İnşallah canım beni tedirgin edene şey ateşim sabah düşmüştü bu adetin habercisi bir de çok sonradan çıkması inşallah hayırlısı olurBence 3 testte de görünüyor Hayırlısı olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canım beni tedirgin edene şey ateşim sabah düşmüştü bu adetin habercisi bir de çok sonradan çıkması inşallah hayırlısı olurBence 3 testte de görünüyor Hayırlısı olsun
Yaa hamilesiniz yanii sağlıkla gelsin bebeğin inşallah canımAynen ben de öyle. 3+1 de hayalet çizgiyi gördük. Daha 4+5 teyim vakit geçmiyor
Telefon ısıgıyla bile çok zor gözüküyor bence yok ama umut işte en iyisi günü beklemek
Görebiliyor musun bendeTelefon ısıgıyla bile çok zor gözüküyor bence yok ama umut işte en iyisi günü beklemek
Gözüküyor sanki cnmGörebiliyor musun bende
Ay inşallah canım Allah gönlüne göre versin seninde inş senledir bebişinGözüküyor sanki cnm
Görünüyor canım hemen mi cıktıGörebiliyor musun bende
Ay evet hemen cıktıGörünüyor canım hemen mi cıktı
Canimm benimde bat a 2 gun varr gordum çizgiyi hamileyim sanirim sen kan verdin miAynen ben de öyle. 3+1 de hayalet çizgiyi gördük. Daha 4+5 teyim vakit geçmiyor
Evt goruyorim bennGörebiliyor musun bende
Senin daha net kesin ver kanBuda benim kızlar bat sali yarin kan vereyim mii
Senin bat ne zaman ins kimyasal değilizdirSenin daha net kesin ver kan
İnşallah değildir . 29 AralıkSenin bat ne zaman ins kimyasal değilizdir
Ayniyiz o zaman ilk idrarla mi yaptinİnşallah değildir . 29 Aralık
Aynen ilk idrarla yaptım sabah 8bucukta felan. İlk defa bole bişe cıktı iki gün once negatifti tamamenAyniyiz o zaman ilk idrarla mi yaptin