Gebeliğe Hazırlık ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhabalar bende Aralık ayı için gebelik planlıyorum. İnşallah olur. Sat 27 Kasım bat ise 22 Aralık. Genelde düzenli adet olurum 24-27 gün arasında olur adetlerim. İnşallah bu ay gebelik olur da adet görmem. Ovulasyon testi sipariş ettim adetim bitmeden elimde olur. İlk kez denicem
Beni de ekler misiniz acaba listeye? Birde sat ve batı benimle aynı ya da yakın olanlar destek verelim lütfen birbirimize. Benim biraz psikolojik anlamda bu konuda desteğe ihtiyacım var da

Canim benimde 20 Aralik gozukuyor Bat. Ovulasyonla takip ediyorum birde incir kürüne basladim yakiniz tarih olarak insallah guzel haberlerimiz olur

İnşallah yaa. Ben ovulasyon da ilk kez bu ay denicem. Kürlerden biraz korkuyorum açıkçası başka bir zararı olur diye. Aslında sonuçlarıma göre tüm değerlerim normal ama olmazsa bende kürlere basvurcam artık. İnşallah isteyen herkese nasip olur annelik

Beni de ekler misin canım bat 23 Aralık

Merhaba, yardıma ihtiyacım var fotoğrafı negatifleştirdiğim de orada bir çizgi var gibi geliyor bana tecrübem olmadığı için size danışmak istedim sizce var mııı

Eklentiler

• Screenshot_20201128_175237_com.whatsapp.jpg
    36,4 KB · Görüntüleme: 60
Olmaz kuzum merak etme incir her derde deva tabi ki farkli bir rahatsizlik verir mi bilmem ama suyu guzel kahvalti ve yemek oncesi soguk sekilde aliyorsun miss

Merhaba, yardıma ihtiyacım var fotoğrafı negatifleştirdiğim de orada bir çizgi var gibi geliyor bana tecrübem olmadığı için size danışmak istedim sizce var mııı
Yanılıyorumdur insallah ama ben birsey goremedim sanki diger arkadaslarda bir bakar zaten

Merhaba kızlar bugün kırmızıları gördüm oysa 3gun geçilip umutlanmistim. Artık aralika kaldi umutlar. Bat 28 Aralık

Sizler de bu durumdan korkmuyor musunuz
Canım hamile 2 arkadaşım covid oldu ilk aylarındalar. Her ikisinin de doktorları bağışıklıklarının bebek sayesinde normalden yüksek olduğunu korkmamalarını söylemiş. Öyle belirtileri de yok her ikisinin de.. Olacak olan oluyor bir şekilde. Son aylarda yakalanmamak en iyisi.

Canım bu şekilde gözüküyor beyaz şekilde çıkmış çizgi ama testin kendi çizgisi olma ihtimali yüksek. Kaç gün var regline?

Canım bu şekilde gözüküyor beyaz şekilde çıkmış çizgi ama testin kendi çizgisi olma ihtimali yüksek. Kaç gün var regline?
Yanılıyorumdur insallah ama ben birsey goremedim sanki diger arkadaslarda bir bakar zaten

1 hafta var aslında çok erken biliyorum ama yumurtlamadan bu yana Kasık ağrısı devam edince acaba diye düşünmüştüm az önce erken gebelik testi negatif çıktı bana öyle gelmiş yani teşekkür ederim cevap verdiğiniz için sizlere de

Olmaz kuzum merak etme incir her derde deva tabi ki farkli bir rahatsizlik verir mi bilmem ama suyu guzel kahvalti ve yemek oncesi soguk sekilde aliyorsun miss
Yaa öyle mi diyorsunuz acaba bu ay onu da mı denesem
Yaa zahmet olmazsa tarif eder misiniz ne zaman içilir nasıl yapılır

Ama sivilce çıkması hamilelik belirtisi de sayılıyor Yüreğini ferah tut canım benim ayak ağrım da var ya belirti ya romatizma
Sen de benim gibi gebelikten değil şundandır deyip umutlandırmıyorsun sanırım kendini. Ama benim bu sivilcelerim hep adetten 1 hafta önce çıkardı aynısı oldu. Gebelik belirtisi diye de hiç duymadım

Slm kizlar normalde regli gunum bugunhenuz teşrif etmedi fakat tum belirtileri warnormalde regli belirtisinin hepsi olup gebelik ogrenen oldumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…