Gebeliğe Hazırlık ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayatin Mucizesi

16.11.2020​

Ne yaptın canım inşallah bebisin vardır Listeyi guncelliycemde güzel haberini bekliyorum

Amin kuzum insalah rabbim devam ettirir 64 sonuc nasil deger sence
Canim gayet guzel bi de su an zaten cok erken o git gide artacak. Saglikli hayirli bir evlat olur insallah hatta biz de hamileysek arkadas
Olurlar

Canim gayet guzel bi de su an zaten cok erken o git gide artacak. Saglikli hayirli bir evlat olur insallah hatta biz de hamileysek arkadas
Olurlar
Ya kiyamam.agzin bal.yesin.amin insalah sizdede vardir rabbim kucaklarimizi.doldursun insalah degerler hakkinda pek bisi bilmiyorum insalah tutunur follik asit yazdi aldim ictim bile hemen simdi

Ya kiyamam.agzin bal.yesin.amin insalah sizdede vardir rabbim kucaklarimizi.doldursun insalah degerler hakkinda pek bisi bilmiyorum insalah tutunur follik asit yazdi aldim ictim bile hemen simdi
Hangi folik asiti yazdi ben folattro kullaniyorum. Vinalac da iyi baya onda farkli vitaminler var. D vitamini da yazdi mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…