Gebeliğe Hazırlık ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar bata 2 gun var bugun kan verdim 0.33 negatif dedi gec dollenme olma olasigi varmidir

Cook isterdim snaa guzel şeyler söylemek ama benimde gecen ay 0.47 çıktı bana da yok dediler sonra regli oldum. Insllhh senin gec döllenme olmuştur . Guzel haberini bekliyorum
Enfeksiyon var dedi cok az gecen ayda vardi fitil kullandim fayda etmemis demekki simdide suya atilan toz verdi bir icimlik onu ictim engelmi gebelige dedim yok dedi doktor. Ovulosyon testi kullaniyormusun bu ay olmazsa artik alip onu deneyim onuda becerebilirmiyim ki zor geliyor ay

Offff ki ne off. Ben kullanıyorum ama işte esimin isi dolayisi ile yumurtlama görsem bile denk getirmedim. 2 aydır uğraşıyorum. Bu ay yine ovulasyon testinde silik oldu o zaman denedim . Ama tutmuyor nasil olcak bilmiyorum. 24 saat canlı kalıyor diyorlar ama benimki yetişemiyor ona .

Ah canim ya insalah tutar insallah ne diyim valahi bekleyen herkesin rabbim yardimcisi olsun

Böyle cıktı test bide erken olandan yaptım önce çizgi cıktı sonra kayboldu

Eklentiler

• 20201115_083917.jpg
    50,9 KB · Görüntüleme: 108
Kızlar bakın yine aynı

Eklentiler

• 7556154D-63A6-483C-8F22-08B50A50CFC3.jpeg
    55,9 KB · Görüntüleme: 81
  • 4BDC1816-A582-4B80-8F85-25B8F40C4DB7.jpeg
    43,6 KB · Görüntüleme: 69
Benim bat 6 Aralık ..Daha çooook var Bu ay olsun inşallah ..umutluyum ..

Kızlar merhaba benim adetim normalde 9 gün sürüyor son iki günü leke şeklinde ve günde bi kaç damla. Bugün 7.günüm merakımdan LH testi yaptım silik çıktı test çizgisi.Yumurtlama hazırlığı anlamında mı bu silik çizgi? erken değil mi ben hiçbir şey çıkmaz diye bekliyordum. Ovülasyonu iyi bilen birisi aydınlatabilir mı beni?

Yumurtlama olduğunu göstermesi için c ile t aynı koyulukta hatta t daha koyu bile olabilir canım kadın vücudunda lh hormonu herzaman vardır silik çıkabilir o yüzden ama koyuluğu yakaladığında 3 gün üst üste degerlendir

kızlar Allah'ım hepimize en kısa sürede inşallah sağlıklı hamilelikler nasip etsin bebişlerimizi kucağımıza sağlıkla almayı nasip etsin

Benide ekler misiniz bat 6 Aralık
Ovülasyon Testi ile 2. Ay denemem olacak. Yumurtlama günümü bekliyorum

kızlar peki bişe sorucam ilişkiden sonra ayakları havaya kaldırmak işe yarıyor mu

Eklentiler

• 20201115_182429.jpg
    72,7 KB · Görüntüleme: 50
  • 20201115_181153.jpg
    50,5 KB · Görüntüleme: 68
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…