Gebeliğe Hazırlık ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba yol arkadaşlarım öncelikle nasılsınız. Bu yağmurlu havalarda en hoşlandığım
Şey yumurtlama takibi 😂😂😂😂 kafayı sıyırmak dedikleri şey bu olsa gerek. Çok kafayı takmis durumdayım. Bu ay ilk defa ovilasyon testi takibi yapıyorum ilk defa hemen çift çizgi çıktı. Sizde pik mi ?

Eklentiler

• 44EA9415-514D-4D4A-9785-21ED90CF69D4.jpeg
    44EA9415-514D-4D4A-9785-21ED90CF69D4.jpeg
    54 KB · Görüntüleme: 76
Merhaba yol arkadaşlarım öncelikle nasılsınız. Bu yağmurlu havalarda en hoşlandığım
Şey yumurtlama takibi 😂😂😂😂 kafayı sıyırmak dedikleri şey bu olsa gerek. Çok kafayı takmis durumdayım. Bu ay ilk defa ovilasyon testi takibi yapıyorum ilk defa hemen çift çizgi çıktı. Sizde pik mi ?
Evet cnm pik bugün ve üç gün değerlendir

Yarın tekrar yap siliklesirse çatlama oluştur

Hayir canim hic alakasi yok benim de cok kucuk ama kalabilmistim. Bir de bi arkadasim var 40 kg ile hamile kaldi onda hic yoktu o da skntisiz kalmisti:)

Canım selam vallahi yol arkadaşı olduk 😂 ovülasyon testi sabah ilk idrarla değil gün için de tavsiye ediliyor ama dün pik gördüğüm için ben de sabahtan yapmak istiyorum bu sefer 👍🏻
bu test pik olabilir ama yarın daha da koyulaşabilir yine çalışmalara devam 🙈

Petek11 Petek11 katmoeder katmoeder arkadaslar sizle ayni durumdayim😹catlama oncesi ust ust iliski olunca sonrasina enerji kalmadi herifte🙈🙈🙈tutmadiysa obur ay o donemde birgun arayla dusunuyorum🤗bide gorew moduna girdi benimki kacinilmazsa zewk almaya bak deyip gulustuk🙈🙈
Ben eşime söylemedim yumurtlamada olduğumu, hatta haftaya dedim görev moduna girmesin kafası rahat olsun diye 🙊 1 hafta sonra tanışmamızın 11.yılı bitecek ilk kez bu kadar net yalan söylüyorum ama bebiş için diye rahatlatıyorum kendimi 🙊🐣
Ama ben çok düşünüyorum ve atamıyorum kafamdan 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

Kızlar şimdi sabahtan yine bi test yaptım, emin olamadım çatlama var mı siz ne dersiniz?

Eklentiler

• 8CF3BFBB-8312-4935-B150-BE9F39645159.jpeg
    8CF3BFBB-8312-4935-B150-BE9F39645159.jpeg
    145 KB · Görüntüleme: 55
  • F15A180B-203B-4311-B1D3-32B2E83EC57F.jpeg
    F15A180B-203B-4311-B1D3-32B2E83EC57F.jpeg
    130,6 KB · Görüntüleme: 55
Ben eşime söylemedim yumurtlamada olduğumu, hatta haftaya dedim görev moduna girmesin kafası rahat olsun diye 🙊 1 hafta sonra tanışmamızın 11.yılı bitecek ilk kez bu kadar net yalan söylüyorum ama bebiş için diye rahatlatıyorum kendimi 🙊🐣
Ama ben çok düşünüyorum ve atamıyorum kafamdan 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️
Ben de söylemiyordum ama dün söyledim anlattım. Görev olarak algılamasını istemiyordum ama sağolsun çok hoş karşıladı 🥰 Ben kafaya takmam etkilenmem merak etme dedi. Bu ay olmazsa önümüzdeki ay böyle yapmam ben de salarım biraz daha.

Mesajını görmüştüm canım sonuçta güzel haberi almışsın çoook tebrik ederim tanısak tanımasak ne fark eder 🥰🥰 sağlıkla kucağına al müjdeni çok sevindim 🥰🥰🥰
Ya sevinçten elim ayağım dolandı yanlış yere yazmışım. Kimseyi üzmek vs istemem oyuzden sildim. Çok teşekkür ederim ilginize 🙏 inşallah sizede nasip etsin Allah 🤲

Çözebilen varmı 18. Pik yaptı azalır gibi oldu tekrar yükseldi
20201122_140352.jpg

X