Canımm hiç öyle düşünme bana umut olan sendin eski değerlerini anlatıpAz önce kalktım yine prodüktör yaptım.ancaak ışık tutunca goruyorum.bilemiyorum.sanki 2 gün öncekinden de silik gibi.adet olmadım ama benim seninki gibi olmıycak sanırım.kan testi yaptirsammu bilemiyorum.umidim çok kırıldı.
Tmm insallah itledir ve saklanan bir yaramazdırCanımm hiç öyle düşünme bana umut olan sendin eski değerlerini anlatıptestin hassasiyeti düşük olabilir ya da şuan 4 5 bile çıksa zaten bebiş orada demek o yüzden yaptır testi ben inanıyorum 3 numaran orada
İnşAllah canım bekliyorum güzel haberleriniTmm insallah itledir ve saklanan bir yaramazdır
Bende kararsizim canim ya sen napcanRegline kaç gün var canım ?
Canım benim bıçak keser gibi agrım var.testte bu sabah çok silik çıktı.sanirim benim değerim düşüyor olmadi.seninki tuttu büyüyor.cok üzgünüm çok agrım var bir saattirCanımm hiç öyle düşünme bana umut olan sendin eski değerlerini anlatıptestin hassasiyeti düşük olabilir ya da şuan 4 5 bile çıksa zaten bebiş orada demek o yüzden yaptır testi ben inanıyorum 3 numaran orada
Bende seni ve bebek haberi alanları tebrik ederim.nice mutlu senelere.cogaldikca mutlulugunuzda çoğalsinHamile haberi alan herkesi tebrik ediyorummm alamayanlarda üzülmesinler allahtan ümit kesilmez inşallah yeni yıl hepimize güzellikler getirsin yeni yılınızı kutluyorum
2021 ilk ayi sana bebis getirsin canim ins hayırlısı olsun insallahKanamam başladı simdi.cok agrım var anlamıştım.hayirlisi insallah.yeni yıl yeni umut.aylinli senin güzel haberlerini beklerim.ve hepinizin tabiki.
Canım benim inşallah en kısa zamanda gelsin güzel haberler kanamayı bi kontrol et regli gibi mi değil miKanamam başladı simdi.cok agrım var anlamıştım.hayirlisi insallah.yeni yıl yeni umut.aylinli senin güzel haberlerini beklerim.ve hepinizin tabiki.
Resim yüklenmiyor yaa hata veriyor
Tamam canım hayırlısı insallah.takip edicem.Canım benim inşallah en kısa zamanda gelsin güzel haberler kanamayı bi kontrol et regli gibi mi değil mi
Senle aynı durumdayım iki gün var adete test yaptım negatif geldi. Adet belirtisi yok gibi birşey normalde sivilce olur o da olmadı. Bekliyoruz bir umutMerhaba kizlar bende ovulasyonla takip ettim 12 13 pozitif 14 negatif catlama herlde 14 de oldu cok anlamiyorum da bu ovulasyon testlerini belirti olarak 1 hafta bacak ve bel agrim cok oldu bide idrarimda beyaz parcaciklar gordum enfeksiyon yada kum dokme olablirmi dedim ama herhangi bi akinti kasinma yanma yok adete de 2 3 gun var normal test yaptim negatif hamile gbi hissetmiyoeum kendimi ama bi yandanda umut iste