Bunun ceVabını ben de cok merak ediyorumSlm kizlar normalde regli gunum bugunhenuz teşrif etmedi fakat tum belirtileri war normalde regli belirtisinin hepsi olup gebelik ogrenen oldumu
bat benim de 28 aralık canım inşallah aralık'a nasip olur
Canim ben 8 tane inciri aldim yikadim ve ikiye boldum. 1 lt hazir suyu kaynattim incirleride icine koydum altini kistim tencere kapagini kapatip 15-20 dk daha kaynattim. Ilıdıgı zamanda suzerek ayirdim suyunu. Sabah kahvalti, aksam yemekten 15 dk oncesi iciyorsun bu kadarcikYaa öyle mi diyorsunuz acaba bu ay onu da mı denesem
Yaa zahmet olmazsa tarif eder misiniz ne zaman içilir nasıl yapılır
Ben sana demiştim demekten hiç haz etmiyorum ama ben sana demiştimCanım yaptım hiçbir şey çıkmadı silik bile çıkmadı hayırlısı
Çok kolaymış. Peki ne zaman içmek gerekiyor. Yani adetten kaç gün sonra başlamak lazım kaç gün içmek lazımCanim ben 8 tane inciri aldim yikadim ve ikiye boldum. 1 lt hazir suyu kaynattim incirleride icine koydum altini kistim tencere kapagini kapatip 15-20 dk daha kaynattim. Ilıdıgı zamanda suzerek ayirdim suyunu. Sabah kahvalti, aksam yemekten 15 dk oncesi iciyorsun bu kadarcik
Canım özellikle alın böylesindeyse belirtiymişSen de benim gibi gebelikten değil şundandır deyip umutlandırmıyorsun sanırım kendini. Ama benim bu sivilcelerim hep adetten 1 hafta önce çıkardı aynısı oldu. Gebelik belirtisi diye de hiç duymadım
Ben öyle öğrenmistim canım inşallah vardirSlm kizlar normalde regli gunum bugunhenuz teşrif etmedi fakat tum belirtileri war normalde regli belirtisinin hepsi olup gebelik ogrenen oldumu
Ben adet bitiminde basladim 21 gun icilip 7 gun ara verip tekrar basliyorsun. Su bitince tabi tekrarliyorsun yenilemen gerekiyorÇok kolaymış. Peki ne zaman içmek gerekiyor. Yani adetten kaç gün sonra başlamak lazım kaç gün içmek lazım
Ama ayni regli olcak gibimi olmustu sizindeBen öyle öğrenmistim canım inşallah vardir
Ben 6 hamilelik gecirdim 6sininda belirtileri farkliydi bende sabredin ve bekleyin sonra hayal kirikligina ugramayinAma ayni regli olcak gibimi olmustu sizindeinsallah wardir ihtimal bile vermiyorum ama
Yok yumurtlama olmadı 2 aydır ovülasyon testiyle takip ediyodum bu ay yapmıcam ovü testi normalde takvime göre ayın ikisi gözüküyo yumurtlamaBenimde bat tarihim 16 aralık beraber bekleyelim günümüzü o zmnsizin yumurtlama oldu mu?
Ay yok ne alnıCanım özellikle alın böylesindeyse belirtiymişNe zaman test yapmayı planlıyosun? Ben salı veya çarşamba diyorum
Canim zaten beklerim ben, hatta belkide geliyo suan regli ilk denedigim ay bisuru belirti hissettim uzerinden 4ay gecti bu 5.ay birde burda cok okudum belirtilere cok aldanan war, genede uyardigin icin tesekkurlerBen 6 hamilelik gecirdim 6sininda belirtileri farkliydi bende sabredin ve bekleyin sonra hayal kirikligina ugramayin
Canım ben daha önce kimyasal yaşadım, o zaman adetten 2 gün önce öğrenmiştimAy yok ne alnıbiri burnumun dibinde girişinde biri de göz kapağımın kaşıma doğru üstünde. Bu kadar abuk sabuk yerde yani Ben BAT'ı beklemek istiyorum ama senin mesajı okudukça ben de mı yapsam diyorum. İdrarda yumurtlamadan 15gün sonra belli olur yazıyor internette ama salı günü erken değil mi sence
Yaa aynı şeyler bende de vardı bu ay ve ilk defa böyle ovulasyondan sonra başlamıştı. Bende 2 gün önce test yaptım erken gebelik negatif çıktı1 hafta var aslında çok erken biliyorum ama yumurtlamadan bu yana Kasık ağrısı devam edince acaba diye düşünmüştüm az önce erken gebelik testi negatif çıktı bana öyle gelmiş yani teşekkür ederim cevap verdiğiniz için sizlere de