Gebeliğe Hazırlık ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Galiba canım benim geçen ay çok istikrarlı ve güzel bir tablo çiziyordu bu ay tekrardan denedim ama tam saatinde değil arada bir saat fark var dur onu da atim mesela bu ay ki ısımdan pek anlayamadım

Eklentiler

• BDEB689E-B674-4433-8CE5-7C535AEBA417.png
    494,5 KB · Görüntüleme: 48
Galiba canım benim geçen ay çok istikrarlı ve güzel bir tablo çiziyordu bu ay tekrardan denedim ama tam saatinde değil arada bir saat fark var dur onu da atim mesela bu ay ki ısımdan pek anlayamadım
Canım bende 6 7 8 arası yapıyorum farklı saatlerde hep ama yakın değerler at bakayım

Evet canım senin biraz inişli çıkışlı ama kişiden kişiye değişiklik gösterebilir zamanın aynı olmaması etkilemiş olabilir seni son 2 gün çok iyi amaa böyle gider inşallah düşmez bi daha

İnşallah güzel haberlerini alırız canım

Kizlar size bisey sormak istiyorum. Yumurtlamadan 14gun sonra adet olunuyor ya ben hep 16-17.gun oluyorum bunuj sebebi ne olabilir rahim kalinligi ile alakali bi sorun olabilirmi acaba?

Gunaydin kızlar inşaallah vardır koyulaşma var demi yarin bat ilki bugün 2.dun 3.de cumartesi gunu

Eklentiler

• 20201221_101340.jpg
    72,9 KB · Görüntüleme: 74
  • 20201220_133500.jpg
    22,4 KB · Görüntüleme: 69
  • 20201219_101845.jpg
    74,4 KB · Görüntüleme: 75
Kizlar size bisey sormak istiyorum. Yumurtlamadan 14gun sonra adet olunuyor ya ben hep 16-17.gun oluyorum bunuj sebebi ne olabilir rahim kalinligi ile alakali bi sorun olabilirmi acaba?
Bunu daha dün okudum canım. Bunun özel bir sebebi yokmuş, bünye meselesiymiş. Yumurtlamadan sonra genelde 10-16 gün içinde addet olmak gayet normalmiş.

Gunaydin kızlar inşaallah vardır koyulaşma var demi yarin bat ilki bugün 2.dun 3.de cumartesi gunu
Sizden cesaret alıp ben de test yaptım. Normalde bat 25i ama sizin ilk yaptığınız testteki gibi çıktı ikinci çizgim. İnşallah benimki de koyulaşır hayırlısıyla

Benimde tahmini 10 11 gün oluyo varsa çıkar mı ki. Bu ay akıntım çok erken oldu erken yumurtlama oldu diye düşünüyorum adete daha 6 gün var
Ben bugün net bı çizgi gördüm dün 3 tane test yaptım çok az ışıkta belli çizgi çıktı yarın sabah yap canım sabah idrarı önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…