Gebeliğe Hazırlık ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim anlamadığım da bu kasık ağrıları ovıulasyon döneminde olmaz mı ovudan sonra geçmesi gerekmez mi? Bende sanki tam tersi oldu ya. 15 i ben pik gördüm hani bugün tam olarak ovu haftam bitmiş bulunuyor. ama bugün de baya bir kasık ağrım var sanki adet olmuşum gibi

Ben de ilk defa test kullanacağım kızama hamile kalmadan önce yapmıştım ama becerememişim hep negatif çıkmıştı adetime yakın yaptığım pozitif çıktı meğer hamileymişim 🙈 tabi 8 yıl geçti üstünden şimdi herşey sil baştan 😅
Merhabalar Petek11 Petek11 bende adetimden bir günce ovulasyon pik gösterdi adetim geldi 1.günde pik 2.günde pik gördüm ama gebelik testi idrar da negatif gösteriyor neden olabilir ?

Listeye benide eklermisiniz
3 günü degerlendir canim bugünde yaptığında siliklesirse çatlamış demektir yine de degerlendir
Bu da bugün ki sizce yumurtlama devam mı ediyor yoksa catlamami olmuş
IMG_20201119_121327.jpg

Tesekkur ederim darisi size insalah canim 😘 yavrum benim belirtilerim valla son 3 haftadir kasik agrisi bel agirisi sirtim agriyordu kasik agrim cok siddetliydi enfeksiyon var dedi hatta ayin 14nde acile gitttifimde kandada bakmışlar di hamilelik yoktu serum yeidm geldim eve . Sonra iki gun gecti bu olaydan adet günüm 16sydi gecti malum test yaptim silik silik cikti iki gundur bugunde öğrendim 🤭
Bendede o belirtiler var ama enfeksiyonda olabilir diye düşünüyorum adet günüm 22 kasım bakalım adet olmazsam test yaparım

Bendede o belirtiler var ama enfeksiyonda olabilir diye düşünüyorum adet günüm 22 kasım bakalım adet olmazsam test yaparım
Enfeksiyonda kasik agrisi yapabilirmis evet doktorum oyle demisti bana ama gebelik belirtileri cidden bir tik daha fazla belli ediyor kendini insan vudunu taniyorsa.eger.. heleki su 3 gundur falan bir bas donmesi anlatmam rrsmen hormanlarim.yer.degisiyo 🤣 adetten once.yapma evet hatta bekle.adetin bir hafta gecsin.sonra.hastanede.boyle.kan veemeye gidip.ugrasma.iki.gunde.bi.daha stresli emin ol

Devam et değerlendirmeye 2 gün daha canim ozellikle sabahlari
Eşim çalışıyor sabahları zor son bir sorum olacak eşim 4 gundr il disindaydi dün geldi dün yumurtlama günümdu iliski oldu ama öncesinde 4 gün ilişki olmadığı için sorunmu yani bikac yerde kalan sperm bayatlar diye okumuştum da bu bir sorunmu

Eşim çalışıyor sabahları zor son bir sorum olacak eşim 4 gundr il disindaydi dün geldi dün yumurtlama günümdu iliski oldu ama öncesinde 4 gün ilişki olmadığı için sorunmu yani bikac yerde kalan sperm bayatlar diye okumuştum da bu bir sorunmu
Canim spermler rahim agzindan girdigi zaman o ortamda 5 gune kadar yasayabiliyor bayatlama soz konusu degil :)

Hayirli olsun canim insallah gonlundeki olur bat tarihin nezamandi kan vermeyi düsunuyo

Bu geçen ayın hamilelik çıkmadı bu testten sonra adet gordum .
Bu ay bat tarihim 29 bir defa bir kaçamak oldu 31 Ekim'de adet gördüm ayın 16 sında korunmasız bir ilişki oldu bilinçli değildi ben hamilelik planlanlamiyordm ama bir kere kaçamak olunca kafam karıştı kendimi bu başlık altında buldm

Canim spermler rahim agzindan girdigi zaman o ortamda 5 gune kadar yasayabiliyor bayatlama soz konusu degil :)
Öyle mi ya çok bilgim yok oyuzden sordum teşekkür ederim inşallah hamile kalırım bu ay Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah

X