İnsalah ya hepimizinInşaallah sağlıkla vardır
Ay vallahi Allah razı olsun inşallah bu ay tutatSana demistim sabret yumurtlayacaksin diye iyikide biraktirmadim bak geldi pikinnhadi degerlendir bakalim
bende yukarı listeye ismimi eklemek istiyorum nasıl yapıcamBat 24 Kasım belirti kaşık karın ağrısı başka belirtiler var mı
Eminimki tutacak canim eminim sende tum kalbinle inan allahim nasip etsin insallahAy vallahi Allah razı olsun inşallah bu ay tutat
Normal canım bence hepimizde oluyorKızlar çekinerek bişey soracağımilişkiye girdikten sonra bi 15-20 dakika kadar uzanıyorum ama kalktıktan hemen sonra dışarıya baya akıntı oluyor.. bu normal mi yoksa daha mı uzun beklemek gerekiyor?
Inşaallah sağlıkla vardır
Kuzumm baksana bi ben yanlismi goruyorum ilk dort dakkada ciktiInşaallah sağlıkla vardır
Görüyorum canim benimde zamanında böyle çıkmıştı 10 dk sonraki hali nasıl biraz daha netlesmisti benimde ay heyacanlandimKuzumm baksana bi ben yanlismi goruyorum ilk dort dakkada cikti
Yaa gercekten mi ama 3 gun once.kanda.negatifto ya yoksa.gene belirginlesti simdi evet.ama inanamiyorum hala cok tuhaf oldum napcam simdi kan vermeye korkuyorumGörüyorum canim benimde zamanında böyle çıkmıştı 10 dk sonraki hali nasıl biraz daha netlesmisti benimde ay heyacanlandim
Kizlarrr
Yaa gercekten mi ama 3 gun once.kanda.negatifto ya yoksa.gene belirginlesti simdi evet.ama inanamiyorum hala cok tuhaf oldum napcam simdi kan vermeye korkuyorum
Görüyorum canim benimde zamanında böyle çıkmıştı 10 dk sonraki hali nasıl biraz daha netlesmisti benimde ay heyacanlandim
2 gün sonra tekrar yap 2 kat koyulasirsa kan ver canım ama bugünde verebilirsin.. adetten 3 gün önce negatif ve adet günü yapan pozitif olan gördüm en başta benim oyleydi canımKizlarrr
Yaa gercekten mi ama 3 gun once.kanda.negatifto ya yoksa.gene belirginlesti simdi evet.ama inanamiyorum hala cok tuhaf oldum napcam simdi kan vermeye korkuyorum
Ay gercekten mi ya ben cok heycanliyim zaten 2.gun sonraya randevum var kadin dogumda kontrola gitcektim2 gün sonra tekrar yap 2 kat koyulasirsa kan ver canım ama bugünde verebilirsin.. adetten 3 gün önce negatif ve adet günü yapan pozitif olan gördüm en başta benim oyleydi canım