Gebeliğe Hazırlık ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar size bir sorum var ben 9 gün önce sol yumurtalığımdan yumurtladım ve nerdeyse o zamandan beri ara ara ufak ufak kramp sangı gibi bir ağrı giriyor aynı yere bi kaç sanıye sonra geçiyor çok nadir 1-2 kere de sağa girdi sizce ne olabilir?

Kızlar size bir sorum var ben 9 gün önce sol yumurtalığımdan yumurtladım ve nerdeyse o zamandan beri ara ara ufak ufak kramp sangı gibi bir ağrı giriyor aynı yere bi kaç sanıye sonra geçiyor çok nadir 1-2 kere de sağa girdi sizce ne olabilir?
Canim ben de ayni durumu hissediyorum ama psikolojik olabilir mi diye de korkuyorum acikcasi.. o kadar dinliyorum ki vucudumu belki normalde gunluk kosturmada fark etmeyecegim en ufak bi sancidan haberim oluyor.. hapsursam belirti mi diyecegim :KK70:

Bende bugün tekrarladım testi dünkine oranla daha belirgin çıktı

Canım bi kaç gün daha olmazsan tekrar dene herkeste farklı oluyo 15 gün geçmesine ragmen idrarda çıkmayıp kanda öğrenenler varmış direkt negatif diye düşünme regl olmazsan tekrarla testi 2-3 gün snra
Ayy inşallah bakalım 🍀🍀

Canim ben de ayni durumu hissediyorum ama psikolojik olabilir mi diye de korkuyorum acikcasi.. o kadar dinliyorum ki vucudumu belki normalde gunluk kosturmada fark etmeyecegim en ufak bi sancidan haberim oluyor.. hapsursam belirti mi diyecegim :KK70:
Ya aynen ne olsa ona yorucam o durumdayım artık 😂

Kızlar eşimin şehirdisi işi iptal oldu :halay: şimdi aklımda deli sorular.. bu lekelenme yumurtlama belirtisi ise bugünü değerlendirmeli miym? Yoksa yerleşme yanamasidir deyip dikkat mi etmeliyim? Yerleşme değilde yumurtlamaysa eşimin iş seyehati iptali bebiş için bı sebep mıdır? Babam böyle pasta yapmayı nerden öğrendi? :confused:

Kızlar eşimin şehirdisi işi iptal oldu :halay: şimdi aklımda deli sorular.. bu lekelenme yumurtlama belirtisi ise bugünü değerlendirmeli miym? Yoksa yerleşme yanamasidir deyip dikkat mi etmeliyim? Yerleşme değilde yumurtlamaysa eşimin iş seyehati iptali bebiş için bı sebep mıdır? Babam böyle pasta yapmayı nerden öğrendi? :confused:
Ben olsam eczaneden hemen ovulasyon testi alırdım 🤗 yumurtlamaysa işimi garantiye alırdım 🤗

Bence bugünü yarını da değerlendir. Hiç bir şey olmaz korkma bir işaret olabılır evet iş iptali 😂

İyi akşamlar kızlar
Bat 7 aralık 2020
Kan Testi yaptırdığım tarih 1 Aralık 2020
Çıkan sonuç 27.1
Acaba bu değerler de bı sorun var mı ilk hamileliğim o yüzden çok yabancı olduğum konular şimdi den cevap veren herkese çok çok teşekkür ederim
İsteyen dileyen herkese nasip olsun rabbim herkese yaşatsın burada olan herkes adına rabbim kalbimize göre versin istediğiniz her şeyi ❤️

Benim de 15. Ve 16. Gün pik, 17. Gün de çatlama olmuştu 🤗 benim de adetim çok düzenli saatini bile şaşmaz 😁 her döngünün 30. Günü sabah sabah adet olurum 😅 yapmaya devam edin illa pik olacaktır 🤗 sizi kendimle kıyasladım o yüzden detaylı yazdım 😁
İyi yapmışsınız 🤗 bakalım benimki kaçıncı gün olcak 🥰

İyi akşamlar kızlar
Bat 7 aralık 2020
Çıkan sonuç 27.1
Acaba bu değerler de bı sorun var mı ilk hamileliğim o yüzden çok yabancı olduğum konular şimdi den cevap veren herkese çok çok teşekkür ederim
İsteyen dileyen herkese nasip olsun rabbim herkese yaşatsın burada olan herkes adına rabbim kalbimize göre versin istediğiniz her şeyi ❤️
Maşallah guzel cıkmış değer hayırlı olsun. 2 günde bir yaklaşık ikiye katlanmasi gerekiyor. Tebrikler 😍

İyi akşamlar kızlar
Bat 7 aralık 2020
Çıkan sonuç 27.1
Merhaba hayırlı olsun sağlıcakla kucağınıza alın inşallah 🙏🙏 yumurtlama gününü biliyormuydunuz acaba biliyorsanız testi kaç gün sonra yaptırdınız 😊😊

Merhaba hayırlı olsun sağlıcakla kucağınıza alın inşallah 🙏🙏 yumurtlama gününü biliyormuydunuz acaba biliyorsanız testi kaç gün sonra yaptırdınız 😊😊
Tebrik ederim 🐞 hayırlı uğurlu sağlıklı bir evlat nasip olsun inşallah. Bizlere de dua ederseniz çok mutlu oluruz 🙏🤗

X