- 5 Mart 2013
- 23.524
- 44.632
Ben sadece bi kere denedim canım merak ettiğim için pek bilgim yok ateş ölçme konusunda
minseo ateşini nezamanları ölçüyodun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
minseo ateşini nezamanları ölçüyodun
Son durum nedir canımSaat 4 de cikicak bekliorum bakalim
Merhaba senmi ateş ölçuyodun? Ateşini nezamansr ölcuyodun benimde baya yarından itibaren 1haftw kalcakta takıp etmek ıstıyorumBu sabah erken gebelik prodoctor testi yaptım ama bişey çıkmadı herhalde yok
Canım çıkmadımı sonucunSaat 4 de cikicak bekliorum bakalim
Öyle oluyor hamilelikteKızlar bişey soracam bu ay benim akıntım süt kesiği gibi oluyor bayag da geliyor sizce bu durumda hamile kalmamış mı olurum Bat 30 aralık
Kızlar bat 8 Ocak, dün ovulasyon testine başladım ama en usttekini dün yani 20 Aralık'ta sıvı alımına dikkat etmeden saat 15.30 da yaptım, ortadakini yine dün akşam 20.30 da yaptım, en alttakini de bugün 18.30 da yaptım pik olmuş mu bilgi verebilir misiniz
Sabah en az 4 saat alınmış uyku ile ölçüyorsun canım ve uyanır uyanmaz gözünü açar açmaz yataktan çıkmadan yapacaksın ki doğru ısıyı alabilesin hareketlık sonucu vücut ısısı hemen değişebiliyomuş ben genelde 6.30 gibi yapıyorum aynı saatte yapmaya özen göster yetelrliMerhaba senmi ateş ölçuyodun? Ateşini nezamansr ölcuyodun benimde baya yarından itibaren 1haftw kalcakta takıp etmek ıstıyorum
TeşekkürlerSabah en az 4 saat alınmış uyku ile ölçüyorsun canım ve uyanır uyanmaz gözünü açar açmaz yataktan çıkmadan yapacaksın ki doğru ısıyı alabilesin hareketlık sonucu vücut ısısı hemen değişebiliyomuş ben genelde 6.30 gibi yapıyorum aynı saatte yapmaya özen göster yetelrli
Evet ikisi aynı gün 1.5 saat falan var aralarındaHayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah İdrar testiyle kan testini aynı gün mü yaptınız?
Çok teşekkür ederim. Rabbim herkese nasip edip sonuna kadar sağlıklı götürmeyi nasip etsinHayırlı olsun n cok mutlu oldum senın adını bekleyen herkesın basına sağ salim kucagına alırsın ınsallah
Erken gebliği ve normali ne zaman yapmıştınKızlar günüm yarındı erken predictor de 2.resim böyle çıkmıştı 1.de normal test canim sıkıldı biraz varmı ki tüp bebek tedavisine gerek kalmadan bebegim gelsin istiyorum
Canım erken gebelik testi adı üstünde.erken gösteriyor predictore güven.diğer testler hemen göstermiyor.bence hamlesin uzulmeKızlar günüm yarındı erken predictor de 2.resim böyle çıkmıştı 1.de normal test canim sıkıldı biraz varmı ki tüp bebek tedavisine gerek kalmadan bebegim gelsin istiyorum
Ayniyizz biliyomusun son adet tarihi 25 26 günde bir olması ve ovulasyonYa kızlar aklım karıştı lütfen bilen beni bilgilendirirmi
Son bat 27 kasım (25veya26 günde bir adet)
7 aralık ovu test pik
8 aralık ovu test silik
Adetin 11.gunu pik gordum.Bu iki gun değerlendirdik.
Şimdi bu pikten 14 gün sonra adet olunur diyorlar.benim bugün 15.günü.
Normalde ama adet günüm yarın.
Bugün ilk idrarla olmasa da test yaptım negatif. Şimdi neye göre adet günümü belirlicem ben
Bugün canimErken gebliği ve normali ne zaman yapmıştın
Yaa ne tesadüf:) sizde durumlar nasıl pekiiAyniyizz biliyomusun son adet tarihi 25 26 günde bir olması ve ovulasyon