AmiiinMerhaba kızlar yine ben gelişmelerden haberdar etmek için uğradım yine 4 gün önce beta hcg sonucum 191 çıkmıştı bu sonuctan 2 gün önceside 34dü üzülmüştüm süzülmüştüm sonradan 191i görünce bi havalara uçmuştum bugün tekrar kan verdim 4 gün oldu 191i görmemin üzerinden ve beta hcg sonucum 1471 çıktı doktorum güzel ilerlediğimizi perşembe günü idrarım yani mesanem dolu gelmemi istedi muayeneye sanırım kese gözükmesi içinmiş allah herkese masip etsin bu duyguyu
Teşekkür ederimmm allahım tüm isteyen herkese nasip etsinnnnAmiiinMaşşallah nazar değmesin, hayırlı uğurlu olsun, sağlıkla kucağınıza almanız dileğiyle..
Erken gebelik testimde cıktı normalinde çok çok silik gözle odaYaa ne tesadüf:) sizde durumlar nasıl pekii
Yaa bugün mu yaptınız peki testiErken gebelik testimde cıktı normalinde çok çok silik gözle oda
Evet 3 4 mesaj usteYaa bugün mu yaptınız peki testi
Yaa ne güzelll. Bende olsa çıkardı heralde benimde bugünEvet 3 4 mesaj uste
Merhaba senmi ateş ölçuyodun? Ateşini nezamansr ölcuyodun benimde baya yarından itibaren 1haftw kalcakta takıp etmek ıstıyorum
Allahin izniyle inşallh gebelik vardır canım kan ver en kısa zamandaBugün canim
Inş gün aşırı yapmistimAllahin izniyle inşallh gebelik vardır canım kan ver en kısa zamandabu arada sadece pik ve çatlama günümü değerlendirmiştin
Erken gebelik testimde cıktı normalinde çok çok silik gözle oda
1 gün kala 2 gün kala 3 gün kala yaptığım testler canimMerhaba hayırlı olsun
peki bi kaç gün önce de erken gebelik yaptın mı yoksa bi kere mi yaptın adete kaç gün kala görünüyor testte acaba ya
Buda bugün canim ama bu erken gebelik değilmiş express mis ve adet geçince net sonuç veriyormusMerhaba hayırlı olsun
peki bi kaç gün önce de erken gebelik yaptın mı yoksa bi kere mi yaptın adete kaç gün kala görünüyor testte acaba ya
Merhaba daha çok yeniyim burada ve nereye yazacağımı bilemedim hoşgörünMeraba kızlar aralık ayına gebelik planlayanlar gelin beraber yasayalım süreci bat tarihleri belirtiler ve eklemek istedikleriniz varsa birbirimize destek oĺalim ❤
Bu konuda bende şüpheliyim 6 günüm var idear rengim sarı ne kadar su içersem içeyim enfeksiyon yokKizlar hamile olanlar suphesi olanlara bir belirti sormak istiyorum. Sık idrara cikma ve idrar renginde degisme herkesde gorulen bir belirtimidir.
Canım başka ilişkin olmadıysa biraz zor bence çünkü az birliktelik olmuş ve yumurtlama gününü değerlendirmen lazımdıMerhaba daha çok yeniyim burada ve nereye yazacağımı bilemedim hoşgörün
Son adet tarihim 4 Aralık, 6 ve 8 Aralık'ta ilişki yaşadık, yumurtlama tarihi ise 12 Aralıktı. Bat 25 Aralık yani daha 3 gün var. Ben 3 gündür sağ kasığımda baskı ve hafif kramp hissediyorum, dün yani bata gün varken erken gebelik testi yaptım negatif çıktı, sizce hamilelik olabilir mi?
Bende aynı durumdayım suan p.tesi yaptım negatifti 25 i bekliyorummMerhaba daha çok yeniyim burada ve nereye yazacağımı bilemedim hoşgörün
Son adet tarihim 4 Aralık, 6 ve 8 Aralık'ta ilişki yaşadık, yumurtlama tarihi ise 12 Aralıktı. Bat 25 Aralık yani daha 3 gün var. Ben 3 gündür sağ kasığımda baskı ve hafif kramp hissediyorum, dün yani bata gün varken erken gebelik testi yaptım negatif çıktı, sizce hamilelik olabilir mi?
Hayırlısı olsunBende aynı durumdayım suan p.tesi yaptım negatifti 25 i bekliyorumm