Gebeliğe Hazırlık ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Dayanamadım tekrar yaptım ama çok zor görünüyor yarın ilk idrar deneyecem

Eklentiler

• 8F29E1B1-2D7D-40F1-AB7B-E1BD02D773E2.jpeg
    8F29E1B1-2D7D-40F1-AB7B-E1BD02D773E2.jpeg
    307,8 KB · Görüntüleme: 88
kızlar bugün ovulasyon testim pik yaptı çok koyu, dün akşam eşimle ilişki oldu. Bu akşam mı ilişki olsa yoksa yarın sabah 12 gibi olsa spermler için daha mı iyi olur? Bunu soruyorum çünkü eşim sperm testi yaptırmadı henüz, iyi mi kötü mü bilmiyoruz. Yarın öğlen 12 gibi olsa iki ilişki arasında 40 saat olacak. çatlama da yarın olur. Yada İlişki hem dün oldu, hem bugün hem de yarın mı olsa daha iyi olur sizce? Bi kısım diyor ki iki günde bir ilişki daha iyi, bi kısım da her gün olsun çok farketmiyor diyor. Sizce?

kızlar bugün ovulasyon testim pik yaptı çok koyu, dün akşam eşimle ilişki oldu. Bu akşam mı ilişki olsa yoksa yarın sabah 12 gibi olsa spermler için daha mı iyi olur? Bunu soruyorum çünkü eşim sperm testi yaptırmadı henüz, iyi mi kötü mü bilmiyoruz. Yarın öğlen 12 gibi olsa iki ilişki arasında 40 saat olacak. çatlama da yarın olur. Yada İlişki hem dün oldu, hem bugün hem de yarın mı olsa daha iyi olur sizce? Bi kısım diyor ki iki günde bir ilişki daha iyi, bi kısım da her gün olsun çok farketmiyor diyor. Sizce?
Merhaba bence gün aşırı daha mantıklı olacaktır sperm durumunu bilmediğimiz için bizde bilmiyoruz ve ben bu ay doktora yumurta kontrolü için gittim ve 1 gün ara vererek gün verdi bana hem yarın sabah sperm içinde daha verimli olabilir sabah saatleri daha iyi diyorlar doktorlar

Dayanamadım tekrar yaptım ama çok zor görünüyor yarın ilk idrar deneyecem
benimde bat ama benim 20dk olmuştır tam emin değilim kurumaya benzettim benimkini ama seninki erken çıkmış ihtimal yüksek

Eklentiler

• 565E74CC-82DC-4F88-B4C9-C87586FA5EEE.jpeg
    565E74CC-82DC-4F88-B4C9-C87586FA5EEE.jpeg
    19,6 KB · Görüntüleme: 72
  • B67D33CD-FFC7-4AB3-9970-F1C8DA06444E.jpeg
    B67D33CD-FFC7-4AB3-9970-F1C8DA06444E.jpeg
    32,8 KB · Görüntüleme: 75
Yaaa öyle mi diyorsunuz🙏 inşllah vardır ptesi ancak kan veirebilirim testimde yok böyle kaldım hayırlısı olsun inşallah hepimiz için

Rahme yerleşme 10 günü de bulabiliyor canım bu herkeste farklı bazıları 6 günde yerleşiyor bazıları daha geç gayet normal
İnşallah canım ya umarım pozitiftr Eylül’de kimyasal yaşamıştım o gün ki belirtiler gibi şeylerde hissediyorum ama regli gibide geliyor byle muallakta kaldım p tesi iple cekicem tabi mens olmaz isem🙏

Kızlar bu topikte yokmu kimse ben hamileyiiimm diyecek veya diyen neden bu aralık ayı bu kadar hareketsiz yaa 🙄💕 kendimden de umudum kalmadı gerçi

Kızlar bu topikte yokmu kimse ben hamileyiiimm diyecek veya diyen neden bu aralık ayı bu kadar hareketsiz yaa 🙄💕 kendimden de umudum kalmadı gerçi

Ben erkenden hamile olduğumu öğrendim bu seferde kese derdine düştüm bir gözükmedi🙄
Aynen ben de öyle. 3+1 de hayalet çizgiyi gördük. Daha 4+5 teyim vakit geçmiyor

X