- 30 Nisan 2019
- 70
- 56
Ay inşallahhGayet var
Evet bu erken gebelik testi prodoctor marka. Ben kanda battan 1 gün önce öğrendim battan 2 gün sonra kaset test yaptım çok belli belirsiz çıktı kaset testler hcg değeri baya yüksek olunca algılıyor sanırımBu erken gebelik testi sanirim bendeki laboquick kaset test çoklu almiştim ondan. o da hemen gostermez herhalde ya adete kadar bekleyecem sanirim
Tabiki var masallahMerhaba adetim 1 gün gecıkti predictor erken gebelik testi yaptım silik çizgi cıktı sizce varmı?
Olabilir bende yeni hamile olduğumu öğrendim ve en büyük belirtim gaz, onun sancısı ve şişkinliği oldu diyebilirimMerhaba kızlar bata 4 gun kaldı, yaklasik 4 gündür de kabız gibi bir durum yasiyorum. Daha dogrudu bagirsaklarim sıkıştırılmış gibi hatta afedersiniz makat agrisi ve batma hissediyorum. Sag kasiktan goguse kadar da bir batma oluyor şişkinlik gibi gebelik belirtisi olabilir mi
Yaaaa peki yumurtlamadan kaç gün sonra basladı bu durum? benim de degisik bir sancı aslinda adette de boyle bir sancı oluyor ama ilk gün sadece sonra geciyor hemen. Bir de ne zaman ogrendin hamile olduğunuOlabilir bende yeni hamile olduğumu öğrendim ve en büyük belirtim gaz, onun sancısı ve şişkinliği oldu diyebilirimerken gebelik testi var ise yumurtlamadan 10 gün sonra silikte olsa çizgi ile gösteriyor kendini varsa yarın yapın bi
Yumurtlamadan bikaç gün sonra başladı ve geçmedi canım gazman gibi geziyordumYaaaa peki yumurtlamadan kaç gün sonra basladı bu durum? benim de degisik bir sancı aslinda adette de boyle bir sancı oluyor ama ilk gün sadece sonra geciyor hemen. Bir de ne zaman ogrendin hamile olduğunu
Hayirli olsun saglikla ilerlesinYumurtlamadan bikaç gün sonra başladı ve geçmedi canım gazman gibi geziyordumkasık ve bacak ağrım olunca 9. Gün kan verdim 2.60 çıktı 10. gün verdim 12.11 çıktı pazartesiyi bekliyorum tekrar test yaptırmak için
İnşallah alırsın güzel haberleri canımHayirli olsun saglikla ilerlesinben bekliyim diyorum daha önce kana koşup hüsranla sonuçlanmıştı boşuna yormuştum kendimi zaten eşim de kiziyor çok kafana takiyorsun diyor. hayirlisi...
8 gün çok erken canımMerhaba kızlar bende yeni üyeýim birşey sormak istiyorum ben adetime 8 gün kala erken gebelik testi yaptım (miratech ) ama sonuç negatif Cik ti ilerleyen günlerde pozitif çıkma olasılığı var mi acaba??
Yumurtlama gibi görünüyor canım. Zaten akıntın olduysa dün falan, kesildiyse bugün yumurtlama günüdür. Bu birkaç günü değerlendirinTestlerm de bunlar. Yorumlar misiniz? Yanlis cikma ihtimali var mi
Kardes akintm hala var ama krem gbi. Ama onun bir tik sivi hali. Peki yumurtlama olunca mi akinti bitmis oluyr? Catlayinca mi?Yumurtlama gibi görünüyor canım. Zaten akıntın olduysa dün falan, kesildiyse bugün yumurtlama günüdür. Bu birkaç günü değerlendirin