- 5 Nisan 2010
- 605
- 529
- 41
bu gün test yaptınmı canımCanım benimde 2.60 çıkmış sonucum perşembe günü tekrar kan vermeyi düşünüyorum inşallah bizimledir bebişler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu gün test yaptınmı canımCanım benimde 2.60 çıkmış sonucum perşembe günü tekrar kan vermeyi düşünüyorum inşallah bizimledir bebişler
Canim biraz daha sabret belki gec dollenme olurbenımde bugun 8. günüm erken gebelık testı yaptım negatıf. sanırım benım bu ay olmadı
sağlık olsun.ve sağlıkla 2021 in ilk ayında al güzel haberi inşallah canımBen gördüm kırmızıları ocak ayına umutlar..
İdrar testi yapmadım canım nasılsa çıkmaz diye ama rapor almak doktora uğradım bugün çokkk halsizim o da tekrar bakmak istedi kan da o yüzden tahlil verdim 4 de çıkacak yine sonuç bilmiyorum yükselme olacak mı bekliyorum bakalım sen ne yaptınbu gün test yaptınmı canım
Tabiki canım aklımdasın zaten sonucu alınca haber edecektimben kanda yarın baktırıcam sonucun çıkınca yazarmısın.senin sonucunu merak ediyorum çok bana fikir olur
Teşekkür ederim canım İnşallah sende inşallah bu ay sağlıklı bir bebek haberi alırsınsağlık olsun.ve sağlıkla 2021 in ilk ayında al güzel haberi inşallah canım
Saat 4 oldu.vallahi kendi sonucum gibi bekliyorum seninkiniTabiki canım aklımdasın zaten sonucu alınca haber edecektim
Canım benim yaa bende bakıyorum aradım yine de az önce henüz çıkmadı mail olarak atacağız dedi beklemedeyim yani canımSaat 4 oldu.vallahi kendi sonucum gibi bekliyorum seninkini
Canımmmm 12.11 çıkmışşşşSaat 4 oldu.vallahi kendi sonucum gibi bekliyorum seninkini
Allahım ne olur darısı başıma olsunCanımmmm 12.11 çıkmışşşş
Milyon kere beğeniyorum tebriklerCanımmmm 12.11 çıkmışşşş
Evet canım az ama varAllahım ne olur darısı başıma olsun
Ne olur.adet öncesi akıntısı gibi bir akintim var benim senin var mi
Tebrikler canimmCanımmmm 12.11 çıkmışşşş
Çokk teşekkür ederim canım benimmmTebrikler canimm
Regline kaç gün var canım ?Canım benimde 2.60 çıkmış sonucum perşembe günü tekrar kan vermeyi düşünüyorum inşallah bizimledir bebişler
Canım ben yumurta takibi yaptırdım 20 Aralık ta çatlama oldu yani bugün 11. Gün oldu bat 3 ya da 4 ocak diye düşünüyorumRegline kaç gün var canım ?
Canımm bugün güzel haberlerini bekliyorum haberdar et beni mutlakaMilyon kere beğeniyorum tebrikler
Az önce kalktım yine prodüktör yaptım.ancaak ışık tutunca goruyorum.bilemiyorum.sanki 2 gün öncekinden de silik gibi.adet olmadım ama benim seninki gibi olmıycak sanırım.kan testi yaptirsammu bilemiyorum.umidim çok kırıldı.Canımm bugün güzel haberlerini bekliyorum haberdar et beni mutlaka