Gebeliğe Hazırlık ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar boyle hic adetten once kanda negatif gorup sonra pozitif olan varmi ya bi umut isigi ariyorum

Kızlar çekinerek bişey soracağım ilişkiye girdikten sonra bi 15-20 dakika kadar uzanıyorum ama kalktıktan hemen sonra dışarıya baya akıntı oluyor.. bu normal mi yoksa daha mı uzun beklemek gerekiyor?

Kuzumm baksana bi ben yanlismi goruyorum ilk dort dakkada cikti
Görüyorum canim benimde zamanında böyle çıkmıştı 10 dk sonraki hali nasıl biraz daha netlesmisti benimde ay heyacanlandim

Kizlarrr
Görüyorum canim benimde zamanında böyle çıkmıştı 10 dk sonraki hali nasıl biraz daha netlesmisti benimde ay heyacanlandim
Yaa gercekten mi ama 3 gun once.kanda.negatifto ya yoksa.gene belirginlesti simdi evet.ama inanamiyorum hala cok tuhaf oldum napcam simdi kan vermeye korkuyorum

Eklentiler

• IMG20201117083325.jpg
    129,7 KB · Görüntüleme: 110
Kizlarrr
Yaa gercekten mi ama 3 gun once.kanda.negatifto ya yoksa.gene belirginlesti simdi evet.ama inanamiyorum hala cok tuhaf oldum napcam simdi kan vermeye korkuyorum
2 gün sonra tekrar yap 2 kat koyulasirsa kan ver canım ama bugünde verebilirsin.. adetten 3 gün önce negatif ve adet günü yapan pozitif olan gördüm en başta benim oyleydi canım

kızlar günaydın bu başlıkta gebelik bekleyen tüm anne adayları için 7 tane ayetel kürsi okuyacağım bugün abdest alıp, var mı bana katılmak isteyen. rabbim nasibimizde varsa bebişlerimizi sağlıkla göndersin dualarımızı geri çevirmesin inşallah

2 gün sonra tekrar yap 2 kat koyulasirsa kan ver canım ama bugünde verebilirsin.. adetten 3 gün önce negatif ve adet günü yapan pozitif olan gördüm en başta benim oyleydi canım
Ay gercekten mi ya ben cok heycanliyim zaten 2.gun sonraya randevum var kadin dogumda kontrola gitcektim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…