Daha koyulaşması gerekiyor enim genelde 16-17. Gün koyulaştıAslında şimdiye kadar çatlama olması lazımdı acaba olgunluğamı ulaşmadı. Bak benimkide böyle çıktı. 11. Gün bakalım ben nolucam
Biliyorum canım kafama takılan bi koyulaşıp bi silikleşmesiDaha koyulaşması gerekiyor enim genelde 16-17. Gün koyulaştı
canım çok çok yeni hamilesin tebrik ederimArkadaşlar merhaba yardımcı olur musunuz gebelik için kan testi yaptırdım. 9.75 cikti nedir acaba
gercekten mi ayy allahim cok şükür. Cok tesekkur ederimcanım çok çok yeni hamilesin tebrik ederim
Evet canim farkındayım düzenleme yapicam biraz acemiyim birazda vaktim olmuyo kusura bakmayın yanlış anlama eğer ben yaparım dersen güzel bi liste olustururmusun canimE Erbdky Canım baştaki oluşturduğun listeye bakıyorum da, bazen kendimi görüyorum bazen de göremiyorumKutucuklar biraz karışık sanki, bat tarihlerimiz de sıralı değil. Diğer topiklerde bat tarihleri falan hep sıralıydı, batdaşlar birbirlerini çabucak buluyorlardı Acaba vaktin olunca güzel bir düzenleme yapabilir misin Bizim diğer topiklerden ne eksiğimiz var biz de güzel görünelim
Adet tarihine Var mı daha canım erken mi öğrendingercekten mi ayy allahim cok şükür. Cok tesekkur ederim
Canım ben de yeni üyeyim hiç başlık açmadım, nasıl da yapılır hiç bilmiyorumEvet canim farkındayım düzenleme yapicam biraz acemiyim birazda vaktim olmuyo kusura bakmayın yanlış anlama eğer ben yaparım dersen güzel bi liste olustururmusun canim
var canım reglime 3 gun var daha insallah kurban olduğum allahim herkesin gönlüne göre versin:)))Adet tarihine Var mı daha canım erken mi öğrendin
Hayırlı olsun inşallah artışların da güzel olur:)
Aynen ben düzenlemeye çalışıyım bakiyimCanım ben de yeni üyeyim hiç başlık açmadım, nasıl da yapılır hiç bilmiyorumacaba bilen biri var mıdır aramızda? Eğer bilen varsa bir el atsın bence
Evet ya çok komik bir şekil okızlar peki bişe sorucam ilişkiden sonra ayakları havaya kaldırmak işe yarıyor mu
Evet ya çok komik bir şekil oetkisi yoksa biri söylesin tuhaf hareketlere girmeyelim
youtube da dinlediğim bikaç doktor etkisi yok diyorEvet ya çok komik bir şekil oetkisi yoksa biri söylesin tuhaf hareketlere girmeyelim
kızlar peki bişe sorucam ilişkiden sonra ayakları havaya kaldırmak işe yarıyor mu
Testi reglinize kaç gün kala yaptırınız?kimyasal gebeliklerde genelliklerde bhcg değerinde hızlı yükseliş olmuyor.Arkadaşlar merhaba yardımcı olur musunuz gebelik için kan testi yaptırdım. 9.75 cikti nedir acaba
hangi taraftan yumurtalama olduğu nasıl anlaşılıyor canım bi yöntem var mıBen hiç denemedim.Ben yüz üstü ve sırt üstü ve o dönem hangi taraftaki yumurtlama oluyorsa o yanıma yatiyorum.Hemende hamile kalabiliyorum
3 gun kala yaptirdim bugun yani test yaptik silik çıktı acikcasi canim gribim ilac kullanip kullanmamakta kararsiz kaldigim icin kan testi verdim sonuc bu ciktiTesti reglinize kaç gün kala yaptırınız?kimyasal gebeliklerde genelliklerde bhcg değerinde hızlı yükseliş olmuyor.
Canım o ay hangi yumurtalık olduğunu nasıl anlıyorsun?Ben hiç denemedim.Ben yüz üstü ve sırt üstü ve o dönem hangi taraftaki yumurtlama oluyorsa o yanıma yatiyorum.Hemende hamile kalabiliyorum.Aslinda bunlar bile gereksiz.Olacagi varsa oluyor zaten...