Gebeliğe Hazırlık ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayirlisi canim belki gelmez kirmizilar seninde son ana kadar umut war, yanliz sen yazinca goguslerim eski haline donduler diye benim bat bugun hala rahatlamadi memeler ve alew alew yaniyolar, bu bebek bekleme sureci benim ve memelerin duzenini bozdu
Be göğüsler normalde adet öncesi öyle setrlersme dolgunlasma falan hiç olmazdi bu ay böyle oldu bir gün içinde de sondular anlamadım gitti.vajinamda batma hissi var şimdi

Merhaba, yardıma ihtiyacım var fotoğrafı negatifleştirdiğim de orada bir çizgi var gibi geliyor bana tecrübem olmadığı için size danışmak istedim sizce var mııı
Yani böyle belli belirsiz bir şey görüyor gibiym ama

Merhaba herkese
Ben de Aralık ayında bekliyorum bakalım her ne olacaksa 😂
Şubat ayında bir düşüğüm var
Bat 5 Aralık
38 gün adet sürem
Reglimin 24-25.günlerinde yumurtlama gördüm aynı günleri ekstra olarak 21.23. ve 26. Günleri değerlendirdik
Hiç umudum yok çünkü akıntım yok belirtim yok
35.gün perşembe kan testi vererek tğm umutlarımı direkt kesmeyi düşünüyorum yine de
Yarışmacı arkadaşlara başarılar
Üstü bol gebe gelirli olsun 😂😂😂
bende 3 ay önce düşük yaptım kürtaj oldum.Hemen o ay hamile kalırsın dedi çevremdeki herkes ama kalamıyorum şimdi de hamile :KK43: İnşallah Aralık ayına gebelik müjdesiyle gireriz 🙏🙏

bende 3 ay önce düşük yaptım kürtaj oldum.Hemen o ay hamile kalırsın dedi çevremdeki herkes ama kalamıyorum şimdi de hamile :KK43: İnşallah Aralık ayına gebelik müjdesiyle gireriz 🙏🙏
Kaç haftalıktı,düşük sebebi var mıydı?
Sonrasında testler yaptırdığınız mı?

Kaç haftalıktı,düşük sebebi var mıydı?
Sonrasında testler yaptırdığınız mı?
2.5 aylıktı karnımda kalbi durmuş.Hiçbir sebep bulamadılar ,ilk kez hamilelik yaşadığım için ilk gebeliklerde çok normal herhangi bir araştırmaya gerek yok dedi doktorum. :KK43:

Neyi normalmiş ki mesela ? Bünyenin alışması vs gibi mi
spermin kalitesizliği olabilir normal bunlar dedi.Ki gerçekten eşimde morfoloji problemi var aylardır düzelemeyen.Bünyenin alışması değil cnm 10 hastamın 4ünde ya kendi düşük yapıyor yada senin gibi kalbi duruyor bir anda diye teselli mi etti naptı artık bilmiyorum . : /

2.5 aylıktı karnımda kalbi durmuş.Hiçbir sebep bulamadılar ,ilk kez hamilelik yaşadığım için ilk gebeliklerde çok normal herhangi bir araştırmaya gerek yok dedi doktorum. :KK43:
Benim de öyle ilk düşüğümdü ama keseyi göremedik 7-8.haftaya kadar bekledik değerler de dengesiz seyredince dış gebelikten şüphelenip iğneyle sonlandırdık,kürtaj istemedim görünmeyen bi şey şçin rahmimi inceltmesinler diye
Ama ben yine de tüm testleri filan yaptırdım genetik ve pıhtılaşmaya dair ve maalesef ki pıhtılaşma varmış hem de 3 ayrı şekilde
İlla 2-3 defa bu acıyı yaşatmaları mı lazım acaba
Bence ilk fırsatta yaptırın testlerinizi 2 düşüğüm var incelenmesi için diyin gidin Hematoloji ve tıbbı genetiğe

spermin kalitesizliği olabilir normal bunlar dedi.Ki gerçekten eşimde morfoloji problemi var aylardır düzelemeyen.Bünyenin alışması değil cnm 10 hastamın 4ünde ya kendi düşük yapıyor yada senin gibi kalbi duruyor bir anda diye teselli mi etti naptı artık bilmiyorum . : /
İnşallah tez zamanda rabbim kucağınızı boş bırakmasın 🙏🏻

Benim de öyle ilk düşüğümdü ama keseyi göremedik 7-8.haftaya kadar bekledik değerler de dengesiz seyredince dış gebelikten şüphelenip iğneyle sonlandırdık,kürtaj istemedim görünmeyen bi şey şçin rahmimi inceltmesinler diye
Ama ben yine de tüm testleri filan yaptırdım genetik ve pıhtılaşmaya dair ve maalesef ki pıhtılaşma varmış hem de 3 ayrı şekilde
İlla 2-3 defa bu acıyı yaşatmaları mı lazım acaba
Bence ilk fırsatta yaptırın testlerinizi 2 düşüğüm var incelenmesi için diyin gidin Hematoloji ve tıbbı genetiğe
tekrar gebe kal ,öğrenir öğrenmez coraspin e başlatayım seni içinde şüphe kalmasın demişti kürtaj sonrası kontrole gittiğimde. psikolojik olarak toparlanamadım henüz aslında doğru söylüyorsunuz baktırmak lazım.Test harici pıhtılaşma sorununu anlayabilme şansımız var mı herhangi bir hastalık felan 😐

tekrar gebe kal ,öğrenir öğrenmez coraspin e başlatayım seni içinde şüphe kalmasın demişti kürtaj sonrası kontrole gittiğimde. psikolojik olarak toparlanamadım henüz aslında doğru söylüyorsunuz baktırmak lazım.Test harici pıhtılaşma sorununu anlayabilme şansımız var mı herhangi bir hastalık felan 😐
Yok maalesef benim bildiğim test sonuçları da bir ayda filan çıkıyor o yüzden eğer bu ay gebelik oluşmazsa garanti olsun diye baktırırsınız yine de

Merhaba nasılsınız yol arkadaşlarım dün evde gebelik testi yaptım hemen birsey çıkmadı. 1 kaç saat sonra baktığımda çift çizgi var sanki kuruluk çizgisi mi gebelik mi anlayamadım😞

Eklentiler

• 504AC32D-202F-41F4-91C7-36FB6B321CE0.jpeg
    504AC32D-202F-41F4-91C7-36FB6B321CE0.jpeg
    37,1 KB · Görüntüleme: 80
Bir gün gecikmeyle hasta oldum😢 Aralık grubuna geldim beni de yazarmısınız. Bat 28 Aralık.hamile kalanlar elimde ovulasyon testi yok basıl yumurtlama takibi yaparım

Kızlar ben döngümün 16. Gününden beri test yapıyorum testler görselde bata şu an 3-4 gün kaldı ama ovulasyon testim yine böyle koyulaştı niye böyle oluyor ya bir akıl verebilir misiniz yine mi yumurtluyorum

Eklentiler

• 3F18D06B-D4D4-4579-8962-88BB6E70CA83.jpeg
    3F18D06B-D4D4-4579-8962-88BB6E70CA83.jpeg
    92,4 KB · Görüntüleme: 67
  • 88277646-5EC7-41D6-BD90-C484C5A18BE3.jpeg
    88277646-5EC7-41D6-BD90-C484C5A18BE3.jpeg
    43,3 KB · Görüntüleme: 75
X