Gebeliğe Hazırlık Aralık ayı hamile kalmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Çok heyecanlıyım, piki bugün gördüm testte, değerlendireceğiz, inş güzel haber veririm

Merhabalar benim son bat 29 kasım .Önümdeki bat 26 aralık.Adetten sonra 7-8-9-12 aralık ilişki oldu ,takvimimde 12 aralık yumurtlama günü olarak yazıyor.Tabii ne kadar doğrudur bilinmez.2 gündür bel ve kasık ağrılarım oluyo hatta bazen kasıklarıma sancı giriyor adet ağrısı gibi ki 13 gün var daha adetime.Olsun diye denemiyoruz sürpriz olursa olur olmazsa olmaz ama içimde bir yerde istiyorum tabii hayırlısı hepimiz için inşallah

Selammmm benim son adet tarihim 11 kasim döngüm ise bugum 33 yarin 2 gün gecikmem olucak göğüslerim sis biraz damarlanma var belim flaa N arada agriyor inşalalh hamileyimdir başına boyle durum gelen varsa selammmm

Selammmm benim son adet tarihim 11 kasim döngüm ise bugum 33 yarin 2 gün gecikmem olucak göğüslerim sis biraz damarlanma var belim flaa N arada agriyor inşalalh hamileyimdir başına boyle durum gelen varsa selammmm
Bence test yap

O belirtiler beni de cok yoruyor.. umarim hamile kaliriz :)

Testin varsa sabah ilk idrar ile yapmanı öneririm canım :) inşallah vardır hayırlısı

Canim gebelik testi yapsana varsa çıkar gecikme olmus ne de olsa

Insallahh ya sen adete yakin devam ediyomusun degerlendirmeye
Kuzum bak attım resmi kalp olan günleri değerlendirdik , yumurtlama günü olmadı maalesef evimizde değildik Çünkü

Eklentiler

• 3E9AC39F-1AA6-4C16-A82A-E59C77068785.webp
    20 KB · Görüntüleme: 45
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…