- 12 Aralık 2020
- 2.017
- 1.076
Yarın sabah yine test yapacam insaallah vardir kasık ağrısı bekliyrm yerleşirken olursa diye ama henüz şiddetli ağrı yokTeşekkür ederim inşallah öyledir ben Adetime 11 gün kala aynı bugünkü yaptığım testten yapmıştım negatif çıkmıştı sonra 10 gün kala eşimin ısrarıyla normal kaset testle yaptım yine negatifti sonra bekledim bitane erken gebelik testim kalmıştı dedim yapayım 6 gün kala silik sonuc çıktı şuanlık bat günümü bekliyorum ondan sonra tekrar test yapıp yine pozitif çıkarsa kan vermeyi düşünüyorum ama belki kan vermek icin günümün geçmesinide bekleyebilirim arkadaşımda erken öğrendi doktor her hafta muayeneye çağırıyor erken öğrendiği için gecikip gitmekte fayda var hemde keseyi görmem daha hızlı olur
Benimde dün ağrı başladı sol kasığımda ve hala devam ediyor sanki sol tarafımda bir yük var sızlıyor ağrıyor böyle gülerken öksürürken ağrı yapıyor bacağıma vuruyo hafiften göğüslerimi zaten anlatmaya gerek yok adetime 12 gün kala bir şiştiler hala şişler ucundaki halka kısım resmen yumurta gibi olmuş mavi damarlar var göğsümde bide ilk zamanlar cok hassastı göğsüm şuanda daha az hassaslık varYarın sabah yine test yapacam insaallah vardir kasık ağrısı bekliyrm yerleşirken olursa diye ama henüz şiddetli ağrı yok
Sen bat ne zaman canımBenim de dünden beri adet sancım var tuvalete gidip geliyorum erken adet oldum herhalde diye ama bir şey yok henüz.
Ben de böyle bir örnek arıyorum dünden beri bir tekKızlar bata 3 gün kala test yapıp kabak gibi negatifi görüp sonrasında pozitif gören var mııııı yarın bat günüm sancım çok şiddetli olmasa da var dünde vardı zaten
Ben de böyle bir örnek arıyorum dünden beri bir tekEbru1391 e şahit oldum 3 gün kala yazmıştı sanırım negatif diye..
15 aralık canım.Sen bat ne zaman canım
Perşembe yaptığım test negatif çıkınca çok üzüldüm yok diye aslında umudum da çok yok ama ne bileyim yine de insan acaba mı diyorBen de böyle bir örnek arıyorum dünden beri bir tekEbru1391 e şahit oldum 3 gün kala yazmıştı sanırım negatif diye..
Battan 3 gün önce test yapıp negatif mi görmüştün sende hani baya tek çizgiydi çünkü benim 2ncı çizginin esamesi yoktu yanievet 1 gün öncesine kadar silikti benim bat günü pik sadece. Bi de ben de farklı olan sey regl sancm karin cevremde komple hissediliyo bu ağrı sadece kasıklarda bakalm yarın sonucum nasil çıkcak
Canım inşallah sağlıcakla sonuçlanacak.. Kan değerlerini de haberdar edersin. Bu ay idolümsünevet 1 gün öncesine kadar silikti benim bat günü pik sadece. Bi de ben de farklı olan sey regl sancm karin cevremde komple hissediliyo bu ağrı sadece kasıklarda bakalm yarın sonucum nasil çıkcak
Amin amin insallah canım yarın muhtemeln alirım ay hic gülcegim yoktuCanım inşallah sağlıcakla sonuçlanacak.. Kan değerlerini de haberdar edersin. Bu ay idolümsün
Teşekkür ederimBurası çok ilginç bir platform. Birbirimizi hiç tanımıyoruz ama çok kısa sürede birbirimizin sevinciyle sevinir, derdiyle dertlenir olduk. Umarım bir anlık öfkeyle alınmış geçici bir karardır. Hepimiz aynı durumları yaşadık ama bir şekilde çözüldü ya da biz öyle zannediyoruz. Son kararınız ne olursa olsun hakkınızda hayırlısı olsun...
Siliklesmeye baslamis yarin yapinca etiketle benide bakalim
Eklermisiniz demiştim.ama ?Merhaba beni eklermisiniz sat 25 Kasım bat 26-27 aralık
Benmde 25 Aralık inşallah pozitifi goruruzEklermisiniz demiştim.ama ?
Bende henüz bişey yok sağdan yumurtladim sağdan klitorise doğru bacak aramda bı his var ağrı gibi sürekli var ama siddetlenmedi göğsümde bişey yokBenimde dün ağrı başladı sol kasığımda ve hala devam ediyor sanki sol tarafımda bir yük var sızlıyor ağrıyor böyle gülerken öksürürken ağrı yapıyor bacağıma vuruyo hafiften göğüslerimi zaten anlatmaya gerek yok adetime 12 gün kala bir şiştiler hala şişler ucundaki halka kısım resmen yumurta gibi olmuş mavi damarlar var göğsümde bide ilk zamanlar cok hassastı göğsüm şuanda daha az hassaslık var
Kiz valla gördüm hadi insaAllahGünaydın kızlar bat 6 gün var ben erken gebelik testi yaptım tekrardan ve silik çok hayalet bir çizgi çıktı testin markası prodoctor yorumlar mısınız zar zor çektim resmi bide testin çerçevesi varya sonuç kısmında hem o yansıyor hemde çizgim çok hayalet baya cebelleştim çekene kadar
İnşallah inşallahhhh darısı tüm isteyenlere inşallah kan tahlilimde pozitif çıkar biraz adet günüme doğru yaptırmayı planlıyorumKiz valla gördüm hadi insaAllahbekletmedim diyosun o zaman varrrrr bebissssss
Daha erkendi sanrm ama benim daha önceki gebeligimde de asetim gectikten çok sonra öğrendim sanrm idrar testine gec geciyo olabilir.Battan 3 gün önce test yapıp negatif mi görmüştün sende hani baya tek çizgiydi çünkü benim 2ncı çizginin esamesi yoktu yani