- 29 Ekim 2020
- 169
- 259
- 31
2 hafta sonra tekrar test yapılacak canım, haber veririmMerhaba aynılarını eşim de kullanıyor. Bakalım önümüzdeki ay etkilerini görürüz inşallah. Test yaptırdınız mı bu ilaçlardan sonra, bir etkisi olmuş mu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2 hafta sonra tekrar test yapılacak canım, haber veririmMerhaba aynılarını eşim de kullanıyor. Bakalım önümüzdeki ay etkilerini görürüz inşallah. Test yaptırdınız mı bu ilaçlardan sonra, bir etkisi olmuş mu?
Dün benimde böyle oldu kuruma bence cnmKızlar bu kuruma çizgisi değil mi?
Benimde böyle ilk 10 dk içinde çıktı ama senin süresi neKızlar bu kuruma çizgisi değil mi?
Resım atar mısın dün yaptıklarımla bugünü
Resım atar mısın dün yaptıklarımla bugünü
İlk resim bugün 2. Olan içinde dalgalanma olan dünResım atar mısın dün yaptıklarımla bugünü
Kuruma çizgisinde olabilir cnm başka test var mı elindeİlk resim bugün 2. Olan içinde dalgalanma olan dün
Var ama kan verdim sonuç bekliyorum kuruma 10 dk içinde olurmu kiKuruma çizgisinde olabilir cnm başka test var mı elinde
Valla bilmiyorum ki, yaptım sonra gidip çay demleyip geri dönüp baktım 10-15 dakkadır heraldeBenimde böyle ilk 10 dk içinde çıktı ama senin süresi ne
Ben de öyle düşündüm canımDün benimde böyle oldu kuruma bence cnm
Okur cnm benim de on dk sonra çıkıyo ama ilk çıkmıyor bitane daha dene dakıka tutsanaVar ama kan verdim sonuç bekliyorum kuruma 10 dk içinde olurmu ki
Okur cnm benim de on dk sonra çıkıyo ama ilk çıkmıyor bitane daha dene dakıka tutsana
Çizgi hemen çıktı ama telefon ışığıyla gorebilicek kadar sonra durdukça koyulasio sanirimOkur cnm benim de on dk sonra çıkıyo ama ilk çıkmıyor bitane daha dene dakıka tutsana
Sevindiim canm cok tesekkur ederiimBunu daha dün okudum canım. Bunun özel bir sebebi yokmuş, bünye meselesiymiş. Yumurtlamadan sonra genelde 10-16 gün içinde addet olmak gayet normalmiş.
Atsana bi resim bnm ki de ilk öyle oluyoÇizgi hemen çıktı ama telefon ışığıyla gorebilicek kadar sonra durdukça koyulasio sanirim
Gözle goruncek kadar gölge gibi telefonla yakayamiorum :/Atsana bi resim bnm ki de ilk öyle oluyo
Hmm kan ne zaman çıkacak olmayabilir sen yinede umutlanma fazla cnmGözle goruncek kadar gölge gibi telefonla yakayamiorum :/
Saat 4 de cikicak bekliorum bakalimHmm kan ne zaman çıkacak olmayabilir sen yinede umutlanma fazla cnm
Bizi de haberdar et inşallah güzel sonucların olurSaat 4 de cikicak bekliorum bakalim
Kızlar 6 gün gecikti adetim ama idrardan testler negatif sürekli test yapar oldum tekrar kan testi yaptırsam mıNegatif çıktı sonucum