Gebeliğe Hazırlık ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu erken gebelik testi sanirim bendeki laboquick kaset test çoklu almiştim ondan. o da hemen gostermez herhalde ya adete kadar bekleyecem sanirim
Evet bu erken gebelik testi prodoctor marka. Ben kanda battan 1 gün önce öğrendim battan 2 gün sonra kaset test yaptım çok belli belirsiz çıktı kaset testler hcg değeri baya yüksek olunca algılıyor sanırım

Merhaba kızlar bata 4 gun kaldı, yaklasik 4 gündür de kabız gibi bir durum yasiyorum. Daha dogrudu bagirsaklarim sıkıştırılmış gibi hatta afedersiniz makat agrisi ve batma hissediyorum. Sag kasiktan goguse kadar da bir batma oluyor şişkinlik gibi gebelik belirtisi olabilir mi

Olabilir bende yeni hamile olduğumu öğrendim ve en büyük belirtim gaz, onun sancısı ve şişkinliği oldu diyebilirimerken gebelik testi var ise yumurtlamadan 10 gün sonra silikte olsa çizgi ile gösteriyor kendini varsa yarın yapın bi

Yaaaa peki yumurtlamadan kaç gün sonra basladı bu durum? benim de degisik bir sancı aslinda adette de boyle bir sancı oluyor ama ilk gün sadece sonra geciyor hemen. Bir de ne zaman ogrendin hamile olduğunu

Arkadaşlar beni de aranıza Alırmısın sat 3 Aralık bat 28 Aralık adetim 5 gün geçti dün idrar testi yaptım negatif çıktı. Normade 26-28 gün periyotlarda oluyordum bazen daha erken. 31. Günüm bugün göğüslerim de hassasiyet var ve dolgunlasti başka belirtim yok 1 hafta önce sağ kasık ağrım oluyordu şuan yok stresten mi gecikti hamilemiyim bilmiyorum.

Yaaaa peki yumurtlamadan kaç gün sonra basladı bu durum? benim de degisik bir sancı aslinda adette de boyle bir sancı oluyor ama ilk gün sadece sonra geciyor hemen. Bir de ne zaman ogrendin hamile olduğunu
Yumurtlamadan bikaç gün sonra başladı ve geçmedi canım gazman gibi geziyordum kasık ve bacak ağrım olunca 9. Gün kan verdim 2.60 çıktı 10. gün verdim 12.11 çıktı pazartesiyi bekliyorum tekrar test yaptırmak için

Hayirli olsun saglikla ilerlesin ben bekliyim diyorum daha önce kana koşup hüsranla sonuçlanmıştı boşuna yormuştum kendimi zaten eşim de kiziyor çok kafana takiyorsun diyor. hayirlisi...

Hayirli olsun saglikla ilerlesin ben bekliyim diyorum daha önce kana koşup hüsranla sonuçlanmıştı boşuna yormuştum kendimi zaten eşim de kiziyor çok kafana takiyorsun diyor. hayirlisi...
İnşallah alırsın güzel haberleri canım evet bekleyiş gerçekten çok zor bende stres doluyum yükseldi mi herşey yolunda mı diye öğrenmekle bitmiyormuş malesef en iyisi beklemekmiş gerçekten

Merhaba kızlar bende yeni üyeýim birşey sormak istiyorum ben adetime 8 gün kala erken gebelik testi yaptım (miratech ) ama sonuç negatif Cik ti ilerleyen günlerde pozitif çıkma olasılığı var mi acaba??

Merhaba kızlar bende yeni üyeýim birşey sormak istiyorum ben adetime 8 gün kala erken gebelik testi yaptım (miratech ) ama sonuç negatif Cik ti ilerleyen günlerde pozitif çıkma olasılığı var mi acaba??
8 gün çok erken canım
Yumurtlamadan sonra en erken 12 14 gün sonra çıkıyo testte
İnşallahh pozitifi görür ve sağlıklı bir gebelik haberi alırsın bu ay

Kizlar nolur bana yardimci olun. 5 saatlik sivi almama sonucu aksam 9 gbi yumurtlama testi yaptim. Ustteki dun, alttaki koyu olan bu aksama ait. Sizce yumurtlama gunu mu bugun?

Testlerm de bunlar. Yorumlar misiniz? Yanlis cikma ihtimali var mi

Eklentiler

• 20210111_215732-1.jpg
    49,5 KB · Görüntüleme: 35
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…