- 13 Kasım 2020
- 2.749
- 4.247
aminn nşallahhİnşallah güzel haberlerini alırız canım
Aynen ben gecen ay 15.gunde oldum mesalaBunu daha dün okudum canım. Bunun özel bir sebebi yokmuş, bünye meselesiymiş. Yumurtlamadan sonra genelde 10-16 gün içinde addet olmak gayet normalmiş.
Hayirli olsun var bence :)Gunaydin kızlar inşaallah vardır koyulaşma var demi yarin bat ilki bugün 2.dun 3.de cumartesi gunu
Canim piki görünce 3 gün üst üste diyolar tutma şansını arttitiriyomusKızlar dün ovu testim pikti, bugün gayet silik. Dün zaten değerlendirdikSizce bugün ne yapmalıyım? Normalde gün aşırı değerlendiriyorduk, yani aslında yarın değerlendirme günümüz... Sanki her gün olunca afedersiniz meni azalıyor
Ya bazıları da silik olunca yumurta zaten çatlamış oluyor, yani tuttuysa tuttu diyorlarCanim piki görünce 3 gün üst üste diyolar tutma şansını arttitiriyomus
Hadi hayırlı olsunBende hastaneye gittim geldim yumurtam 21 mm olmuş iğne yapıldı yarın birlikte olun Çarşamba gel bakalım çatlamış mı dedi
İnşALLAH sonu güzel olur haber ederım tabı :) sizce iyi miHadi hayırlı olsungelişmelerden haberdar edin
Bende de durumlar sizinki ile aynı. 21mm yumurta ile iğne vurundum. Diğer 2 yumurta 15-16 mm de kldı büyümediİnşALLAH sonu güzel olur haber ederım tabı :) sizce iyi mi
bana kaç tane oldugunu demedı çok çabuk gelişmiş dedı 21 mm olmuş dedıBende de durumlar sizinki ile aynı. 21mm yumurta ile iğne vurundum. Diğer 2 yumurta 15-16 mm de kldı büyümedi
Kızlar yumurtlama günü gcikince adet günü de mi gecikir bilen vr mı benim yumurtlama günüm 23.günümdü bat 16 aralıktı ama hala regl olmadım cuma günü idrar testi yaptım tertemiz negatifti, bat kaç oldu şimdi hiç anlamam bu hesaptan da
Merhaba, sonraki adetten geriye 14 gün sayildigi icin, 23. günden itibaren 14 gün sonra adet olmaniz mümkün. O zaman da gecikir herhaldeBilen yok mu
teşekkürlerMerhaba, sonraki adetten geriye 14 gün sayildigi icin, 23. günden itibaren 14 gün sonra adet olmaniz mümkün. O zaman da gecikir herhalde
Kızlar 55 küsür cıktı hcg. Tahmini 1 gün var bata. Artık inanayım değil mi
Sevdim bu tabloyu
Ateş şimdi pik yapsın hiç düşmesin inşallah
Seni takipteyim ben merak etme.
Ay inşallah çok teşekkürlerbugunde 36.6 bakalımmmm son 5 gün
Kesinlikle inanKızlar 55 küsür cıktı hcg. Tahmini 1 gün var bata. Artık inanayım değil mi
Hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallahKızlar 55 küsür cıktı hcg. Tahmini 1 gün var bata. Artık inanayım değil mi