İşte bilmiyorumki cuma günü negatif görünce modum çok düştü aslında ama insan umut etmekten de vazgeçemiyorDaha erkendi sanrm ama benim daha önceki gebeligimde de asetim gectikten çok sonra öğrendim sanrm idrar testine gec geciyo olabilir.
Merhaba... Listeyi yapan arkadaş tedaviye başlicak sayfaya artık düzenli giremiyor o yüzden eklenmemişsinizdir.Eklermisiniz demiştim.ama ?
Birisinde çok silik bişey gördüm canım inşallah hamişsindirKizlar adetime 5gun var laboquick erken test yaptim ilki 8.dakika digeri 15.dakika sizce varmidir umut etmek istemiyorum
Allahtan umut kesilmez. Ben de hic beklemiyodum ama hala inanamiyorum kanda çıkmadan da icim rahat etmez heraldeİşte bilmiyorumki cuma günü negatif görünce modum çok düştü aslında ama insan umut etmekten de vazgeçemiyor
Ben ilk hamileligimde yasadim.kahverengi leke tarzinda oldu agri cok olmadi ama adet olacakmışım gibi geliyordu bana.3 gun ara ara geldi.Kızlar aranızda yerleşme kanaması yaşayan/yaşadığını düşünen var mı? Ağrılı mı oluyor ve kıvamı nasıl?
Amin canım inşallah bende sağlık çalışaniyim ama bende polikistik var 9 yıldır evliyim daha yeni başladık bakalım hayırlısıGebe değilmişim zatenama olsun umudum her zaman var Allah isteyer herkese nasip etsin. Adetime 17 gün var umarım bu ay olurum
Adetinize kaç gün kala başladı acaba? Bir de 3 gün peş peşe miydi?Ben ilk hamileligimde yasadim.kahverengi leke tarzinda oldu agri cok olmadi ama adet olacakmışım gibi geliyordu bana.3 gun ara ara geldi.
Adetinize kaç gün kala başladı acaba? Bir de 3 gün peş peşe miydi
Tam kac gun oldugunu hatirlamiyorum ama adet gunume yakindi cunku adet olcam sanmistim.evet 3 gun sonra kesildi tamamen benimki.ama yerlesme kanamasi farkli farkli olabiliyomus hic olmayadabiliyormus tabiki.Adetinize kaç gün kala başladı acaba? Bir de 3 gün peş peşe miydi?
Genelde hormon testi icin diyolar seninki de kontrol edecek olabilir tekrar degerlerini.gonlunu ferah tutMerhaba bi şey sormak istiyorum doktor adetin 3.günü gel demişti yarın gidicem hormon testi yapılmıştı ilk başta prolaktin yüksek amh düşüktü yine mi ister nasıl oluyor niye 3 .gün gel diyorlar bilgisi olan varsa yazabilir mi biraz endişeliyim bu konuda canım çok sıkılıyor
Ah keşke ferah tutabilsem 2 fafta olacak resmen çöktümGenelde hormon testi icin diyolar seninki de kontrol edecek olabilir tekrar degerlerini.gonlunu ferah tut
Uzuldum canim ama yinede umudunu kaybetme gelene kadarGöğüs hassasiyetim bitiyor.. Regl ağrısı vuruyor. Dünkü erken gebelik testim negatif. Tüm işaretler salı regl olacağımı garantiledi.. Eminim olacağım...
Peki neden ben hala hamile gibi hissediyorum... Keşke regl yaklaştıkça bu hissiyatta kaybolsa.
İnşallah canimm hayirlisiysa olsun inşallahhBirisinde çok silik bişey gördüm canım inşallah hamişsindir
Bende iki gündür ağrısını çekiyorum oldum olacak gibiyim ama henüz teşrif etmedilerGöğüs hassasiyetim bitiyor.. Regl ağrısı vuruyor. Dünkü erken gebelik testim negatif. Tüm işaretler salı regl olacağımı garantiledi.. Eminim olacağım...
Peki neden ben hala hamile gibi hissediyorum... Keşke regl yaklaştıkça bu hissiyatta kaybolsa.
Teşekkürler cevabınız için. Hafif lekelenme farkettim ben de ama beklemedeyim bakalımTam kac gun oldugunu hatirlamiyorum ama adet gunume yakindi cunku adet olcam sanmistim.evet 3 gun sonra kesildi tamamen benimki.ama yerlesme kanamasi farkli farkli olabiliyomus hic olmayadabiliyormus tabiki.