- 7 Kasım 2020
- 95
- 73
- 30
Sonra noldu canım önceki hamileliğin falan miydi oBoşuna para verme kuzum ya ben önceki bebeğimi akşam onla cok ince bi cizgi gördüm 3 gün kala sonra sabah kaset testte daha belirgindi
Bugün sabah kaset testte hiçbir şey çıkmadı silik bile yoktu. Bir de bu ay ovulasyon takibi yapmaya çalıştım ama hiç pik olmadı yine de düzenli değerlendirdim günleri. Bir sorunum da yok yani her şeyim düzenlidir oğlum ikinci ayda olmustu bir şey yapmadan ama bilmiyorum bu sefer ne oluyorBoşuna para verme kuzum ya ben önceki bebeğimi akşam onla cok ince bi cizgi gördüm 3 gün kala sonra sabah kaset testte daha belirgindi
Evet 1 yasında oğlum var şimdiSonra noldu canım önceki hamileliğin falan miydi o
Stres etkiliyo gercekten canım bende takmadıgım ay oldu oglum sogan kürüde yaptım pko var çok şükür olduBugün sabah kaset testte hiçbir şey çıkmadı silik bile yoktu. Bir de bu ay ovulasyon takibi yapmaya çalıştım ama hiç pik olmadı yine de düzenli değerlendirdim günleri. Bir sorunum da yok yani her şeyim düzenlidir oğlum ikinci ayda olmustu bir şey yapmadan ama bilmiyorum bu sefer ne oluyor
canım selam soğan kürünü nası uyguladın acaba. bende de pko var bugün adet oldum. bu ay adet sonrası tekrar bebiş denemek istiyorum Allah ım kısmet ederse. belki soğan kürü vesile olurStres etkiliyo gercekten canım bende takmadıgım ay oldu oglum sogan kürüde yaptım pko var çok şükür oldu
Hayır ben bu ay ovulasyonla takip etmedim sadece çörekotu kürü yaptım canimHoşbulduk cnm inşallh güzel haberler veririz sende ovulasyon yapıyor musun?
Senin ne kadar oldu cnm çocuk isteyeli benim 14 aydır olmuyorHayır ben bu ay ovulasyonla takip etmedim sadece çörekotu kürü yaptım canim
Adet bittikten sonra 4. Gün başladım ben normalde 2. Gün başlanması gerekiyo.canım selam soğan kürünü nası uyguladın acaba. bende de pko var bugün adet oldum. bu ay adet sonrası tekrar bebiş denemek istiyorum Allah ım kısmet ederse. belki soğan kürü vesile olur
Kızlar ben 5 yıl bekledimSenin ne kadar oldu cnm çocuk isteyeli benim 14 aydır olmuyor
senin oğluşa bu şekilde mi hamile kaldın peki canımAdet bittikten sonra 4. Gün başladım ben normalde 2. Gün başlanması gerekiyo.
Sabah akşam yemeklerden yarım saat önce içmem gerekiyodu ama ben çalıştığım için akşam işten gidince aç karnına bide yatarken aç karnına içtim
Yemeklik soğanın dış kabuğunu soyup 1.5 su bardagı kaynayan suyun içine attım 5 dk kaynattım süzdürüp ılımasını bekledim ılıyınca içtim..
15 gün boyunca yaptım bunu
Yumurtlama gününe denk gelir muhtemelen bişey olmaz merak etme benimde denk gelmişti yinede içmiştim
Maşallah Allah bağışladin canımEvet 1 yasında oğlum var şimdi
Allah bağışlasın canımStres etkiliyo gercekten canım bende takmadıgım ay oldu oglum sogan kürüde yaptım pko var çok şükür oldu
Ben işteydim en son 4 molasında gitmiştim lavaboya akşam 8 9 gibi de erken testi yapmıstımMaşallah Allah bağışladin canımgaliba erken gebelik testi alacağım merak ettim varsa da yoksa da Allahtan. Peki erken gebelik testini de mi sabah ilk idrarla yapmam lazım. Yoksa gün içinde de tutulan idrarla olur mu canım ?
Sonucuna beni de etiket le nolurMaşallah Allah bağışladin canımgaliba erken gebelik testi alacağım merak ettim varsa da yoksa da Allahtan. Peki erken gebelik testini de mi sabah ilk idrarla yapmam lazım. Yoksa gün içinde de tutulan idrarla olur mu canım ?
Sanırım seninle bat aynı canııım hadi bakalım inşallah hayırlısı olur hakkımızdaHayır ben bu ay ovulasyonla takip etmedim sadece çörekotu kürü yaptım canim
Benim oğluşuma ersağ takviyeleri de kullandım 3 ay 3. Ayda hem onları kullandım hem soğan kürü yaptım eşimde hız morfoloji sayı sorunu vardı tüp bebek bile zor dediler sağolsunlar ama o takviyeler vesile oldu eşime çok şükürsenin oğluşa bu şekilde mi hamile kaldın peki canım
Sonucuna beni de etiket le nolur