Gebeliğe Hazırlık ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok yumurtlama olmadı 2 aydır ovülasyon testiyle takip ediyodum bu ay yapmıcam ovü testi normalde takvime göre ayın ikisi gözüküyo yumurtlama
Aynen bende takvime baktım 2 si olarak görünüyor ama ben işimi şansa bırakmak istemedim ovulasyonla takip ediyorum

Yaa aynı şeyler bende de vardı bu ay ve ilk defa böyle ovulasyondan sonra başlamıştı. Bende 2 gün önce test yaptım erken gebelik negatif çıktı bat 30 kasım benim
2 gün kalmış sizin regliye o gün yapın bence genelde öyle çıkmış okuduğum kadarı ile inşallah vardır

2 gün kalmış sizin regliye o gün yapın bence genelde öyle çıkmış okuduğum kadarı ile inşallah vardır
32 yaşındayım maşallah hiç mi gününü aksatmaz regl günüm. 1 kez dış gebelik oldum onda bile 29.günde regl oldum şiddetli ağrım olduğu için farketmiştik

32 yaşındayım maşallah hiç mi gününü aksatmaz regl günüm. 1 kez dış gebelik oldum onda bile 29.günde regl oldum şiddetli ağrım olduğu için farketmiştik
Aman maşallah düzenli olması çok iyi inşallah tez zamanda güzel haberleri alır her bekleyen

Bata son iki gün bende ki durumlar,
Düne kadar aşırı agriyan ve dolgunlasan göğüslerim birden eski haline döndüler.
Dün akşam aşırı bir kasik ağrısı saplandı ki bu kasık ağrılarım bitmişti bir hafta önce oda aniden kesilmişti.
Şu anki durum vajinada alt kısmında yani bir batma hisi var sürekli ve kasık ağrısı gebelik testi de yapmaya pek niyetim yok umudum kesildi gecikirse belki o zaman test yaparım. Halbuki bu ayı çok iyi değerlendirmiştir. Pik öncesi pik günü ve sonraları

Sen 6 testle bekleyemiyorsun bende 15tane şerit 1 tane de kaset test var ilk çocuk mu senin?

Kızlar selam, BAT 6 aralık, geçen ay çok belirti hissetmiştim, kasık ağrısı, göğüs ucunda şekil bozukluğu vs ama gebelik olmadı, bu ay hiçbir belirti yok fakat saçlarım 1 günde yağlanmaya başladı, bu gebelik belirtisi olabilir mi, yorumu olan var mı

Hayirlisi canim belki gelmez kirmizilar seninde son ana kadar umut war, yanliz sen yazinca goguslerim eski haline donduler diye benim bat bugun hala rahatlamadi memeler ve alew alew yaniyolar, bu bebek bekleme sureci benim ve memelerin duzenini bozdu

Geçmiş olsun ama hala bi umudumuz var, inşallah güzel haberler verirsiniz bizeee

Maşallah canım ben de 93lüyüm inşallah sağlıklı gebeliklerimiz olur ne güzel bir evladın da var
Amin inşallah. Baya ara verdim ben ilkmiş gibi acemi hissediyorum kendimi kızıma ilk ay hamile kalmıştım ama yaşım 22ydi o zaman. Bu sefer hemen öyle kolay olmayacak gibi hissediyorum ama Allah büyük 10gün sonra bakarsın ağustos-eylül annelerine transfer oluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…