Gebeliğe Hazırlık ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bir gün gecikmeyle hasta oldum Aralık grubuna geldim beni de yazarmısınız. Bat 28 Aralık.hamile kalanlar elimde ovulasyon testi yok basıl yumurtlama takibi yaparım
Bende sizin gibi birgun gecikmeli regli oldum diger gruptada ayniydi zaten gunumuz insallah aralik ayinda tutar canim
E Erbdky yeni bat 29aralik duzenlermisin canim

Merhaba nasılsınız yol arkadaşlarım dün evde gebelik testi yaptım hemen birsey çıkmadı. 1 kaç saat sonra baktığımda çift çizgi var sanki kuruluk çizgisi mi gebelik mi anlayamadım
Canim o kuruluk cizgisidir testi yapinca 5 en fazla 10 dk sonrasindaki cizgiyi dikkate almayin diyorlar. Bata ne kadar var? Erken yapmis olabilir misin?

Gebelik testi yaptınız mı gebelikte ovülasyon koyulaşıyor burada gördüğümüz örnekler öyle inşallah sizinde öyledir ya da tekrar yumurtlama olabilir siz yinede değerlendirin bence bu günü de

Tekrar ikinci kez yumurtluyor olabilirsin canim dinlemistim bunuda regl tarihine yakinda yumurtlama gerceklesebilir degerlendirin diye. Sen birde gebelik testini yap emin ol canim

Gebelik testi yaptınız mı gebelikte ovülasyon koyulaşıyor burada gördüğümüz örnekler öyle inşallah sizinde öyledir ya da tekrar yumurtlama olabilir siz yinede değerlendirin bence bu günü de
Döngümün 27. Günü aöa testte de çıkar mı emin deilim

Tekrar ikinci kez yumurtluyor olabilirsin canim dinlemistim bunuda regl tarihine yakinda yumurtlama gerceklesebilir degerlendirin diye. Sen birde gebelik testini yap emin ol canim
Bugğn ya da yarın sabah bir test yapayım aöa yumurtlama bu kadar geç olur mu emim değilim

Açıkcası benimde ilk gebelik kaybından sonra doktor dedi tıbbı genetik bölümüne git 2 kere düşük yaptım dersen test yaparlar.Sakın bir tane deme,test yapmazlar.Bende 2 tane demiştim.Şansıma doktor ne kadar sürede ara ile gebelik kaybı yaşadın ya da bebekler kaç haftalıktı diye sormadı bile.sorsa bile hazırlıklıydım 7+4 ve 8 haftalık diyecektim

Üstteki sabah yaptığım test alttakini de şimdi yaptım şimdi silik çıktı anlamadım ki döngümün 27. Günü nasıl yumurtlama olsun

Eklentiler

• C877CC31-5AE7-4BFE-B613-7DBB220DC74A.jpeg
    62,7 KB · Görüntüleme: 34
Üstteki sabah yaptığım test alttakini de şimdi yaptım şimdi silik çıktı anlamadım ki döngümün 27. Günü nasıl yumurtlama olsun
Canim bizler doktor degiliz okuduklarimiz yasadiklarimiz ile tahmin yurutuyoruz 'nasil yumurtlama olsun' cevabini gebelik testi ile sonlandirabilirsin veya dr giderek konunu netlestirmis olursun.

Canim bizler doktor degiliz okuduklarimiz yasadiklarimiz ile tahmin yurutuyoruz 'nasil yumurtlama olsun' cevabini gebelik testi ile sonlandirabilirsin veya dr giderek konunu netlestirmis olursun.
Bir sitemdi aslında yazdığım burada verilen cevaplara verdiğim bir tepki değildi

Hamilelik testi yapmadım çizgi tekrar silikleşince
Gebelik varsa bu testler koyu oluyormus o yuzden soylemistim. Tekrar yumurtlama ve catlama ise degerlendirmen lazim ki adet bile olabilirsin sonrasinda gebelik gerceklesebilirmis. Uzulme yani bata kadar tekrar et tabiki degerlendirmelerini unutma

Ya yeniden yumurtluyorsunuz yada gebelik var
Her zamanki ihtimaller yani aslında
Ama siz nolur nolmaz diyerek değerlendirin
Aynen bende öyle dedim,bana doktorum dememişti ama topikler sağolsun öyle yazıyordu herkes bende 3 diyemedim sorunca birden 2 diyiverdim birini ben tespit ettim pozitifti takip ettim değer düştü dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…