Gebeliğe Hazırlık ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Inşallah artar canım neden artmiycak ferah düşün artar o allah kucağına almayı kismet etsin insallah

Insallah tesekkur ederim. burda olumsuz seyleri gorunce insan uzuluyor ister istemez
Internette o kadar çok olumsuz bilgi var ki.haklisin.basim agriyor yazsan beyin kanaması beyin felci başta ur fln çıkıyor.yor allah yor.bunlar gibi gebeliktede çeşitli olumsuz bilgiler var.ama olumluda birçok şey var unutma.yuzlerce sperm içinden koşturdu yumurtayı buldu doğru zamanda birleşti yuvarlandı tutundu beta salgıları.o birsampiyon annesi kolay vaz geçmez böyle düşün.mutlu seneler cnm.

Kızlar bugün yazmıştım resmi ekran görüntüsü yaptım atabilmek için.. sizce çizgi varmı ben anlamadım bat 5 ocak

Eklentiler

• Screenshot_2020-12-31-22-34-37-805_com.miui.gallery.jpg
    58,8 KB · Görüntüleme: 87
Ayy ne kadar guzel konusuyorsunuz. O temiz kalbinizden gecen ne varsa bu yilda olur insallah cok tesekkur ederim. Sevincten aglatiyorsunuz beni☺

Merhaba adetim 1 gün gecıkti predictor erken gebelik testi yaptım silik çizgi cıktı sizce varmı?

Eklentiler

• F938FB73-CF3D-4CFE-BC6C-5002AF456E61.jpeg
    103,5 KB · Görüntüleme: 73
  • 7CA0F071-A6FD-4EBE-829E-028D76F233DD.jpeg
    213,4 KB · Görüntüleme: 63
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…