Gebeliğe Hazırlık ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amiiin Maşşallah nazar değmesin, hayırlı uğurlu olsun, sağlıkla kucağınıza almanız dileğiyle..

Kizlar hamile olanlar suphesi olanlara bir belirti sormak istiyorum. Sık idrara cikma ve idrar renginde degisme herkesde gorulen bir belirtimidir.

Merhaba hayırlı olsun

peki bi kaç gün önce de erken gebelik yaptın mı yoksa bi kere mi yaptın adete kaç gün kala görünüyor testte acaba ya
1 gün kala 2 gün kala 3 gün kala yaptığım testler canim

Eklentiler

• 20201221_101340.jpg
    72,9 KB · Görüntüleme: 68
  • 20201220_133500.jpg
    22,4 KB · Görüntüleme: 58
  • 20201219_101845.jpg
    74,4 KB · Görüntüleme: 65
Merhaba hayırlı olsun

peki bi kaç gün önce de erken gebelik yaptın mı yoksa bi kere mi yaptın adete kaç gün kala görünüyor testte acaba ya
Buda bugün canim ama bu erken gebelik değilmiş express mis ve adet geçince net sonuç veriyormus

Eklentiler

• 20201222_105926.jpg
    49,2 KB · Görüntüleme: 67

Meraba kızlar aralık ayına gebelik planlayanlar gelin beraber yasayalım süreci bat tarihleri belirtiler ve eklemek istedikleriniz varsa birbirimize destek oĺalim ❤

Merhaba daha çok yeniyim burada ve nereye yazacağımı bilemedim hoşgörün
Son adet tarihim 4 Aralık, 6 ve 8 Aralık'ta ilişki yaşadık, yumurtlama tarihi ise 12 Aralıktı. Bat 25 Aralık yani daha 3 gün var. Ben 3 gündür sağ kasığımda baskı ve hafif kramp hissediyorum, dün yani bata gün varken erken gebelik testi yaptım negatif çıktı, sizce hamilelik olabilir mi?

Kizlar hamile olanlar suphesi olanlara bir belirti sormak istiyorum. Sık idrara cikma ve idrar renginde degisme herkesde gorulen bir belirtimidir.
Bu konuda bende şüpheliyim 6 günüm var idear rengim sarı ne kadar su içersem içeyim enfeksiyon yok

Merhaba daha çok yeniyim burada ve nereye yazacağımı bilemedim hoşgörün
Son adet tarihim 4 Aralık, 6 ve 8 Aralık'ta ilişki yaşadık, yumurtlama tarihi ise 12 Aralıktı. Bat 25 Aralık yani daha 3 gün var. Ben 3 gündür sağ kasığımda baskı ve hafif kramp hissediyorum, dün yani bata gün varken erken gebelik testi yaptım negatif çıktı, sizce hamilelik olabilir mi?

Benim bat25 21 i sabah ilk idrarla erken gebelik testi yaptım negatif çıktı sizce daha değişme şansı varmıdır 4 günde

Canım başka ilişkin olmadıysa biraz zor bence çünkü az birliktelik olmuş ve yumurtlama gününü değerlendirmen lazımdı

Bende aynı durumdayım suan p.tesi yaptım negatifti 25 i bekliyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…