Gebeliğe Hazırlık ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım T çizgin daha önce hiç bu kadar koyu olmamış yeni yumurtlamışsın

17 aralığa benide eklermisiniz

2.5 aylıktı karnımda kalbi durmuş.Hiçbir sebep bulamadılar ,ilk kez hamilelik yaşadığım için ilk gebeliklerde çok normal herhangi bir araştırmaya gerek yok dedi doktorum.
Canım bende ekim ayında kürtaj oldum ilki kimyasal olmuştu ikinci gebeliğimdi benimde 10 haftalıkken kalbi durmuş bende şimdi hemen tekrardan hamile kalabilmek için uğraşıyorum. İnşAllah rabbim tez zamanda hepimize nasip eder

Hala listeye eklenmemişim bat 10 Aralık,adminnn siteye giremiyor heralde

Kızlar benimde testlerime bi bakar mısınız? Sabah yaptığım testte ikinci çizgiyi koyu gördüm fakat az evvel yaptığım test silik çıktı çatladı mı acaba yoksa o koyu çizgiyi ben mi yumurtlama sandım

Eklentiler

• 20201129_213624.jpg
    88,9 KB · Görüntüleme: 56
Sanki olmamis gibi canim bugunu degerlendir yine es gecme yarin tekrar yap koyu cikana kadar. C cizgisi kadar koyu olacak.

Kızlar bu test bozuk değil mi

Eklentiler

• 20201129_221553.jpg
    26,1 KB · Görüntüleme: 59
Rica ederim canim yumurtlamis bile olabilirsin sakın bos gecme gununu ne olur ne olmaz
Tmm canım mutlaka değerlendirecem. Yumurtlama olduysa eğer şansım halen var mı acaba. Koyu çizgiyi görene kadar gün aşırı yapıyoruz zaten ve 2 gün önce olmuştu en son.

Tmm canım mutlaka değerlendirecem. Yumurtlama olduysa eğer şansım halen var mı acaba. Koyu çizgiyi görene kadar gün aşırı yapıyoruz zaten ve 2 gün önce olmuştu en son.
Bugundu dimi koyu cizgi? Bugunse hic durma yumurtlama +3 gun birliktelik canim. Catlama gunlerinde de olman gerekiyormus.

Bugundu dimi koyu cizgi? Bugunse hic durma yumurtlama +3 gun birliktelik canim. Catlama gunlerinde de olman gerekiyormus.
Ewt öğlen 1 de yaptım testi koyuydu az evvel tekrar yapayım dedim yaptım silik çıktı ilk defa böyle görüyorum ama yinede değerlendircem bugünü her ihtimale karşı

Canım son yaptığın testte sıvı alımı çok olmuş veya test yanlış olmuş gibi o koyuluktan hemen bu kadar açıklığa biraz zor geçer .. bence yumurtlaman yarın olacak gittikçe koyulaşmış son yaptığın teste kadar. Hormon bir anda yükselip bir anda düşmüyor yavaş yavaş yükselip pik yapıp tekrar yavaş yavaş düşmeye başlıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…