Ben bundada görüyorum hafif bi çizgi hadi inşallahDayanamadım tekrar yaptım ama çok zor görünüyor yarın ilk idrar deneyecem
Hmm anladım 9 gün olmuş hayırlısı inşallah19 değil 17 Aralık ti bat 16 da bir ilişki yaşandı zaten olduysa ordan olmuştur diyorum diğerleri tutsaydi kanda çıkar di
Merhaba bence gün aşırı daha mantıklı olacaktır sperm durumunu bilmediğimiz için bizde bilmiyoruz ve ben bu ay doktora yumurta kontrolü için gittim ve 1 gün ara vererek gün verdi bana hem yarın sabah sperm içinde daha verimli olabilir sabah saatleri daha iyi diyorlar doktorlarkızlar bugün ovulasyon testim pik yaptı çok koyu, dün akşam eşimle ilişki oldu. Bu akşam mı ilişki olsa yoksa yarın sabah 12 gibi olsa spermler için daha mı iyi olur? Bunu soruyorum çünkü eşim sperm testi yaptırmadı henüz, iyi mi kötü mü bilmiyoruz. Yarın öğlen 12 gibi olsa iki ilişki arasında 40 saat olacak. çatlama da yarın olur. Yada İlişki hem dün oldu, hem bugün hem de yarın mı olsa daha iyi olur sizce? Bi kısım diyor ki iki günde bir ilişki daha iyi, bi kısım da her gün olsun çok farketmiyor diyor. Sizce?
benimde bat ama benim 20dk olmuştır tam emin değilim kurumaya benzettim benimkini ama seninki erken çıkmış ihtimal yüksekDayanamadım tekrar yaptım ama çok zor görünüyor yarın ilk idrar deneyecem
Canım senin ki gayet belli oluyor 20 dk bence kuruma değildir umitlendirmekde istemem ama var gibi duruyorbenimde bat ama benim 20dk olmuştır tam emin değilim kurumaya benzettim benimkini ama seninki erken çıkmış ihtimal yüksek
Kırıma çizgisi kırmızı olmazsende var gibi cnmbenimde bat ama benim 20dk olmuştır tam emin değilim kurumaya benzettim benimkini ama seninki erken çıkmış ihtimal yüksek
Görünüyor çizgiler bence kan verinbenimde bat ama benim 20dk olmuştır tam emin değilim kurumaya benzettim benimkini ama seninki erken çıkmış ihtimal yüksek
12 Aralık yumurtlama günüydü o gün ve sonra ki gün birliktelik olmuştı yinede daha belirgin olması gerekmez miydi canımCanım senin ki gayet belli oluyor 20 dk bence kuruma değildir umitlendirmekde istemem ama var gibi duruyor
Rahme yerleşme 10 günü de bulabiliyor canım bu herkeste farklı bazıları 6 günde yerleşiyor bazıları daha geç gayet normal12 Aralık yumurtlama günüydü o gün ve sonra ki gün birliktelik olmuştı yinede daha belirgin olması gerekmez miydi canım
İnşallah canım ya umarım pozitiftr Eylül’de kimyasal yaşamıştım o gün ki belirtiler gibi şeylerde hissediyorum ama regli gibide geliyor byle muallakta kaldım p tesi iple cekicem tabi mens olmaz isemRahme yerleşme 10 günü de bulabiliyor canım bu herkeste farklı bazıları 6 günde yerleşiyor bazıları daha geç gayet normal
İnşallah canımİnşallah canım ya umarım pozitiftr Eylül’de kimyasal yaşamıştım o gün ki belirtiler gibi şeylerde hissediyorum ama regli gibide geliyor byle muallakta kaldım p tesi iple cekicem tabi mens olmaz isem
Allah’ım gönlünüze göre versin inşallahİnşallah canım ya umarım pozitiftr Eylül’de kimyasal yaşamıştım o gün ki belirtiler gibi şeylerde hissediyorum ama regli gibide geliyor byle muallakta kaldım p tesi iple cekicem tabi mens olmaz isem
Canım benim allah razı olsun inşallah ellerini açıp duasında evlat isteyen hiç kimsenin kucağı boş kalmaz hayırlısıylaAllah’ım gönlünüze göre versin inşallah
Kızlar bu topikte yokmu kimse ben hamileyiiimm diyecek veya diyen neden bu aralık ayı bu kadar hareketsiz yaakendimden de umudum kalmadı gerçi
Aynen ben de öyle. 3+1 de hayalet çizgiyi gördük. Daha 4+5 teyim vakit geçmiyorBen erkenden hamile olduğumu öğrendim bu seferde kese derdine düştüm bir gözükmedi
Bata 2 gün var 5 dk sonra böyle oldu sizce varmıdır bidaha yapayımmı
Dayanamadım tekrar yaptım ama çok zor görünüyor yarın ilk idrar deneyecem
Bence 3 testte de görünüyorbenimde bat ama benim 20dk olmuştır tam emin değilim kurumaya benzettim benimkini ama seninki erken çıkmış ihtimal yüksek