Gebeliğe Hazırlık ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bat 12 aralık ovitrelle nin 2. Günü.rabbim hayırlısıyla isteyen her kadına annelik nasip etsin

Kizlar 2 sey soracagim size. Sogan kuru yumurtlama doneminde uygulanir mi? Olumsu etkisi olur mu?
2. Ovulasyon testine fazla idrar damlatmak o koyulugu etkiler mi

Merhaba, bir şey sormak istiyorum. Leğen kemiği çıkıntısında tam kemiğin o bölgede hafif sızı zonklama oluyor 3 4 gündür adete 1 hafta var. Acaba neden

Arkadaşlar benim de yumurtlamanın üstünden 2 gün geçti bugün göğüslerim sızlıyor normal mi bu çok erken değil mi?

Kızlar sizce durum ne kafam çok karıştı

Eklentiler

• 66DC0839-123B-4511-B3D9-35F1A12955FF.jpeg
    89 KB · Görüntüleme: 47
Kızlar yardımcı olurmu bilmem ama ben adetim bittikten sonra bı rüya gördüm altınlar vardı ve ben o ayın sonunda hamile olduğumu öğrendim bı tek ben değil altın görüpte hamile olan çok kişi gördüm herkes ye bunu söylüyor inşallah hepinizin rahmine bu ay bı parcaniz düşer ve tutunur

Merhaba, bir şey sormak istiyorum. Leğen kemiği çıkıntısında tam kemiğin o bölgede hafif sızı zonklama oluyor 3 4 gündür adete 1 hafta var. Acaba neden
Canım benim hamileliklerin hepsindeki ilk belirti bu şekilde oluyor.İnşallah güzel haberlerini alırız

Canım dünü değerlendirmiştik de her gün mü daha iyi ben günaşırı sanıyordum hep kaç gün her gün olmalı ki acaba
Normali soyle ki, yumurtlamaya kadar olan sure 1 gun olur diger gun mola. Cok beklenmemesi gerekirmis gunlerce bekleyen sperm bayatlarmis. Yumurtlama oldugu gun degerlendirilir ve catlamayi gordugun gun ertesi 2 gunde degerlendirilir. Toplamda 4 gun pes pese olacak sekilde

Beni de ekler misini
Olursa mucize olacak sadece yumurtlamadan iki gün öncesini ve yumurtlama gününü değerlendirdim ama yine de beni de ekler misiniz listeye? 8 Aralık bat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…