Gebeliğe Hazırlık ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canımm hiç öyle düşünme bana umut olan sendin eski değerlerini anlatıp testin hassasiyeti düşük olabilir ya da şuan 4 5 bile çıksa zaten bebiş orada demek o yüzden yaptır testi ben inanıyorum 3 numaran orada

Tmm insallah itledir ve saklanan bir yaramazdır

Hamile haberi alan herkesi tebrik ediyorummm alamayanlarda üzülmesinler allahtan ümit kesilmez inşallah yeni yıl hepimize güzellikler getirsin yeni yılınızı kutluyorum

Kizlar gunaydin

yerlesme kanamasi nasil olur ya cok affedersiniz ama Sabah wc gittim silince pecetede kahverengi gibi akinti gordum bat 5 ocak yerlesme olabilirmi hic boyle bisi yasamamistim sasirdim takip edecem bugun gunluk ped koydum bakalim gelmeye devam edecekmi yoksa bu ay erkenmi regl olacam anlamadim

Canım benim bıçak keser gibi agrım var.testte bu sabah çok silik çıktı.sanirim benim değerim düşüyor olmadi.seninki tuttu büyüyor.cok üzgünüm çok agrım var bir saattir

Hamile haberi alan herkesi tebrik ediyorummm alamayanlarda üzülmesinler allahtan ümit kesilmez inşallah yeni yıl hepimize güzellikler getirsin yeni yılınızı kutluyorum
Bende seni ve bebek haberi alanları tebrik ederim.nice mutlu senelere.cogaldikca mutlulugunuzda çoğalsin.

Kanamam başladı simdi.cok agrım var anlamıştım.hayirlisi insallah.yeni yıl yeni umut.aylinli senin güzel haberlerini beklerim.ve hepinizin tabiki.

Hanımlar bata 5 gün var aslında merak edip test yaptım ama bebeğim durmadığı için hemen bakamadım. Yapar yapmaz çıkmayınca daha erken çıkmaz zaten deyip kenara koydum, yarım saat geçti bir bakayım dedim böyle birşey çıkmış kuruma çizgisi olabilir mi ki

Kızlar selam ben de yeni katıldım aranıza beni de ekleyin listeye bat 2 Ocak. Dün test yapayım dedim tek çizgi görünce hemen attım sonra beklemedim. Nedense etkilendim çok daha ilk denememiz belki kizacaksiniz bana ama. Allah daha uzun süredir bekleyenlerin yardımcısi olsun en kısa sürede kucaklarına bebiş dolsun ins

Merhaba kizlar bende ovulasyonla takip ettim 12 13 pozitif 14 negatif catlama herlde 14 de oldu cok anlamiyorum da bu ovulasyon testlerini belirti olarak 1 hafta bacak ve bel agrim cok oldu bide idrarimda beyaz parcaciklar gordum enfeksiyon yada kum dokme olablirmi dedim ama herhangi bi akinti kasinma yanma yok adete de 2 3 gun var normal test yaptim negatif hamile gbi hissetmiyoeum kendimi ama bi yandanda umut iste

Senle aynı durumdayım iki gün var adete test yaptım negatif geldi. Adet belirtisi yok gibi birşey normalde sivilce olur o da olmadı. Bekliyoruz bir umut

Merhaba kizlar benim adetime 2 gun var dun beta hcg baktirdim 16 cikti. Simdi de korkum basladi bebek tutuncak mi gebelik kesinlescek mi falan erken ogrenmemin sebebi de lazere gidicektim gitmeden baktirayim dedim ve cikti. Cok istiyoduk bize mucize oldu ama uzulmek de istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…