Evet kasıklarımda ağrı oldu sivilcelenmem oldu hatta dedimki tamam yine olmadı regli olcam ama hamileydm şükür inşallah sende güzel haberler verirsin canımAma ayni regli olcak gibimi olmustu sizindeinsallah wardir ihtimal bile vermiyorum ama
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet kasıklarımda ağrı oldu sivilcelenmem oldu hatta dedimki tamam yine olmadı regli olcam ama hamileydm şükür inşallah sende güzel haberler verirsin canımAma ayni regli olcak gibimi olmustu sizindeinsallah wardir ihtimal bile vermiyorum ama
Aynen bende takvime baktım 2 si olarak görünüyor ama ben işimi şansa bırakmak istemedim ovulasyonla takip ediyorumYok yumurtlama olmadı 2 aydır ovülasyon testiyle takip ediyodum bu ay yapmıcam ovü testi normalde takvime göre ayın ikisi gözüküyo yumurtlama
Insallah canim coookk tesekkurlerEvet kasıklarımda ağrı oldu sivilcelenmem oldu hatta dedimki tamam yine olmadı regli olcam ama hamileydm şükür inşallah sende güzel haberler verirsin canım
2 gün kalmış sizin regliye o gün yapın bence genelde öyle çıkmış okuduğum kadarı ile inşallah vardırYaa aynı şeyler bende de vardı bu ay ve ilk defa böyle ovulasyondan sonra başlamıştı. Bende 2 gün önce test yaptım erken gebelik negatif çıktı bat 30 kasım benim
32 yaşındayım maşallah hiç mi gününü aksatmaz regl günüm. 1 kez dış gebelik oldum onda bile 29.günde regl oldum şiddetli ağrım olduğu için farketmiştik2 gün kalmış sizin regliye o gün yapın bence genelde öyle çıkmış okuduğum kadarı ile inşallah vardır
OluBen sana demiştim demekten hiç haz etmiyorum ama ben sana demiştim bekliycez mecbur
Valla hamile değilim demek ki diyorum ama erken testte gebelik çıkmasa bile umut var mi acaba. Tabi en iyisi adet olup olmamayı beklemekBen sana demiştim demekten hiç haz etmiyorum ama ben sana demiştim bekliycez mecbur
Olu
Valla hamile değilim demek ki diyorum ama erken testte gebelik çıkmasa bile umut var mi acaba. Tabi en iyisi adet olup olmamayı beklemek
Aman maşallah düzenli olması çok iyi inşallah tez zamanda güzel haberleri alır her bekleyen32 yaşındayım maşallah hiç mi gününü aksatmaz regl günüm. 1 kez dış gebelik oldum onda bile 29.günde regl oldum şiddetli ağrım olduğu için farketmiştik
Sen 6 testle bekleyemiyorsun bende 15tane şerit 1 tane de kaset test var ilk çocuk mu senin?Canım ben daha önce kimyasal yaşadım, o zaman adetten 2 gün önce öğrenmiştim en iyisi bat günü aslında, ama elimde 6 test var dayanamıyorum eşim çok kızıyor illa batı bekle diyor ama bilemiyorum ya of
Evet canım ilk olacak inşallah 1.5 senelik evliyim senin kaçıncı olacakSen 6 testle bekleyemiyorsun bende 15tane şerit 1 tane de kaset test var ilk çocuk mu senin?
Hayirlisi canim belki gelmez kirmizilar seninde son ana kadar umut war, yanliz sen yazinca goguslerim eski haline donduler diye benim bat bugun hala rahatlamadi memeler ve alew alew yaniyolar, bu bebek bekleme sureci benim ve memelerin duzenini bozduBata son iki gün bende ki durumlar,
Düne kadar aşırı agriyan ve dolgunlasan göğüslerim birden eski haline döndüler.
Dün akşam aşırı bir kasik ağrısı saplandı ki bu kasık ağrılarım bitmişti bir hafta önce oda aniden kesilmişti.
Şu anki durum vajinada alt kısmında yani bir batma hisi var sürekli ve kasık ağrısı gebelik testi de yapmaya pek niyetim yok umudum kesildi gecikirse belki o zaman test yaparım. Halbuki bu ayı çok iyi değerlendirmiştir. Pik öncesi pik günü ve sonraları
Geçmiş olsun ama hala bi umudumuz var, inşallah güzel haberler verirsiniz bizeeeBata son iki gün bende ki durumlar,
Düne kadar aşırı agriyan ve dolgunlasan göğüslerim birden eski haline döndüler.
Dün akşam aşırı bir kasik ağrısı saplandı ki bu kasık ağrılarım bitmişti bir hafta önce oda aniden kesilmişti.
Şu anki durum vajinada alt kısmında yani bir batma hisi var sürekli ve kasık ağrısı gebelik testi de yapmaya pek niyetim yok umudum kesildi gecikirse belki o zaman test yaparım. Halbuki bu ayı çok iyi değerlendirmiştir. Pik öncesi pik günü ve sonraları
Benim 2.olacak Allah nasip ederse inşallah. Kızım var 7 yaşında 90 doğumluyum 9 yıl oldu evleneliEvet canım ilk olacak inşallah 1.5 senelik evliyim senin kaçıncı olacak
Tamamdır coook teşekkür ederimBen adet bitiminde basladim 21 gun icilip 7 gun ara verip tekrar basliyorsun. Su bitince tabi tekrarliyorsun yenilemen gerekiyor
Maşallah canım ben de 93lüyüm inşallah sağlıklı gebeliklerimiz olur ne güzel bir evladın da varBenim 2.olacak Allah nasip ederse inşallah. Kızım var 7 yaşında 90 doğumluyum 9 yıl oldu evleneli
Amin inşallah. Baya ara verdim ben ilkmiş gibi acemi hissediyorum kendimi kızıma ilk ay hamile kalmıştım ama yaşım 22ydi o zaman. Bu sefer hemen öyle kolay olmayacak gibi hissediyorum ama Allah büyük 10gün sonra bakarsın ağustos-eylül annelerine transfer oluruzMaşallah canım ben de 93lüyüm inşallah sağlıklı gebeliklerimiz olur ne güzel bir evladın da var
İnşallah. Ama belirtiler bir bir kesiliyor geri kalan bir vajinada batma hissi ve arada ksik ağrısıGeçmiş olsun ama hala bi umudumuz var, inşallah güzel haberler verirsiniz bizeee