Gebeliğe Hazırlık ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet benimde gaz sıkıntım var akıntım da var kremsi rakı beyazı gibi geliyor bu sabah da geldi biraz
Ya o akıntı bende de var ama hafif pütürlü, sanırım Arko krem gibi olması gerekiyormuş bir arkadaş öyle yazmıştı

Ben de bat 20 aralık beni de ekler misiniz lütfen. Bende sizinle takipteyim

Beni de ekler misiniz
Sat 27 Kasım.
Ama şöyle bir durum var kızlar. Lütfen yaşayan varsa bilgi versin.
Normalde 38-39 günde bir adet oluyorum. Doktora gittim inofolic toz verdi. Yumurta kalitesini arttırıyor diye. Kullanmaya başladım. İki hafta önce gebelik belirtilerim başladı dedim kesin hamileyim. Ama bir baktım ki adet olmuşum. Tam 10 gün erken adet oldum ilk defa. O yüzden bat yazamadım. Tekrar erken mi olurum yoksa vaktinde mi bilmiyorum.Bu ay çok istiyorum gebe kalmayı. Rabbim hayırlısıyla isteyen herkese sağlıklı, hayırlı evlat versin inşallah. Böyle bir durum yaşayan oldu mu?

Kızlar dünden beri bende de adet olacakmışım gibi bir his var karnım şiş dün akşamdan beri. Dün adet olacakmışım gibi hafif ağrı vardı bugünkü halim adet öncesi şişkinlik gibi. Karnıma balon şişirip koymuşlar sanki.Krem rengi akıntı bende de hafif. Ve gazım var BAT 5 Aralık Mordus E c e

Yaaa benim tek eksiğim göğüslerde hassasiyet normalde adetten önce balon gibi şişerlerdi, şimdi mübarek şişmek yerine iyice söndüler sanki sen ne zaman test yapmayı planlıyorsun canım

Aynen bende öyleyim

Bat 5 6 gibi 5 inde yaparım o zamana kadar da nasıl durcam bilmiyorum ama bakalım sen ne zaman yapcaksın
Ben bir kimyasal yaşadım canım o yüzden batı bekleyeyim diyorum, erken öğrenip kaybetmek de üzücü oluyor... ama çok belirtilim olursa ayın 3-4ü gibi yapabilirim

Ben bir kimyasal yaşadım canım o yüzden batı bekleyeyim diyorum, erken öğrenip kaybetmek de üzücü oluyor... ama çok belirtilim olursa ayın 3-4ü gibi yapabilirim
Hmm anladım canım üzücü olmuş inşallah sağlıklı hayırlı haberler alırsın

Yaaa benim tek eksiğim göğüslerde hassasiyet normalde adetten önce balon gibi şişerlerdi, şimdi mübarek şişmek yerine iyice söndüler sanki sen ne zaman test yapmayı planlıyorsun canım
Benim göğüslerim de acıyor adet öncesi tüm belirtilerim var. Dün test yaptım tabiki negatif çıktı. Geçen ay da bir gün halsizliğim oldu elim ayağım tutmadı ertesi akşam bel ve karin ağrısı oldu. Belirti mı derken adet oldum 2 gün erken hem de. O yüzden ben hala adet belirtisine yoruyorum.

Ben kızıma hamile kalmadan önce de her ay hamilelik sanıyodum değişik şeyler oluyodu sonra birden erken adet bazen geç adet bazen az az geliyodu kesiliyodu hormonlar değiştiği için rahim şaşırıyo dendi hazırlanıyor dendi inşallah hakkında hayırlısı olur

Kaçıncı denemedesin
Canım biz ilk Mart’ta denedik ve hemen tuttu. İşte o gebeliği nisanda öğrendim ama kimyasal oldu. Sonra 3 ay ben istemedim korundum, o olaydan sonra bu üçüncü denememiz? Senin kaçıncı canım

İnşallah gebeliktir canım güzel haberler veririz birbirimize

Canım biz ilk Mart’ta denedik ve hemen tuttu. İşte o gebeliği nisanda öğrendim ama kimyasal oldu. Sonra 3 ay ben istemedim korundum, o olaydan sonra bu üçüncü denememiz? Senin kaçıncı canım
Benim daha bu ay ilk çok ümitlenmek istemiyorum gariplikler olunca acaba mı diyorum ama çok kasmamak lazım ilk gebeliğimden önce çok kafama takmıştım süt hormonum yükselmişti stresten ilaç aldığım ay hamile kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…