Arkadasim bende burdan duydugum kadariyla ilac kullananlar denemiyor diye okudumSoğan kürünün zararı olmaz değil mi gebelik oluşmuşsa bir bilginiz var mı devam ediliyor mu yumurtlamadan sonra
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadasim bende burdan duydugum kadariyla ilac kullananlar denemiyor diye okudumSoğan kürünün zararı olmaz değil mi gebelik oluşmuşsa bir bilginiz var mı devam ediliyor mu yumurtlamadan sonra
Evet doktor önermediği sürece hic bir kür ilaç kullanılırken yapılmıyor etkileşim riskinden dolayıArkadasim bende burdan duydugum kadariyla ilac kullananlar denemiyor diye okudum
Oneren doktor oluyormu genelde alternatif tipdan cok hoslanmiyorlaryaEvet doktor önermediği sürece hic bir kür ilaç kullanılırken yapılmıyor etkileşim riskinden dolayı
Evet cnm pik bugün ve üç gün değerlendirMerhaba yol arkadaşlarım öncelikle nasılsınız. Bu yağmurlu havalarda en hoşlandığım
Şey yumurtlama takibi kafayı sıyırmak dedikleri şey bu olsa gerek. Çok kafayı takmis durumdayım. Bu ay ilk defa ovilasyon testi takibi yapıyorum ilk defa hemen çift çizgi çıktı. Sizde pik mi ?
Yarın tekrar yap siliklesirse çatlama oluşturMerhaba yol arkadaşlarım öncelikle nasılsınız. Bu yağmurlu havalarda en hoşlandığım
Şey yumurtlama takibi kafayı sıyırmak dedikleri şey bu olsa gerek. Çok kafayı takmis durumdayım. Bu ay ilk defa ovilasyon testi takibi yapıyorum ilk defa hemen çift çizgi çıktı. Sizde pik mi ?
Canım selam vallahi yol arkadaşı olduk ovülasyon testi sabah ilk idrarla değil gün için de tavsiye ediliyor ama dün pik gördüğüm için ben de sabahtan yapmak istiyorum bu seferMerhaba yol arkadaşlarım öncelikle nasılsınız. Bu yağmurlu havalarda en hoşlandığım
Ben eşime söylemedim yumurtlamada olduğumu, hatta haftaya dedim görev moduna girmesin kafası rahat olsun diye 1 hafta sonra tanışmamızın 11.yılı bitecek ilk kez bu kadar net yalan söylüyorum ama bebiş için diye rahatlatıyorum kendimi
Yanlış yere yazdim k.bkmayi
Mesajını görmüştüm canım sonuçta güzel haberi almışsın çoook tebrik ederim tanısak tanımasak ne fark eder sağlıkla kucağına al müjdeni çok sevindimYanlış yere yazdim k.bkmayin
Ben de söylemiyordum ama dün söyledim anlattım. Görev olarak algılamasını istemiyordum ama sağolsun çok hoş karşıladı Ben kafaya takmam etkilenmem merak etme dedi. Bu ay olmazsa önümüzdeki ay böyle yapmam ben de salarım biraz daha.Ben eşime söylemedim yumurtlamada olduğumu, hatta haftaya dedim görev moduna girmesin kafası rahat olsun diye 1 hafta sonra tanışmamızın 11.yılı bitecek ilk kez bu kadar net yalan söylüyorum ama bebiş için diye rahatlatıyorum kendimi
Ama ben çok düşünüyorum ve atamıyorum kafamdan
Düne göre daha silik sanki ama bilemedimKızlar şimdi sabahtan yine bi test yaptım, emin olamadım çatlama var mı siz ne dersiniz?
Ya sevinçten elim ayağım dolandı yanlış yere yazmışım. Kimseyi üzmek vs istemem oyuzden sildim. Çok teşekkür ederim ilginize inşallah sizede nasip etsin AllahMesajını görmüştüm canım sonuçta güzel haberi almışsın çoook tebrik ederim tanısak tanımasak ne fark eder sağlıkla kucağına al müjdeni çok sevindim
Yok ilaç kullanmıyorum.Arkadasim bende burdan duydugum kadariyla ilac kullananlar denemiyor diye okudum
Canım bence asıl pik bugün öyle görünüyorÇözebilen varmı 18. Pik yaptı azalır gibi oldu tekrar yükseldiEki Görüntüle 2725822
18 de tam pikti durdukça rengi soldugundan öyle gözüküyoCanım bence asıl pik bugün öyle görünüyor