- 7 Kasım 2012
- 1.857
- 978
Tebrik ederim yükselir daha merak etme gönlünü ferah tut3 gun kala yaptirdim bugun yani test yaptik silik çıktı acikcasi canim gribim ilac kullanip kullanmamakta kararsiz kaldigim icin kan testi verdim sonuc bu cikti
insallah canim daha cok küçük diyorlar ya da ne bilim yok diyorlar bi kac kisiye sordum acikcasi ümit etmistim kirildi gruptaki arkadaşlar var diyor cok kararsizimTebrik ederim yükselir daha merak etme gönlünü ferah tut
Belki geç yumurtladın belli geç döllendi .ama 5 ten yüksek sonuçta ,sabah daha koyu cıkar idrar testininsallah canim daha cok küçük diyorlar ya da ne bilim yok diyorlar bi kac kisiye sordum acikcasi ümit etmistim kirildi gruptaki arkadaşlar var diyor cok kararsizim
Canım benim yumurtlama döneminde kasıklarımda ağrı oluyor.Bir ay sağda bir ay solda bazen her ikisinde de olabiliyor.Hatta doktora gittiğimde doktora bu ay sağda oldu diyorum evet doğru tespit diyor.hangi taraftan yumurtalama olduğu nasıl anlaşılıyor canım bi yöntem var mı
Canım inşallah güzel haberlerini alırız.Regli periyotun kaç gün bilmiyorum.Belki geç döllenme olmuştur.Biraz geç döllenme de olsa değerin az gibi geldi.Ama henüz erken bir kaç gün aralıklarla tekrar test yaptır.Hamileliğin ilk evresinde bazı ilaçları kullanmakta sıkıntı olmuyor.Ama bunun için en doğru bilgiyi doktorun verecektir.Guzel haberlerini bekliyoruz3 gun kala yaptirdim bugun yani test yaptik silik çıktı acikcasi canim gribim ilac kullanip kullanmamakta kararsiz kaldigim icin kan testi verdim sonuc bu cikti
Ne için cevapsız kaldın?Cevapsiz kalinmak da ne kotuymus
Ovulasyon testi aldım ben ona bakacağım günlerim her ay öne gelir benim belirtilerini de anlamıyorum onun için en iyi yöntem ovülasyon testi kullanmak ya da doktor bende bu şekil yani diğerlerini bilemem bazıları hissediyormuş yumurtladığını herhalde.Kizlar yumurtlama gununuzu nasil hesapliyrsnz? Mesela adet dongnz degiskense
Moralini sakın bozma!Herkes kendi tecrübesine göre bilgi aktariyor.Benim ilk değerim 132 lerdeydi bir kaç gün sonra 178 kere çıkmıştı.Değerlerim yükseldiği için seviniyorum ama doktor kimyasal gebelik demişti.Ama burada değerleri 27 olup hamileliği devam edip doğum yapanlarda olmuş.Sen hamileymissin gibi önlemini alıp dikkat et!..Herkesin DNA sarmanı farklı canım,hepimizin vücudunun kendine özel biyolojik saati ve işleyişi var.Burada herkes tecrübesini bilmek güzel,ama değerlendirmeyi kendi irademizle yapmamız gerekiyor.Olumlu ve olumsuz şeyler yazılabilir sadece fikir amaçlı paylasimlar olduğunu unutmamak lazım ki olumsuz etkilenmeyelim.insallah canim daha cok küçük diyorlar ya da ne bilim yok diyorlar bi kac kisiye sordum acikcasi ümit etmistim kirildi gruptaki arkadaşlar var diyor cok kararsizim
Regli dönemi 28 gün ise 28-14=14 yani 12 ile 14 günlerde yumurtlamaniz oluyor.Benim regli dönemim genelde 26 gün 26-14=12 benim 10-12 günler arasında yumurtlama oluyor.Yumurtladigim günlerde kasıklarımda ağrı ve akıntı oluyor.akıntım yumurta akı gibi kaygan ve yapışkan oluyor.Yumurta çatladıktan sonra akıntı tekrar opak hale gelir. Vajinal akıntıyı takip ederek yumurta çatladığı günü tahmin edebiliyorum.Kizlar yumurtlama gununuzu nasil hesapliyrsnz? Mesela adet dongnz degiskense
hmm, bak bunu hiç bilmiyordum, dr bize herhangi bir sorun yok demişti ama halen hamile kalamadım.. acaba bu yüzden mi :/Düşüğe neden oluyormuş ama erken dönemde zararını bilmiyorum aslında bilen varsa paylaşırsa çok mutlu olurum.
oo ne kadar bariz çıkmış, yüklen canım
Yok kardes. Benim su 4 ay soyleydi. 32, 32, 34, 29. Bilemedim nasil hesaolmaliyimRegli dönemi 28 gün ise 28-14=14 yani 12 ile 14 günlerde yumurtlamaniz oluyor.Benim regli dönemim genelde 26 gün 26-14=12 benim 10-12 günler arasında yumurtlama oluyor.Yumurtladigim günlerde kasıklarımda ağrı ve akıntı oluyor.akıntım yumurta akı gibi kaygan ve yapışkan oluyor.Yumurta çatladıktan sonra akıntı tekrar opak hale gelir. Vajinal akıntıyı takip ederek yumurta çatladığı günü tahmin edebiliyorum.
Bir de akinti opak hale geldiginde mi takip edip catladi diye iliskiye girilmeli? Ben hep o yumurta aki kivamini takio etmstm.belki de yanlisim buydu.Regli dönemi 28 gün ise 28-14=14 yani 12 ile 14 günlerde yumurtlamaniz oluyor.Benim regli dönemim genelde 26 gün 26-14=12 benim 10-12 günler arasında yumurtlama oluyor.Yumurtladigim günlerde kasıklarımda ağrı ve akıntı oluyor.akıntım yumurta akı gibi kaygan ve yapışkan oluyor.Yumurta çatladıktan sonra akıntı tekrar opak hale gelir. Vajinal akıntıyı takip ederek yumurta çatladığı günü tahmin edebiliyorum.
Canım senin regli periyotun 30 günden az olmadığı için ilişki günlerini 12.gunden itibaren gün aşırı regline 8 gün kalana kadar düzenli denemelisin.Ben hiç test yapıp strese girmedim.2.gebeligimde 5 kez ilişki olmuştu. ve o zaman hamile kalmıştım.hepinizin biyolojik saati farklı beslenmene dikkat et spor yap.Ben o dönemlerde eşime sürekli ayva ve keçi boynuzu yedirdim.(Sperm kalitesini arttırmak için)Ve ikimizde yürüyüşe gidiyorduk.Ben bir kaç gün sonra çalışmalara başlayacağım.Avokado,incir,kuruyemiş,muz ,ayva,keçiboynuzu stoğu yaptımYok kardes. Benim su 4 ay soyleydi. 32, 32, 34, 29. Bilemedim nasil hesaolmaliyim
Kafam karisti. Lh testleri de kullanacagim bu ay ama. Onda da ilk denemem olacak. Korkuyrm yapamamaktan, gunu kacirmaktan.
Ayrica cevabin icin de tesekkur ederm
Bildiğim kadarıyla polikistik over olanların silikleşip kıyulaşıyorBiliyorum canım kafama takılan bi koyulaşıp bi silikleşmesi
Ben de ilk defa test kullanacağım kızama hamile kalmadan önce yapmıştım ama becerememişim hep negatif çıkmıştı adetime yakın yaptığım pozitif çıktı meğer hamileymişimYok kardes. Benim su 4 ay soyleydi. 32, 32, 34, 29. Bilemedim nasil hesaolmaliyim
Kafam karisti. Lh testleri de kullanacagim bu ay ama. Onda da ilk denemem olacak. Korkuyrm yapamamaktan, gunu kacirmaktan.
Ayrica cevabin icin de tesekkur ederm
Çok şükür yok canım bendeBildiğim kadarıyla polikistik over olanların silikleşip kıyulaşıyor
Ben ümidimi Aralık ayına taşıdım yine umarım bu ay olur artık
Benim arkadaşım çakşır oturumu eşine içiriyor bayanlarda daha mı etkili eğer öyleyse ben içeyim çünkü eşime söyledim sana da içireyim diye ama öyle şeyler içmem diyorKuzum bende çakşır suyu kullanıyorum o yüzden benimde ovi testlerim bi tık daha koyu yarın pik olur diye diye 16. Gün daha pik olmadı içtiğimiz şeyler fayda ettiği için yumurta kalitesi artıyor o yüzden koyu çıkıyor ama daha pik olmamış bak benim testime 4 gün önce böyleydi hala pik olmadı