Gebeliğe Hazırlık ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İyi akşamlar kızlar
Bat 7 aralık 2020
Kan Testi yaptırdığım tarih 1 Aralık 2020
Çıkan sonuç 27.1
Acaba bu değerler de bı sorun var mı ilk hamileliğim o yüzden çok yabancı olduğum konular şimdi den cevap veren herkese çok çok teşekkür ederim
İsteyen dileyen herkese nasip olsun rabbim herkese yaşatsın burada olan herkes adına rabbim kalbimize göre versin istediğiniz her şeyi ❤️
Bata 6 gün kala bu değer çok iyi maşallah hayırlı olsun🥰
Bende p.tesi bata 4 gün kala yaptırdım 11.69 çıktı yrn tekrarlıycam bakalım inşallah artış vardır🙏

Kızlar ben akşam yine gebelik testi yaptım çok silik bir çizgi gördüm yine aklım bana oyun oynuyor olabilir mi? Bat 5 aralıktı. Hadi biriki gün öne gelse bile 2 gün var daha en az. Eğer varsa sabah tekrar yapsam koyulaşır mı acaba çizgi,akşamdan sabaha farkeder mi yani?

Kızlar ben akşam yine gebelik testi yaptım çok silik bir çizgi gördüm yine aklım bana oyun oynuyor olabilir mi? Bat 5 aralıktı. Hadi biriki gün öne gelse bile 2 gün var daha en az. Eğer varsa sabah tekrar yapsam koyulaşır mı acaba çizgi,akşamdan sabaha farkeder mi yani?
Ovulasyondaki gibi hafif ya da silik değil yani çizgi varla yok arası bir şey.

Canım fotoğrafını atsana bakalım 🤗

Canım fotoğrafını atsana bakalım 🤗
20201201_223637.jpg

V Verd2040 canım bence erken yumurtlama olmuş olabilir senin ovulasyon takibi yapmış mıydın?
Hayır yapmadım ama yumurtlama günlerinde birliktelik oldu. Belirtilerim olunca pazartesi test yaptım silik çıktı gittim kan verdim böyle 11.69 çıktı dr da kesin bişy diyemedi 2 gün snra tekrarlayalim dedi. Yrn tekrarlıycam artk yrn adet günüme 2 gün kalmış olcak

Hayır yapmadım ama yumurtlama günlerinde birliktelik oldu. Belirtilerim olunca pazartesi test yaptım silik çıktı gittim kan verdim böyle 11.69 çıktı dr da kesin bişy diyemedi 2 gün snra tekrarlayalim dedi. Yrn tekrarlıycam artk yrn adet günüme 2 gün kalmış olcak
Hayırlısı olsun canım inşllah güzel sonuçlar gelir 🙏🏻 Ben V Verd2040 a sormuştum aslında BAT’tan çok önce değer böyle çıkınca 🧿 acaba erken yumurtlama mı oldu dedim

Dua edelim değerlerin katlanarak ilerlesin canım 🙏🏻 Kan tahlili yaptırma şansın var mı?
Yurtdışında yaşıyorum gitmeyi düşündüğüm doktor da izindeymiş. Burada bir sürü hikaye okudum Rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah ama korkuyorum o yüzden... Sabaha daha koyu çıkar mı ki yoksa beklesem mi bilemedim

Resmî yükleyin bi? Ve evet sabah ilk idrarla yapın daha köyü ola bilir

Yurtdışında yaşıyorum gitmeyi düşündüğüm doktor da izindeymiş. Burada bir sürü hikaye okudum Rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah ama korkuyorum o yüzden... Sabaha daha koyu çıkar mı ki yoksa beklesem mi bilemedim
Sabah tekrar yap canım bende dün adete 4 gün kala.yaptım çok silikti ışıkta fln görünüyodu bugün tekrar yaptım yine koyu değil ama dünkine göre daha belirgindi ışıga tutmadan görebiliyodum

X