- 14 Aralık 2020
- 182
- 85
- 32
Adetin gecmeden birsey belli olmaz canim Allahtan ümit kesilmez
Benim adete 4 gün kala test yaptım pozitifti adet öncesi de öğrenilebilirAdetin gecmeden birsey belli olmaz canim Allahtan ümit kesilmez
Evet verdim. Adete 1 gun kala 55 ti. Adeti 4 gün gece 420ydi. Simdi baktim sizinki de epey belirgin. Hayırlı olsunCanimm benimde bat a 2 gun varr gordum çizgiyi hamileyim sanirim sen kan verdin mi
Karnim regl olcak gibi agriyorBenim adete 4 gün kala test yaptım pozitifti adet öncesi de öğrenilebilirsonrasında kan testi yapmak gerekir :) emin olmak için
Yarin yine yaparız ins vardirreAynen ilk idrarla yaptım sabah 8bucukta felan. İlk defa bole bişe cıktı iki gün once negatifti tamamen
Senın cok net ama. Benım cok hayali yarın sabah bıdha yapcam bende erkenden inşallahh vardır yarabbimYarin yine yaparız ins vardirre
Aminn canim ins gec dollenmedir değer daha azdır belki sonucta bu cizgi var içiniferah tutSenın cok net ama. Benım cok hayali yarın sabah bıdha yapcam bende erkenden inşallahh vardır yarabbim
Aminn inşallah yarında aynı çizgi çıkarsa kan vereyim diyorum kanda cıkar herturluAminn canim ins gec dollenmedir değer daha azdır belki sonucta bu cizgi var içiniferah tut
Aynen sabah yap sonra git kan ver bende gitcem 9 da flnAminn inşallah yarında aynı çizgi çıkarsa kan vereyim diyorum kanda cıkar herturlu
KesinlikleBenim adete 4 gün kala test yaptım pozitifti adet öncesi de öğrenilebilirsonrasında kan testi yapmak gerekir :) emin olmak için
Merhabalar canım bu erken gebelik testi mi, normal test mi? ben de bu ay gebelik planlıyorum bat salı günü benim de buna benzer bişe çıktı ğrofoctor erken gebelik testiydi benimki emin olmak için adet hünümü bekliyorumBuda benim kızlar bat sali yarin kan vereyim mii
Oncomed normal kaset test canim ins vardir senindeMerhabalar canım bu erken gebelik testi mi, normal test mi? ben de bu ay gebelik planlıyorum bat salı günü benim de buna benzer bişe çıktı ğrofoctor erken gebelik testiydi benimki emin olmak için adet hünümü bekliyorum
Oncomed normal kaset test canim ins vardir seninde
Baya belirgin canim masallah ins tutmustur ben dayanamiycam yarin sabah gitcem saglikocaginaEki Görüntüle 2748729 inşallah canım, Allah isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın.
Bu da benim testim, günümün geçmesini beklicem kan testi için.
Bunu sabahki yaptın akşamki canım.Buda benim kızlar bat sali yarin kan vereyim mii
Böyle çıkmıştı 4 gün kala aksam sabah yine yaptım çıkmadı çizgi.ancak adette olmadım.yarin bat günüm 1 gün geçmiş olucak tekrar yapicam ilişkinin 14-15.günü olucak.meraktayim.dogrusu.45 dakika sonra çıktı öğleden sonra yaptım.adetime 3-4 gün var.daha öncede silik çizgiler gördüm ama bu sanki daha kurumadan çıktığı için ümitlendim.umarim bu sefer yanlış sonuç degildir
Eki Görüntüle 2746380
Sabah canim ilk idrarSabah mi yaptın aksam mi demek istedim duygum
Insallah vardir canimBöyle çıkmıştı 4 gün kala aksam sabah yine yaptım çıkmadı çizgi.ancak adette olmadım.yarin bat günüm 1 gün geçmiş olucak tekrar yapicam ilişkinin 14-15.günü olucak.meraktayim.dogrusu.