Gebeliğe Hazırlık ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim bu resimdeki yumurtanin catlamis hali. Senin ilk resmin ise yumurtlama hali. Degerlendirmen gerekir bugunu ve devamindaki 2 gunu. Yarin tekrar yap iyice siliklesecektir. Emin olmus olursun
Ilk resim 24 kasimdi. Digeri de bugundu. Ve ben bugunu degerlendirdim. Keskr dun de degerlendirseydim. Ama o zaman da bugunr kaliteli sperm olmazdi. Bugunki birliktelikten insallah snuc alrm

Bende de sulu bı akinti var ne zamandır. Bı de kasıklarimda ağrı var yumurtlamadan mi bebek mi tutundu yoksa kist mi oldu şüpheliyim 😔 havucu bende duydum yumurta kalitesini arttırıyor diye geçen ay aklıma geldikçe yedim de bu ay salata harici yemedim inşallah tutar. Canım senin daha önce miydi kimyasalın benim geçen aydi diye aklımda kalms. Kimisine kür ilk ay değil ikinci ay etki ediyormuş bırakınca yani. İnşallah vesile olur bı şekilde🥰🥰
Benim kimyasal Nisanda oldu canım. 3 ay ben korunmak istedim son 3 aydır da deniyoruz işte 🥰 ay inşallah dediğin gibi olur geçen ay yaptığım bu aya fayda eder 😁

Kızlar benim dün siparis ettigim ovulasyon testlerim geldi cok hizli oldu🤭 30 tane ovulasyon testi ve yaninda 2 tane gebelik testi seklinde satiliyordu. Almis oldugum sayfa birgebeningunlugu adinda cok seker bir kadin Ebru hanim umarim sans getirir. Sizlerinde bilgisi olsun diye paylasmak istedim🍒
1606392719497692519989109804984.jpg

Insallah. Dun 33 oldum ve herseye gec kaldigimi dusunuyrm. Bir yavrum bile yok. Cok uzulyrm. Hayirli , saglikli bir evladm olsn. Tek istegm
Hiiic uzme kendini demek zamani varmis cok daha ileri yaslarda cocuk sahibi olan birsuru kadin var kaldi ki forumdada ikinci/ucuncu cocugu isteyen senden 4-5 yas buyuk kac kisi var 🤗🤗 ilk cocuk icin bi yaslar cok normal artik yalniz hissetme 🤗

Ilk resim 24 kasimdi. Digeri de bugundu. Ve ben bugunu degerlendirdim. Keskr dun de degerlendirseydim. Ama o zaman da bugunr kaliteli sperm olmazdi. Bugunki birliktelikten insallah snuc alrm
Hayir canim oyle dusunme asla. Yumurtlama gununu degerlendirdiysen ve catlama gunleride 3 gun seklinde degerlendirilir. Pes pese olmayip bir gun mola seklinde yapanlarda var. Sen son 2 gunu degerlendir insallah hayirlisi olur

Kızlar benim dün siparis ettigim ovulasyon testlerim geldi cok hizli oldu🤭 30 tane ovulasyon testi ve yaninda 2 tane gebelik testi seklinde satiliyordu. Almis oldugum sayfa birgebeningunlugu adinda cok seker bir kadin Ebru hanim umarim sans getirir. Sizlerinde bilgisi olsun diye paylasmak istedim🍒
Eki Görüntüle 2728384
Ne kadar canım ben de minnak kurabiyeler diye bir sayfadan aldim orası daha uygun ilk ebru hanımdan almıştım bende 😊

Benim kimyasal Nisanda oldu canım. 3 ay ben korunmak istedim son 3 aydır da deniyoruz işte 🥰 ay inşallah dediğin gibi olur geçen ay yaptığım bu aya fayda eder 😁
İnşallah canım ya benimde bata daha var da test yapmamak için zor tuturuyorm kendimi😂😂

Eki Görüntüle 2728384
Ne kadara aldınız

Ben gittigidiyordan alıyorum 4 aydır falan. Yaninda gebelik testi de oluyor. 20 li 4 tane de gebelik testi 39 liraydı sanirim.

X