Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adet sancim var biraz degisigim ama hayirlisi canimCanım sen nasıl hissediyorsun sence var mı gebelik
Kan testin neden yarın çıkacak canım? Çok uzun değil miAdet sancim var biraz degisigim ama hayirlisi canim
Kendi laboratuvarı yok kliniğin canim bizde geç gitmiştik göndermişler gün içindeki testleriKan testin neden yarın çıkacak canım? Çok uzun değil mi
Heee anladım canım tamam. Malum biz de burada heyecanla bekliyoruzKendi laboratuvarı yok kliniğin canim bizde geç gitmiştik göndermişler gün içindeki testleri
Bende canımHeee anladım canım tamam. Malum biz de burada heyecanla bekliyoruz
Bu markanın ürünleri var anladığım kadarıyla.Dil altı ateş ölçeri ve lh ölçümü için başka bir cihazı var bu uygulamanın.Onlardan herhangi biri var mı sizde ? Demek istedimNasıl bir gereç
Ben kullanıyorum , devamlı.memnunumBu test nasıl
canim yumurta catlamis ama 24 saat canli kaliyor deniyor degerlendirin mutlakaKızlar ben ovülasyon testinde dün pik gördüm ama değerlendiremedik bugün de silik çıkmış sizce yumurtlamayı kaçırdım mı
Aminn canım yaş da büyük olunca herşeyden pipirikleniyoruz artık. Darısı hepimize inşallahhCanim selam benim rahmim de kalp seklinde bir dusuk yasadim ama rahim sekliyle alakali degildi pihtilasma skntim oldugunu ogrendim. Insallah rabbim hepimizin gonlune gore verir. Sen de gonlunu ferah tut insallah olur
Neden olumsuz düşünüyorsun canım ? Veren allah bir kerede de olan olur , kaldı ki avulasyon öncesi ilişkinin hamile bırakma yüzdesi daha çokAy canim sewindim sukur sorun olmasindainsallah tutmustur benimde 4gun war regle ama bende hicbi degisiklik yok tutmadi zatenovulasyon testi yaptim pike kadar ust uste iliski olunca pikten sonra esim yapamadibu ay kaldi gene elimiz bos
Henüz geç değil!Bugün değerlendirebilirsin.Yumurtalıktan salınan yumurta 24 saat canlı kalabiliyor.Kızlar ben ovülasyon testinde dün pik gördüm ama değerlendiremedik bugün de silik çıkmış sizce yumurtlamayı kaçırdım mı
Negatif canımArkadaşlar bugün covid testi yaptırmak için hastaneye gittim. Tabiki korunmadigim için gebelik şüphesi olabileceğini söyledim. Test yapıldı ama anlayamadım bakabilir misiniz bat tarihi 09.12.2020Eki Görüntüle 2727540
Arkadaşlar bugün covid testi yaptırmak için hastaneye gittim. Tabiki korunmadigim için gebelik şüphesi olabileceğini söyledim. Test yapıldı ama anlayamadım bakabilir misiniz bat tarihi 09.12.2020Eki Görüntüle 2727540
Bu arada beklenen adet tarihini daha yeni gördüm, daha çok vakit var.henüz çıkmamış olabilir
Korunmayi birakinca hemen olur saniyodum 5.ay doluyor 4gun sonra ortada bisi yok.hicbi belirtide yok belliki tutmadi ondan yazdimama yuzdeligi bilmiyordum bilgi icin cok tesekkurler iyiki warsinizNeden olumsuz düşünüyorsun canım ? Veren allah bir kerede de olan olur , kaldı ki avulasyon öncesi ilişkinin hamile bırakma yüzdesi daha çok
Bende şahsen korkuyorum fakat bununda gecici bir hastalik oldugunu bizlere sevdiklerimize zarar vermeyecegini, hasta olsak dahi iyi olabilecegimizi dusunerek olumlu yaklasiyorum. Bebislerin saglikli olmasi her seyden onemli fakat bu covid bebisi dusunmemize engel degil. Elbet bitecektir.. Corona degil biz kazanacagizzzSizler de bu durumdan korkmuyor musunuz