1 hafta biraz uzun ama inşallah kalbinden geçen olur canim1 hafta falan var canım ama çok çok hayalet ya yok sanki ben mi yanlış görüyorum acaba
Ciktimi sonuç canimSimdi verdik kizlar ultrasyonda bisi gorunmedi rahim duvari kalin dedi lan sonucunu bekliycez bakalim :)
Hayatin Mucizesi | 16.11.2020 |
Evet yavrum simdi ogrenmeye gidiyorum ay vala umitsiz gidiyorum suanCiktimi sonuç canim
insallah guzel haberler alicaksin ben bile heyecanlandim :)Evet yavrum simdi ogrenmeye gidiyorum ay vala umitsiz gidiyorum suan
Ümitsiz olma pozitif ol canimEvet yavrum simdi ogrenmeye gidiyorum ay vala umitsiz gidiyorum suan
Kuzum 64 çıktı cuma.tekrar gidicek dua edinÜmitsiz olma pozitif ol canim
64 cikti yeni dedi daha cuma tekrarliycazz yaa yükselir mi kizlar cok heycanlandiminsallah guzel haberler alicaksin ben bile heyecanlandim :)
Inşallah güzel olacak pozitif düşün canim sağlıkla kucağınada alın inşaallahKuzum 64 çıktı cuma.tekrar gidicek dua edin
Canim tekrar hayirli olsun darisi da hepimize olsun64 cikti yeni dedi daha cuma tekrarliycazz yaa yükselir mi kizlar cok heycanlandim
Amin kuzum insalah rabbim devam ettirir 64 sonuc nasil deger senceCanim tekrar hayirli olsun darisi da hepimize olsun
Amin insalah canim.benim cok değişik hissediyorum suan 64.iyimi kotumu senceInşallah güzel olacak pozitif düşün canim sağlıkla kucağınada alın inşaallah
Canim gayet guzel bi de su an zaten cok erken o git gide artacak. Saglikli hayirli bir evlat olur insallah hatta biz de hamileysek arkadasAmin kuzum insalah rabbim devam ettirir 64 sonuc nasil deger sence
Ya kiyamam.agzin bal.yesin.amin insalah sizdede vardir rabbim kucaklarimizi.doldursun insalahCanim gayet guzel bi de su an zaten cok erken o git gide artacak. Saglikli hayirli bir evlat olur insallah hatta biz de hamileysek arkadas
Olurlar
Hangi folik asiti yazdi ben folattro kullaniyorum. Vinalac da iyi baya onda farkli vitaminler var. D vitamini da yazdi miYa kiyamam.agzin bal.yesin.amin insalah sizdede vardir rabbim kucaklarimizi.doldursun insalahdegerler hakkinda pek bisi bilmiyorum insalah tutunur follik asit yazdi aldim ictim bile hemen simdi
Folidoce yazdi sadece kuzum banaHangi folik asiti yazdi ben folattro kullaniyorum. Vinalac da iyi baya onda farkli vitaminler var. D vitamini da yazdi mi
Amin insallah canim.benim insalah size olsun darisiInşallah güzel olacak pozitif düşün canim sağlıkla kucağınada alın inşaallah
O da iyi kuzucum hadi hayirli ugurlu saglikli bur evlat olsn rabbim kolay bir hamilelik versin sanaFolidoce yazdi sadece kuzum bana
Amin insalah canim benim cok tesekkur ederimO da iyi kuzucum hadi hayirli ugurlu saglikli bur evlat olsn rabbim kolay bir hamilelik versin sana
Canım hayırlı olsun64 cikti yeni dedi daha cuma tekrarliycazz yaa yükselir mi kizlar cok heycanlandim