İnşallah vardır tabikiBata 6 gün kala bu değer çok iyi maşallah hayırlı olsun
Bende p.tesi bata 4 gün kala yaptırdım 11.69 çıktı yrn tekrarlıycam bakalım inşallah artış vardır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah vardır tabikiBata 6 gün kala bu değer çok iyi maşallah hayırlı olsun
Bende p.tesi bata 4 gün kala yaptırdım 11.69 çıktı yrn tekrarlıycam bakalım inşallah artış vardır
Adet belirtileriyle gebelik belirtileri çok benziyor canım birbirine iyi düşünelim iyi olsun tabikiSabah yapacağım tekrar kaset testim vardı bir tane bir de onu deneyeyim.
Benim de bata 4 gün var sabah çok zor görüyordum akşamkini bi tık daha kolay gördüm yok gibi olsa da.
Karın ağrım şiddetli değil öyle ama var kötüye işaret değildir değil mi? Aslında karın ağrısı gibi de değil şişkinlik gibi ağrı gibi adet olacakmışım gibi çok tuhaf
Aynen yapmıştım yani sadece takvim yöntemi ile ayın 22 değerimin en yüksek olduğu zamandı öncesi ve sonrası günleri dikkate almıştım
Ben kendi kafamdan kullandım ama Pko varmış demekki işe yaradığına göre yumurta çatlatma problemim vardı klomenle ancak büyüyordur ilk defa ilaçsız 21 i gördüm onun için bence çok işe yaradı inşallah sonucunda güzel olur bugün ovitrelle yaptım artık bekleme süreciİnofolic pko olanlarda daha kaliteli yumurta oluşumunu sağlıyormuş canım duymuştum onun için sordum. Doktorun yazdi değil mi? Bu ay tutmazsa bende başlamayı dusunuyorum
O zaman vardır inşallahHayalî çizgiyi soruyorsan HCG
Ay inşallah güzel sonuçlar alırsın bu ay bende umitliyim. Bende pko var öyle kolay kolay yumurtam gelişmiyor bu ay bal tarçın çörekotu yaptım sanki yumurtlamayı yakaladım bu ay gibi. İnşallah hepimiz mujdel haber veirriz burdanBen kendi kafamdan kullandım ama Pko varmış demekki işe yaradığına göre yumurta çatlatma problemim vardı klomenle ancak büyüyordur ilk defa ilaçsız 21 i gördüm onun için bence çok işe yaradı inşallah sonucunda güzel olur bugün ovitrelle yaptım artık bekleme süreci
İnşallah ya beklemek çok sinir bozucuAy inşallah güzel sonuçlar alırsın bu ay bende umitliyim. Bende pko var öyle kolay kolay yumurtam gelişmiyor bu ay bal tarçın çörekotu yaptım sanki yumurtlamayı yakaladım bu ay gibi. İnşallah hepimiz mujdel haber veirriz burdan
Olur inşallah tutar canım evet ya beklemek yoruyor ama gelsin de bu bekleyişler de son bulurİnşallah ya beklemek çok sinir bozucu
İkinci ay kullanmaya başlayalı Dr folıc acıd kullan dedi benimde allerjik durumum var onun verdiğini kullanamadım araştırdım ınofolıc combi kullanmaya başladım bugün inanamadım sonuca inşallah esas sonucada inanamam
Nasıl kullandı canım acaba bı bilgin var mı. Ben corekotunun kurunu yaptım bu ay inşallah güzel haberler alırımBenim yakın arkadaşım pkos.tu hep ilaçla adet oluyodu, ilaca ara vermişti doktoru o ay aspir çörekotu keten tohumu yağı kullandı ve gebe kaldı. Deneyen oldu mu hiç bilmiyorum da fikir olması için yazmak istedim
Yaş kaç bu aradaOlur inşallah tutar canım evet ya beklemek yoruyor ama gelsin de bu bekleyişler de son bulur
Canim hesap yaparken beynim şaştı artik degerlendirdigimiz gunleri hesapliyoruz kendi fikrim ki birsey olmaz cunku muhim gunleri degerlendirmissin icini ferah tutKızlarrrr merhaba imdat diyorum ses verin bu ay yaptığım ovülasyon testinde 28 kasım yumurtlama gördüm ve bu ay adetten sonra 22-24-26-28-29 ve 1 aralık yani bugünü değerlendirdik test aldığım kişi 3+1 yani 28-29-30 değerlendir 1 ara 2 değerlendir demişti ama ben 28-29 değerlendirdim 30 ara 1 değerlendirdim yanı 2+1 değerlendirdim sizde Allah nasip ederse doğru günler mi bunlar yoksa 3+1 yapmayarak hata mı ettim
Canım yurtdışında yaşıyorum ben, markası clearblue tr’de var mı emin değilimMerhaba bu gülen yüz testi nerden aldınız
Yaa internette beralife diye bi marka var onun ürünlerini satan bi insta sayfasından almıştı. Sorarım tam ismini. Şimdi bebeği 11 aylık oldu adet düzensizliği için içerim diyodu hala adet olmamış doğumdan sonra çünküNasıl kullandı canım acaba bı bilgin var mı. Ben corekotunun kurunu yaptım bu ay inşallah güzel haberler alırım
Hahaha sorma yazarken benim de şaştı valla dönüp okudum ne saçmaladım acaba diyehiç sorma ya hangi gün orta hangi gün yüksek diyerek kafayı yicem sanrımCanim hesap yaparken beynim şaştı artik degerlendirdigimiz gunleri hesapliyoruz kendi fikrim ki birsey olmaz cunku muhim gunleri degerlendirmissin icini ferah tut
Merhaba yumurtlamanizi takip ediyorsaniz ve degerlendirdiyseniz iyi Bat 10 Aralik ise beklemek en dogrusudur. Adet biter bitmez yumurtlama gorduyseniz gebelige yormak isterdim ama agrili donemde yumurtlama belirtisi olabilir cunku cok kisa bir sure sonra baslamis agrilar. Regl beklemek daha dogru tabi ki Bende cok anlamadigim icin yumurtlama zamanlarimi ovulasyon testleri kullanmaya basladim hem takvim hem testleri kiyaslamis oluyorumMerhaba kızlar aslında daha önce yazmıştım ama cevap alamamıştım size bir şey danışmak istiyorum bu ay ilk defa bebiş denedik biz de neredeyse 2 buçuk yıllık evliyiz,27 yaşındayım 12-17 Kasım adet günlerimdi sonrasında değerlendirdik genel olarak akışa bırakarak, 23-24Kasım’dan beri de bir türlü geçmeyen bel ve kasık ağrım var. Sırtımda da vardı o tarihlerde ağrı ama şimdi biraz daha azaldı. Hiç böyle olmazdı yumurtlamada falan bile hiç bilmem ağrısın ben hiç dikkat etmezdim zaten. Sadece adetime 3-5 gün kala kasık ağrım olurdu o kadar. Adetim de gayet düzenli bat 10 Aralık bu arada. Sizce ne ağrısıdır bu fikriniz var mı Buradan çok şey öğrendim o yüzden fikrinizi almak istedim
Kız sen oyle olduysan bizi dusun kendi hesaplarimizin icinden cikamadik icini ferah tut elinden geleni yapmissin canim akisina birakHahaha sorma yazarken benim de şaştı valla dönüp okudum ne saçmaladım acaba diyehiç sorma ya hangi gün orta hangi gün yüksek diyerek kafayı yicem sanrım