Gebeliğe Hazırlık ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Belki de bu ay yumurtlama olmayacak
Olabilir ama bencr yumurtlaman olur sen devam et teste ve idrarini tutup sivi alimini durdurup yapmay gayret et bak ben bes sene bekledim bebegim olmadi denemedigim yol klmamisti tup bebek asilama su bu herseyinyaptik olmadi sonra bir gun hamileydim hic bisey ypmadan oyuzden sadece inan bilmiyorum ilk bebeginmi degilmi ama sadece umudunu yitirme

İlk bebeğim olacak ama işte bazı sorunlar var o yüzden biraz acele ediyorum ama bak sana 6 gündür hep aynı bi türlü pik olmuyo

Eklentiler

• 9867315B-3B27-4FB7-A51E-C0EA30E4907A.jpeg
    130,4 KB · Görüntüleme: 80
Adrenalin salgılayarak düşüğe neden oluyormuş ama erken dönemde daha hamilelik anlaşılmadan bir zararı var mı onu bilmiyorum. O yüzden endişeliyim benim baya bardak oluyor malesef. Kendimi en fazla 180 mg alıcak şekilde kısabildim.

İlk bebeğim olacak ama işte bazı sorunlar var o yüzden biraz acele ediyorum ama bak sana 6 gündür hep aynı bi türlü pik olmuyo
Bak diger testlerinle kesilastirinca artik koyulsmaya baslamis testin bugunnyatin pik gelebilir bence pes etme

Yavaştan azaltmak en iyisi o halde

Devam edin kizlar illaki goruceksiniz bir ay boyu yapin gerekirsede olmuyorsada yumurtlamadik dersiniz ama birakirsaniz ilerleyen gublerde yumurtlarsani bunu goremiyeceksiniz oyuzden devam edin

Kizlar pazartesi ovulasyn testi alicam.bana anlatir misiniz kisaca nasil yapacagimi?
Bir de dun inofolic combi aldm. Ya safi diyerek iciyrm. Insallah bu ay olur

Merhaba hanımlar4 aydır deniyoruz polikistikover var bende ve 2 defa operasyon geçirdim bir an önce hamile kalmak istiyorum benim de bat 28 kasım ovulasyon testleriyle takip ediyoruz 2 aydır. Dünü değerlendirdik ama sanırım asıl pik bugün. Siz ne düşünüyorsunuz umarım hepimiz bebişlerimize kavuşuruz en kısa sürede

Evet bugun pik sanirim bende bekliyordum bugun oldu benimde pik hadi insallah degerlendir canim

Bende bugun piki yakaladimnsanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…