğüslerim sis biraz damarlanma var belim flaa N arada agriyor inşalalh hamileyimdir başına boyle durum gelen varsa selammmm
Canim gebelik testi yapsana varsa çıkar gecikme olmus ne de olsaSelammmm benim son adet tarihim 11 kasim döngüm ise bugum 33 yarin 2 gün gecikmem olucak göğüslerim sis biraz damarlanma var belim flaa N arada agriyor inşalalh hamileyimdir başına boyle durum gelen varsa selammmm
Kuzum bak attım resmi kalp olan günleri değerlendirdik , yumurtlama günü olmadı maalesef evimizde değildik ÇünküInsallahh yasen adete yakin devam ediyomusun degerlendirmeye
Umarım .. biz aslında hamilelik için uğraşmıyoruz hep korunuyorduk baktık korunmadan daha güzelO belirtiler beni de cok yoruyor.. umarim hamile kaliriz :)
Adet 28 inde bitti 30 u da da değerlendirdimInsallahh yasen adete yakin devam ediyomusun degerlendirmeye
Hadi inşallah canımKızlar ben daha pik görmedim bende yeni yıl hediyesi için ugrasıyom bu ay 17 ay oldu
Hayirlisi kuzum sen yinede adete kadar 2 gune bir degerlendirmeye calis :) yas kaç bu arada kac senelik evlisinKuzum bak attım resmi kalp olan günleri değerlendirdik , yumurtlama günü olmadı maalesef evimizde değildik Çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?