Inşallah artar canım neden artmiycak ferah düşün artar o allah kucağına almayı kismet etsin insallahMerhaba kizlar benim adetime 2 gun var dun beta hcg baktirdim 16 cikti. Simdi de korkum basladi bebek tutuncak mi gebelik kesinlescek mi falanerken ogrenmemin sebebi de lazere gidicektim gitmeden baktirayim dedim ve cikti. Cok istiyoduk bize mucize oldu ama uzulmek de istemiyorum.
InsallahInşallah artar canım neden artmiycak ferah düşün artar o allah kucağına almayı kismet etsin insallah
Güzel düşün güzel olsun arkadaşım ki öyle de olacakInsallahtesekkur ederim. burda olumsuz seyleri gorunce insan uzuluyor ister istemez
Internette o kadar çok olumsuz bilgi var ki.haklisin.basim agriyor yazsan beyin kanaması beyin felci başta ur fln çıkıyor.yor allah yor.bunlar gibi gebeliktede çeşitli olumsuz bilgiler var.ama olumluda birçok şey var unutma.yuzlerce sperm içinden koşturdu yumurtayı buldu doğru zamanda birleşti yuvarlandı tutundu beta salgıları.o birsampiyon annesi kolay vaz geçmezInsallahtesekkur ederim. burda olumsuz seyleri gorunce insan uzuluyor ister istemez
Ben 5 gün kala erken gebelik testi yapmıştım çıkmadı, 3 gün kala yaptım erken gebelik testi silik çıktı.Merhaba kizlar bata 6 gün var acaba idrar testi sonucu guvenilir mi
Beni bu testler iflas ettirecek.yuklede resmine bakalım cnmBen 5 gün kala erken gebelik testi yapmıştım çıkmadı, 3 gün kala yaptım erken gebelik testi silik çıktı.
Çok net kan değerin nedir cnm
Bu erken gebelik testi sanirim bendeki laboquick kaset test çoklu almiştim ondan. o da hemen gostermez herhalde ya adete kadar bekleyecem sanirim
Bir de canim kacinci denemende hamile kaldın ve adetin duzenli miydi
Kuruma çizgisi olabilir canım test baya beklemişKızlar bugün yazmıştım resmi ekran görüntüsü yaptım atabilmek için.. sizce çizgi varmı ben anlamadım bat 5 ocak
Yarım saat durduKuruma çizgisi olabilir canım test baya beklemiş
Insallah arkadasim hepimiz icin. bu yeni yilda bebislerimizle olalimGüzel düşün güzel olsun arkadaşım ki öyle de olacak
Ayy ne kadar guzel konusuyorsunuz. O temiz kalbinizden gecen ne varsa bu yilda olur insallahInternette o kadar çok olumsuz bilgi var ki.haklisin.basim agriyor yazsan beyin kanaması beyin felci başta ur fln çıkıyor.yor allah yor.bunlar gibi gebeliktede çeşitli olumsuz bilgiler var.ama olumluda birçok şey var unutma.yuzlerce sperm içinden koşturdu yumurtayı buldu doğru zamanda birleşti yuvarlandı tutundu beta salgıları.o birsampiyon annesi kolay vaz geçmezböyle düşün.mutlu seneler cnm.
94 çıkmıştı canımÇok net kan değerin nedir cnm
Gayet varMerhaba adetim 1 gün gecıkti predictor erken gebelik testi yaptım silik çizgi cıktı sizce varmı?