canım hayırlı olsun hamilesinBuda adet gecikmesinin 2nci gunundeki testim
Ya bende predictorun erken gebeliğini yaptım 5 gün kala çok çok hayali bir çizgi çıktı. Çok dikkatli bakınca görünüyordu. Bat 22 kasım bidahaki testi 20 kasımda başka bir markayla yapayım değilmi. Prediktora güvenim kalmadı artık böyle yorumları olduğu için.Bu arada adete 5 gun kala predictorde cok cok silik biz cizgi vardi. Ama kanda 2 cikinca yanildi test sandim. Belki de baska hormonlara da bakiyor predictor kizlar bilemiyorum
YA inanamiyorim ama ben valahicanım hayırlı olsun hamilesin
Günaydın canım,Biz de 6 aydır deniyoruz. Ama ilişkiye giremiyorum o yuzden kayganlastirici kullanarak denemiştik . Ilk defa bu ay kayganlastirici kullanmadan denedik bakalim bu hafta yumurtlama haftası yüksek olasılık gorunuyor. Ovulasyon yapıyorum zaten. 5 Aralık görünüyor bat. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.
inan inan :) bize de dua et hamiş duası kabul olurmuşşşşş <3<3<3<3YA inanamiyorim ama ben valahikorkuyorim degilse diye
Bu kitabı nerden alabilirim cnm bilgin var mı
Ayyy hayırlı olsun tebriklerBuda adet gecikmesinin 2nci gunundeki testim
Tebrikler canim sağlıkla ilerler inşaallahKizlar merhaba. Size umut dolu bir hikaye geliyor.Adete 4 gun kala beta hcg verip 2.82 cikti demistim. Adete 2 gun kala cok fena idrara sıkışık uyandim şeytan durttu resmen ya negatif ama bidaha test yap diye. Miratech le yaptim 1 dak icinde ikinci cizgi belirdi digerine gore acik renkti ama oyle cok hayalet gibi de degildi. Inanamadm daha yeni kan testinde negatif cikmisti. Evde biomic diye bir marka daha vardi onu da yaptim. Onda daha silikti ikinci cizgi ama yine de vardi iste.hemen toparlanip hastaneye gittim adete 2 gun kala 28 cikti beta hcg. Dun beklenen adet tarihimdi ve beta hcg 112 cikti.yani tam bu ay yok araliga niyetleniyim demistim. Umudunuzu kaybetmeyin kizlar mucizeler oluyor. Hatta doktor daha cok saglikli yuzde yuz gebelik diyemeyiz dedi niye bu kadar acele ettin bakmakta dedi. Once bi moralim bozuldu sonra yok dedim morali yuksek tutucam 2 lerden geldik 112 lere sonucta 4 gun icinde acele ediyoruz tabiki bu heyecani baskasinin anlamasi cok zor sanirim..
Kan testimi versen canimBuda adet gecikmesinin 2nci gunundeki testim
gaipten çizgiler görmeye başladım sanırım :ssKizlar acil bakin hayalet cizgiyi goren var mi yaAllah im sen buyuksun
Günaydın canım ben göremedimKizlar acil bakin hayalet cizgiyi goren var mi yaAllah im sen buyuksun
1 hafta falan var daha zaten ben de sonra bakınca kayboldu ay Allah'ım sen aklımıza mukayet olGünaydın canım ben göremedimadete kaç gün var?
Simdi verdik kizlar ultrasyonda bisi gorunmedi rahim duvari kalin dedi lan sonucunu bekliycez bakalim :)Kan testimi versen canim
Her adet öncesi aynı delirmeceleri yaşıyoruz1 hafta falan var daha zaten ben de sonra bakınca kayboldu ay Allah'ım sen aklımıza mukayet ol
inşallah hamileyizdir canım inşallahHer adet öncesi aynı delirmeceleri yaşıyoruzmesela ben yumurtlama haftasındayım ama bana sorsan daha şimdiden kesin hamileyim
Ah kuzum insalah dualarim hepimizeinan inan :) bize de dua et hamiş duası kabul olurmuşşşşş <3<3<3<3
Heyecanlandım sanki kendiminki gibiSimdi verdik kizlar ultrasyonda bisi gorunmedi rahim duvari kalin dedi lan sonucunu bekliycez bakalim :)
Telefondan netlik düşüyo canim sen goruyomusun kaç günün vardiKizlar acil bakin hayalet cizgiyi goren var mi yaAllah im sen buyuksun
1 hafta falan var canım ama çok çok hayalet ya yok sanki ben mi yanlış görüyorum acabaTelefondan netlik düşüyo canim sen goruyomusun kaç günün vardi