Gebeliğe Hazırlık ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar aranızda yerleşme kanaması yaşayan/yaşadığını düşünen var mı? Ağrılı mı oluyor ve kıvamı nasıl?

Kızlar aranızda yerleşme kanaması yaşayan/yaşadığını düşünen var mı? Ağrılı mı oluyor ve kıvamı nasıl?
Ben ilk hamileligimde yasadim.kahverengi leke tarzinda oldu agri cok olmadi ama adet olacakmışım gibi geliyordu bana.3 gun ara ara geldi.

Yok yok kalbini ferah tut annesi Bebişin seninle Allah’ın izniyle Darısı da bize inşallah Senin bat ne zamandı

Ben ilk hamileligimde yasadim.kahverengi leke tarzinda oldu agri cok olmadi ama adet olacakmışım gibi geliyordu bana.3 gun ara ara geldi.
Adetinize kaç gün kala başladı acaba? Bir de 3 gün peş peşe miydi?

Merhaba bi şey sormak istiyorum doktor adetin 3.günü gel demişti yarın gidicem hormon testi yapılmıştı ilk başta prolaktin yüksek amh düşüktü yine mi ister nasıl oluyor niye 3 .gün gel diyorlar bilgisi olan varsa yazabilir mi biraz endişeliyim bu konuda canım çok sıkılıyor

Adetinize kaç gün kala başladı acaba? Bir de 3 gün peş peşe miydi?
Tam kac gun oldugunu hatirlamiyorum ama adet gunume yakindi cunku adet olcam sanmistim.evet 3 gun sonra kesildi tamamen benimki.ama yerlesme kanamasi farkli farkli olabiliyomus hic olmayadabiliyormus tabiki.

Genelde hormon testi icin diyolar seninki de kontrol edecek olabilir tekrar degerlerini.gonlunu ferah tut

Genelde hormon testi icin diyolar seninki de kontrol edecek olabilir tekrar degerlerini.gonlunu ferah tut
Ah keşke ferah tutabilsem 2 fafta olacak resmen çöktüm Hep bi korku panik stres endişe Gitmeye korkuyorum kötü bi şey çıkarsa diye

Göğüs hassasiyetim bitiyor.. Regl ağrısı vuruyor. Dünkü erken gebelik testim negatif. Tüm işaretler salı regl olacağımı garantiledi.. Eminim olacağım...

Peki neden ben hala hamile gibi hissediyorum ... Keşke regl yaklaştıkça bu hissiyatta kaybolsa.

Uzuldum canim ama yinede umudunu kaybetme gelene kadar

Bende iki gündür ağrısını çekiyorum oldum olacak gibiyim ama henüz teşrif etmediler

Tam kac gun oldugunu hatirlamiyorum ama adet gunume yakindi cunku adet olcam sanmistim.evet 3 gun sonra kesildi tamamen benimki.ama yerlesme kanamasi farkli farkli olabiliyomus hic olmayadabiliyormus tabiki.
Teşekkürler cevabınız için. Hafif lekelenme farkettim ben de ama beklemedeyim bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…