Gebeliğe Hazırlık ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim selam benim rahmim de kalp seklinde bir dusuk yasadim ama rahim sekliyle alakali degildi pihtilasma skntim oldugunu ogrendim. Insallah rabbim hepimizin gonlune gore verir. Sen de gonlunu ferah tut insallah olur

Hoşgelsin canım aramıza. en kısa zamanda bu mutluluğu yaşamanı dilerim hayırlı bir şekilde. Yaşlarımız yakın ben de 38 yaşındayım. Rahim kalp şeklinde olunca histereskopiyle düzeltiliyor kısa bir operasyonla. Bence erteleme oda engel çıkmasın ilerde önüne. Rahim filminden sonraki 3 ay verimli geçirin derim.

Hoşbulduk evet yakınmış yaşlarımız ne güzel. İkinci bir doktora daha göstereyim o da ol derse olucam artık napalım. Cuma günü belli olacak

Hayır canım mide bulantısı en net belirti demişsin iki arkadaşım gebeydi hatta doğumda yaptılar en ufak mide bulantısı geçirmediler yani mide bulantısı yok diye gebe olmadığımız anlamına gelmez bence böyle değerlendirme benim bikac ay önce düşüğüm oldu mide bulantısı olmamıştı hatta öğrendiğimde 5 haftalık gebeydi 7 haftalıkken düştü kendiliğinden adet belirtileri yaşamıştım sadece ozamanda

Kac gun oldu canim yumurtlama sonrasi? Tum belirtilerini yazar misn? Ben de umutla beklemedeyim
Yumurtlamadan sonra 8-9 gün geçti, ara ara karnıma adet ağrısı giriyor, göğüslerim acıyor biraz şiştiler, ve bazen kokuları aşırı fazla ve net alıyorum başka bi belirti yok.birde 2 gün öncr sabah karnım ağrıdı böyle bacaklarımın içine vurdu bi güçsüzlük hissi oldu adet olmuşum gibi

Aynı belirtiler bende de var bel ağrisi kasık ağrısı benimde 6 gün oldu yumurtlama göreli

kiyamam cok uzuldum kaybina.. yok kesinlikle bulanti sart degil; ama bulanti varsa hamilelik planlanan donemde en belirgin semptom :) o yuzden dedim normalde hic olsun istemezdim bulanti ama simdi olsa erkenden anlamak icin onu bile isterdim

Benim de adet olacakmis gbi cooook hafif kasik sancim var sabahlari daha net hissediyorum ama goguslerimde bi degisiklik yok daha cok erken ya kendimizi cok dinliyoruz valla napcaz bole bilmiyorum Doktorlar da gebeligi erken yakalamayi onermiyor aslinda kimyasal da olabilecgi icin. Rabbim yardimcimiz
Olsun hepimizin kucaklarmiza saglikli evlatlar nasip etsin insallah

Bence de dinlememek gerekiyor, annem iki hamileliğinde de birşey hissetmediğini söylüyor, bu aydan sonra akışını bırakıcam, çünkü olmadığında stres oluyorum

kiyamam cok uzuldum kaybina.. yok kesinlikle bulanti sart degil; ama bulanti varsa hamilelik planlanan donemde en belirgin semptom :) o yuzden dedim normalde hic olsun istemezdim bulanti ama simdi olsa erkenden anlamak icin onu bile isterdim
Hayırlısı canım ya düşükten sonra istemedim 7 ayboldu bu ay tekrar başladık istemeye inşallah olur bakalım günleri değerlendirdim

Bebisim benim sut beyazi kremsi akintilarim
Oluyor ara ara bikac gundur sende de var mi bole bise?
valla bende hicbir sey yok canim.. cooook minik kasigima tatli bi agri giriyor 2-3 saniyelik ama vucudumu cok dinliyorum ister istemez ve belki psikolojiktir diye onu agridan bile saymiyorum.. ama benim oluvlasyon testi cumartesi pikti, pazar oglen dusmustu, o arada catladi yani yumurta. e daha bugun sali, belki tum hamilelik hafif semptomla gecer belli olmaz tabi ama yine de su an semptom hissetmek icin cok erken degil mi?

Ay youtube da izliyorum yabancilari dpo1 dan baslayip hergun icin ayri belirtiler ayri hisler dokturmusler ne biliym olur mu olur

Gribim saglik ocağına gittim ilaç almak istiyordum ama korktm kan da verdm tahlil sonucum sıfır 22 dedi hamile değilsiniz dedi adetime 4 gün var

Ay youtube da izliyorum yabancilari dpo1 dan baslayip hergun icin ayri belirtiler ayri hisler dokturmusler ne biliym olur mu olur
ahahaha gercekten mi bir kedimiz var, normalde hic sirnasik degildir, gecen gece gelmis yataga kasiklarima patileriyle minik minik masaj yapiyor oyle uyandim masaji bitince de kasiklarima yatti birlikte uyuduk oyle asiri tatliydi acaba kedi cocugumun icine mi dogdu kardesi olacagi dedim benim tek belirtim bu su an

Ay benim de kedim var birak masaji dolabin ustune cikip kasiklarima kamikaze atlayisi yapiyor manyak ama hissediyorlar herseyi ben gecen ay dusuk yaptigimda cok kotu haldeydim
Moralim asabim psikolojim alt ust olmustu. Asla huyu degildir ama geldi kafasini gogsume koydu uyudu kucagimda insallah hayirlisi olur canim ya rabbime dua ediyorum hep sen de eksik etme duani

yaa kiyamam hissetmis bak seninki de, insallah guzel haberler aliriz canim.. cok icimden gelerek dua ediyorum sadece kendim icin de degil bu mujdeyi bekleyen herkes icin en hayirli zamanda kavusalim diye allahim cok bekletmeden nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…