Gebeliğe Hazırlık ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim birsey yok fakat erken bence kan vermek icin? 30 Kasim sonrasi yapman daha uygun olur sanki. Umarim covid degilsindir ve umarim hamilesindir

Canım herşey takdir ilahi....Açıkcası pandemide hamile kalıp kovid olmadan çocuğunu doğuran çok insan var.Eşim ve ben o kadar hassasım ki bu konuda ne kadar titiz davransak da eşim kovid oldu malesef şükür sağlık durumu iyi...Şuan eşimin kuzenin eşi depremzede evlerinden kişisel eşyalarının alınmasına bile izin verilmedi.Kadın hamile 7 aydır korunup kolladı kendini ama ablası ya da görümcesi yeni tuttukları evi temizlemeye gitmişler onlardan birinden geçmiş...Açıkcası ben ailemin yanınada üst katta kayınvalideme gitmiyorum.Madem yeni evlisiniz çocuk istemiyordsanız ve korunuyorsan 4 ay sonra çalışmalara başlayabilirsin.Zaten hemen hamile kaşınmayabiliyor.

Ri
Rica etsem beni de ekler misiniz. BAT 02. 12.2020

Teşekkür ederm yanıtladığıniz l için bir yandan hemen olmuyormuş korunmayalim diyorm bir yandan da su virüs iste. Hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin

Korunmayi birakinca hemen olur saniyodum 5.ay doluyor 4gun sonra ortada bisi yok.hicbi belirtide yok belliki tutmadi ondan yazdimama yuzdeligi bilmiyordum bilgi icin cok tesekkurler iyiki warsiniz
Korunurken bi kereden bir şey olmaz desen hamile kalırsın bırakınca olmuyor

Canım regline kaç gün var senin?
Bat 09.12.2020 Eylül ayında sürpriz bir şekilde hamile olduğumu öğrendim kanama şikayetiyle hastaneye gidince. 2 haftalıktı ve kanama ile düştü müdaheleye gerek kalmadı. Doktor bebek düşünüyorsam korunmama gerek olmadığını söyledi. Ve bu ay ovulasyon testi yumurtlama takip ettim. Aslında çocuk düşünmüyorduk. Yeni evliyiz. Ama dusuk sonrası insan bi kötü oluyor açıkçası. Rabbim hepimizin kucağını cennet kokulu evlatlarla doldursun.

Benim bir kere tamda öyle olduprolaktin referansım 61 olduğu dönemde hamile kalmam düşüncesiyle, bir kerecik korunmadık.O dönemde spora başladım zor plank egzersizleri pilates düzenli yürüşler yapmaya başlamıştım.Pilates yaparken başım dönmeye başladı bir kaç kez eşim dedi hamile olmayasın.O zaman kafama birşey dank ettiMeğer reglimi üzerinde bir kaç gün geçmiş haberim yok.Hemen stoktaki testlerden yaptım pozitif görünce ne ağladım ne ağladım.

Bu markanın ürünleri var anladığım kadarıyla.Dil altı ateş ölçeri ve lh ölçümü için başka bir cihazı var bu uygulamanın.Onlardan herhangi biri var mı sizde ? Demek istedim
Yok artık ben hiç birini kullanmıyorum hatta şuan sizden öğrendim. Lh testini kendi aldığım herhangi bir markadan giriş yapıyorum ben

Şimdi yeni yaptığın düşük çok küçük olduğu için rahimde deformasyon olmamıştır.Bundan sonra korunma ama bunu hamile kalmak düşüncesiyle değil,korunmak istemediğiniz için korunmayı bıraktığını düşün.Stres yapmadan daha kolay hamile kalırsın.İnan O zaman çok daha keyifli oluyor

Ya kızlar bir şey sorucam regl günüme daha 13 gün var yumurtlamamın üzerinden de 5 gün geçti göğüslerimde büyüme var ve uçları çıktı normalde benim göğüs uçlarım yok gibi bir şey şuan baya çıkıklar be hafif ağrıaı var aşırı gazım oluyor ve geceleri sıcak basıyor üstüm açık yatıyorum sebebi ne acaba

Sizler de bu durumdan korkmuyor musunuz
Yok canım korona var diye
Benimde 6.gun geçti bugün yumurtlamadan bende de kasık ve bel ağrısı var inşallah gebeyizdir canım benimde iki gündür yüzüm kızarıyor ama bir yandan da üşüyorum cumartesi test yapacam 10.gun olacak belki ckar

Ah kıyamam özel değilse sonra noldu ne kadar süre önceydi bu

Aynn canim koskaca bes ay doldukaldi son bi ay hayirlisi insalalh verir hepimize ama tedaviden cok korkuyorum burdan okudukca gozumde buyudubirde herkes baslicak biz sana yap sonra olmaz dedik dinlemedin falan filan

Aynn canim koskaca bes ay doldukaldi son bi ay hayirlisi insalalh verir hepimize ama tedaviden cok korkuyorum burdan okudukca gozumde buyudubirde herkes baslicak biz sana yap sonra olmaz dedik dinlemedin falan filan
Canım anlatmak zorunda değilsiniz ki, bu seninle eşinin vericeği bi karar.. birkaç arkadaş okudum burada sadece eşiyle kendi arasında tutan ve ben olsam ben de böyle yaparım diye düşündüm.. şu an hala ben daha zamanı var bebeğin diyorum kendi aileme en yakın arkadaşlarıma bile.. bir tek burada paylaşıyorum çünkü kendim kendime yetiyorum zaten bir de insanların denedin mi noldu haber var mı sorularıyla iyice stres olurum çünkü

Canım sana katılıyorum kızıma hamile kalmadan tedavi gördüğüm zaman saolsun kayınvalidem yaymış tüm sülalesine. Yani kötü bı niyetle yaptığını sanmıyorum çok dua ediyordu ama bazen böyle şeylerin iki kişi arasından çıkmaması gerekiyor. O dönemde eşimin hiç çocuğu olmayan teyzesi bunun çocuğu olmaz gibi saçma kelimelerle canımı o kadar sıkmışti ki zaten gergin bı süreç bide insanlara izahat vermeye ugrasiyoruz.. rabbime şükürler olsun ki ikinci ayda çok bekletmeden gelmişti melegim eğer normal yoldan ikinci gebeliğim de olmazsa tedavi görürsem eğer kimseye duyurmicam. Rabbim kimseye aratmasın

@Tambikedi ve katmoeder haklisiniz aslindabende suana kadar deniyoruz die bile soylemedim, cunku soylersem herkes kendinde konusam hakki bulurewleneli on sene oldu istemedigimi anlayamadilar bi turlu zatenbirsuru insanda olmuyo ve soylemiyorum die dusunuyormus yanimda ima yapilmis anlamamisim biledediginiz gibi en dogrusu soylememek dicemde yada erken dicem desem on yil oldu kimse yemez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…